返回列表 發帖
好鍾意stephy呢個look靚女

掉衫落地個度好搞笑個樣xd

好難得
唔知會唔會派台,同埋有無得拍MV
都係唔好奢望太多
gocrazy 發表於 2020-11-23 22:35

應該會好似千億個或許咁
派台+剪個劇片嘅MV

最好笑係Jerdan係戲入邊都繼續鬥嘴相愛相殺
班仔嘅演技比我想象中好,成集睇落都幾ok ...
gocrazy 發表於 2020-11-23 22:33

第一集佢哋好似暫時都係做緊自己咁
顧定軒d戲份真係多過佢哋好多

gocrazy 發表於 2020-11-23 22:43

完全唔顯老
無咩變啊個樣

好似吸引過暖男爸爸

Stephy 拍電影演技都有進步
拍電視劇都算自然
再將我相信的如煙火般綻放

呂爵安真係完全做自己架喎
jasonng 發表於 2020-11-23 21:43
連啲鄉音都係一樣咁明顯
不過第一集啲戲份已經咁eyecatching 好叻
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

顧定軒d戲份真係多過佢哋好多 ...
jasonng 發表於 2020-11-23 23:32

想像唔到193 Jeremy。。。少幾多戲份之後都係集中ZENO AL IAN

好似吸引過暖男爸爸
kwanie 發表於 2020-11-23 23:51

暖男爸爸次次睇完想
男排似輕鬆feel

想像唔到193 Jeremy。。。少幾多戲份之後都係集中ZENO AL IAN ...
eemia 發表於 2020-11-24 00:01

不嬲都話Ian Zeno 主角 AL配角
  其他

顧定軒d戲份真係多過佢哋好多 ...
jasonng 發表於 2020-11-23 23:32

連AL男三嘅戲份都好少…

不過都收貨啦,暫時第一集套戲都拍得幾好睇
仲有成晚掛住J班仔仔啲靚仔可愛樣

又波衫又校服咁,真係好鬼青春搞唔掂

想像唔到193 Jeremy。。。少幾多戲份之後都係集中ZENO AL IAN ...

應該咁諗…無契仔可能花老母就唔會開呢套劇
其他仔都係靠Ian帶住先有機會做下配角

連啲鄉音都係一樣咁明顯  
不過第一集啲戲份已經咁eyecatching 好叻
cymusic 發表於 2020-11-23 23:58

佢好難唔 eyecatching 嘅
d 對白同動作都多過人

193 Jeremy 應該都係得d群戲

係連AL男三嘅戲份都好少…

不過都收貨啦,暫時第一集套戲都拍得幾好睇
仲有成晚掛住J班仔仔啲靚 ...
gocrazy 發表於 2020-11-24 00:05

第一集d 節奏幾好
起碼唔會好拖

成班人著校服 又打波 真係好鬼青春

呢個look似佢代言奶粉嗰個look

第一集d 節奏幾好
起碼唔會好拖

成班人著校服 又打波 真係好鬼青春  ...
jasonng 發表於 2020-11-24 12:23

不過點解Zeno可以唔番學,成日等史塔肥
唔合理劇情

JER會跑出 佢人設幾突出 都襯佢做
希望ANSON LO會入屋  
EDAN就冇問題啦 佢一向有觀眾緣

唔合理劇情
michael344 發表於 2020-11-24 14:48

有無人覺得zeno啲戲都麻麻哋?
反而鏡仔幾個都做得唔太差,算係有小小驚喜

唔合理劇情
michael344 發表於 2020-11-24 14:48

走堂?係咪band3學生設定

有無人覺得zeno啲戲都麻麻哋?
反而鏡仔幾個都做得唔太差,算係有小小驚喜 ...
gocrazy 發表於 2020-11-24 15:13

Zeno惡嘅戲真係唔識做
可能因為佢個樣似大好人,小朋友

完全唔似37歲
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Zeno惡嘅戲真係唔識做
可能因為佢個樣似大好人,小朋友
michael344 發表於 2020-11-24 15:26

已經係最惡
之前做開唔係弱雞就係斯文
戲路其實幾窄
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jer個角色好出
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

好睇wor 第二集人物個重心落左去jer度 成集都係圍住佢突破唔到自己對地板既恐懼 去到最尾終於練到側滾同時劇情既推進係講緊搵場地 同埋揭露返蔣家瑜過往既恐懼點 係對應返阿jer!! 好流暢睇得好舒服 唔覺又一集 聽日加入ian加返啲戲劇衝突 應該又有得j預告ian啲黑面好正

真係好睇, 希望可以KEEP到, 唔爛尾, 香港好耐冇青春偶像劇睇, 仲要唔膠  
MIRROR仔仔們都OVER EXPECTED, 佢地其實真係有潛質, VIU比多D機會佢地啦, 唔係淨係紅果幾個, 其他都要好好栽培下

有咩可能打到上梯隊都仲未學/搞得掂側滾

側滾真係好基本, 中學排球都會教

Stephy 做到好麻甩

好睇wor 第二集人物個重心落左去jer度 成集都係圍住佢突破唔到自己對地板既恐懼 去到最尾終於練到側滾{:1_1 ...
stephybest 發表於 2020-11-24 22:33

Ian不嬲都西面,本色演出
X登仲將佢首正式開始改版,笑死

有咩可能打到上梯隊都仲未學/搞得掂側滾

側滾真係好基本, 中學排球都會教 ...
rickychan0809 發表於 2020-11-25 11:42

呢度有少少bug 明明第一集打得贏甲一 但第二集變返咩都唔識咁lol

第三集就露肉
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

Stephy 淨係今集比 Ian 鬧玩玩下果場對手戲已經係今年視后級數嘅演出

Zeno 全祼

Zeno 全祼
kaman921 發表於 2020-11-25 23:02

打格仔笑死我不過佢真係好瘦lol

Stephy 淨係今集比 Ian 鬧玩玩下果場對手戲已經係今年視后級數嘅演出
powerful 發表於 2020-11-25 22:23

Keep住係呢個教練鬧人mode得嘛 好正好有戲味反而開始第一集逃避king嗰啲有啲造作刻意

套戲king同Bobby好似gay咁

套戲king同Bobby好似gay咁
michael344 發表於 2020-11-25 23:49

寫到佢哋好曖昧
今集仲要一起沖涼

好痴線隔離登一晚推爆幾個post追死人

循例放返張肉圖比大家一齊J下
AL啲身材真係幾正

btw契仔今晚一出場搞到其他仔即刻無曬鏡頭
都係鍾意前2集Jerdan有得發揮又搞笑
今集Jeremy終於出場但連對白都無

寫到佢哋好曖昧
今集仲要一起沖涼
jasonng 發表於 2020-11-26 00:43

能成為密友大概總帶著愛
唔介意睇多啲Bobby同King,仲有阿神同方丈,兩對CP線
但King個角色太易嬲唔夠吸粉希望後邊17集會好啲

Chris 1 2 3好有臨記既感覺,對白都冇乜

好痴線隔離登一晚推爆幾個post追死人

循例放返張肉圖比大家一齊J下
AL啲身材真係幾正

...
gocrazy 發表於 2020-11-26 00:45

AL個角色幾討喜,會做和事佬又有義氣肯陪朋友,King就麻麻地,硬頸固執諗到一就一定要係一,其實有啲煩膠

Keep住係呢個教練鬧人mode得嘛 好正好有戲味反而開始第一集逃避king嗰啲有啲造作刻意 ...
stephybest 發表於 2020-11-25 23:11

家瑜認真mode好吸引
以前都唔覺,但今次睇stephy啲戲真係OK
仲要帶住成班細路都keep到水準

AL個角色幾討喜,會做和事佬又有義氣肯陪朋友,King就麻麻地,硬頸固執諗到一就一定要係一,其實有啲煩膠 ...
stephybest 發表於 2020-11-26 00:54

其實King同契仔兩個角色都好煩膠
唔想後邊集集要睇佢哋兩個嘈交,其他人又要去勸交
想睇多啲幾個細仔互mean互愛,基情無限

唔明點解VIU成日將主角角色設定到咁煩膠  
地產仔吳肇軒又係咁 而家固定軒又係咁   
主角真係睇到令人煩厭 如果唔係有MIRROR仔仔可能劇已棄

主角真係睇到令人煩厭  ...
JarvisCocker 發表於 2020-11-26 11:48

幕後咪又係前TVB班底

認真 顧定軒啲戲真係麻麻

主角真係睇到令人煩厭  ...
JarvisCocker 發表於 2020-11-26 11:48
今晚輪到阿神發脾氣
對Edan黎講應該係幾大既挑戰

今晚輪到阿神發脾氣
cymusic 發表於 2020-11-26 15:22

唔會唔變左固定嬲嘅黑人憎角色架

今晚輪到阿神發脾氣
cymusic 發表於 2020-11-26 15:22

Edan d 戲都OK
係有時講野太快唔清楚