返回列表 發帖
笑死, 主席同長毛唱平安夜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

下得三集咋 :O

主席送番梘
#hehe

我屋企人都係睇緊呢套
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

瑪嘉烈與大衛主題曲越聽越好聽...
啱啱開始播好似悶悶地

瑪嘉烈與大衛主題曲越聽越好聽...
啱啱開始播好似悶悶地
rubylovessss 發表於 11/4/2016 23:18
原來 vani 播過果首就係呢首 !!

下...播得半個鐘
套劇其實想講d咩
好耐無睇林保怡

究竟黎美言有幾乞人憎. QUI同REGEN 都無出PO..
hazel 真係8婆都不得了
釘釘 發表於 2016-4-11 13:16

見到記者訪問佢哋有講winkie啊

大雄vs 鈺子
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

今集 矛盾 好多爆點!!!
點解咁快完咗呢一pair

瑪嘉烈與大衛 原來潘燦良鍾意林保怡
有段同性戀

瑪嘉烈與大衛 原來潘燦良鍾意林保怡
有段同性戀
rubylovessss 發表於 2016-4-13 00:13

瑪嘉烈都幾好睇 暫時黎講^^
帶起音樂 Music Onair
一個推廣本地獨立音樂的平台
https://www.facebook.com/hkmusiconair
IG:music.onair

賓妹fb有花生食
利申:唔係鏡粉

成班連係套節目都話唔鍾意黎美言
憎佢憎到出曬面,初見仲以為係炒作

鄧穎芝好似鄭融

crystal撐鄧穎芝都唔撐winkie

crystal撐鄧穎芝都唔撐winkie
lblemon 發表於 2016-4-17 22:54

好多花生

鄧穎芝好狠狠打winkie

傭b個同鄉鎚緊winkie果陣
後面班女high到
真係成地花生

Winkie 火到黎埋

點解成班903 dj 都有份呢個台既

好狠死喲
我們的總和

Winkie 真係好樣衰

鄧穎芝好大力啊, 又夠快. 勁呀. winkie 完全冇得打.

賤格 呢個話題好吸引人睇
周永恒 覺得佢好扮野

呢個人好恐怖 唔係好想睇落去sosad
Happy and Blessed.

呢個人好恐怖 唔係好想睇落去sosad
jose 發表於 2016-4-17 23:49

睇完G1已立刻熄機

周永恆 真係唔知佢咩事
事實佢係賤 發爛渣有咩用

點解可以好proud of咁款
我們的總和

下集點解唔係請走數天后

周永恆 真係唔知佢咩事
事實佢係賤 發爛渣有咩用
rubylovessss 發表於 2016-4-17 23:57

三個人同時講嘢 完全聽唔到講咩
好似真專登請周永恒嚟鬧佢咁

Vangie話最初大家關係冇咁差,雖然同佢完全唔熟,不過身邊好多共同朋友,話晒識咗咁多年,第一集都好似普通朋友咁笑下攬下有傾有講,但短短半年嘅拍攝日子,就睇到對方嘅真面目,Vangie數臭話:「佢鏡頭後對其他對手不公平的行為,扭曲事實借人做新聞、無中生有、明明被淘汰又造新聞話自己打到四強退賽...自己製造是非又話啲是非嚟揾你?」 跟住Vangie仲爆有朋友寧願連錢都唔要,都唔想再同對方合作:「留意返好多報道我都係夾喺中間,唔鍾意佢就梗㗎喇,但最大原因係我身邊好多幕前幕後朋友,都曾經因為佢而好唔開心、甚至有情緒問題困擾,有朋友同佢拍節目拍到一半,寧願錢都唔收都唔想繼續幫佢拍。」 Vangie呢篇千字文一出,最吊詭係Winkie嘅舊隊友HotCha成員Crystal同Regen都畀like,攞明車馬撐Vangie,完全唔畀面Winkie!本報向Vangie求證係咪鬧Winkie,佢回覆:「冇鬧,講番個感受啫。」

真的???

Vangie話最初大家關係冇咁差,雖然同佢完全唔熟,不過身邊好多共同朋友,話晒識咗咁多年,第一集都好似普通 ...
jun518 發表於 2016-4-18 00:12

Winkie 有幾討厭?我見有人都話好憎佢 又有人話Vangie鍾意搞是非

回復 132# jun518

HotCha係因為不和而解散 你明嘅
唔知Regen
但Qui同黎美言就一定有事

回復 115# lblemon

佢素顏個樣真係成個菲籍人士咁退出娛圈都不愁冇工開架

鄧穎芝 係融e × Toby Leung 嘅混合

滋滋有無考慮搵埋慢慢同傭傭三姊妹MMA

滋滋有無考慮搵埋慢慢同傭傭三姊妹MMA
-Prince- 發表於 2016-4-18 00:28

融e都係同李卓庭係姊妹喔

rubylovessss 發表於 2016-4-18 00:30

搵埋_凱彤
佢應該可以用身型優勢
壓制到對手

rubylovessss 發表於 2016-4-18 00:30

係喎,仲有個李卓庭同鄭融好似樣!3個女士一樣樣

回復  lblemon

佢素顏個樣真係成個菲籍人士咁退出娛圈都不愁冇工開架 ...
tom 發表於 2016-4-18 00:23

Vangie 屋企好有錢嘎
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

回復 141# matthew1990

有錢唔係大曬嘎 冇理由咁好條件都唔做賓賓 走去埋沒咁暴殄天物嘎嗎

回復 138# rubylovessss

本是同根生 商天娥太急 大家都係賓賓可能打唔落手嘎佢地

回復  matthew1990

有錢唔係大曬嘎 冇理由咁好條件都唔做賓賓 走去埋沒咁暴殄天物嘎嗎 ...
tom 發表於 2016-4-18 02:12

呢個世界上冇乜邊個可以好似美霏咁有錢都重為興趣做工人嘎咋

回復 144# matthew1990

全力支持賓賓做美霏2.0嘎 唔可以因為有錢就放棄自己專長!!

個amanda真係好假

個amanda真係好假
kevinlai1621 發表於 2016-4-18 22:30

咁佢有包袱既

咁佢有包袱既
matthew1990 發表於 2016-4-18 22:42

咁就唔好玩啦, 塊面又膠, 份人又假

咁佢有包袱既
matthew1990 發表於 18/4/2016 22:42
六月娘仲假啦 lol

咁就唔好玩啦, 塊面又膠, 份人又假
kevinlai1621 發表於 2016-4-18 22:43

我呀媽猛咁話佢個鼻好假