返回列表 發帖
下個星期又會好空虛 冇劇追
edwardngwy 發表於 2020-12-18 11:41

唔知viu會唔會再搵美音拍劇呢 呢套咁有迴響

唔知viu會唔會再搵美音拍劇呢 呢套咁有迴響
stephybest 發表於 2020-12-18 11:55

希望會上chill club先

希望會上chill club先
edwardngwy 發表於 2020-12-18 12:01

美音似係想開演唱會要去chill club造勢

stephybest 發表於 2020-12-18 12:05

近排kkbox個訪問話有興趣 開嘅實睇

支持stephy上chill club唱返兩首經典情歌都好啊

AL嘅神隊友都想聽,可惜viutv慢作風劇都播完曬啦,仲未有得plug

下個星期又會好空虛 冇劇追
edwardngwy 發表於 2020-12-18 11:41

唯有由第一集開始再睇過
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

stephybest 發表於 2020-12-18 12:05

都好喎,小肥又喺度,加埋鄭中基
做金牌大風時代演唱會
再將我相信的如煙火般綻放

著地有冇得拎chill club冠軍㗎中女stephy又紅翻 好感動

個奸佬好難頂乜水嚟

簡直係怕你唔明套戲真正意義 畫公仔畫埋出腸
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

人喺邊,會長盃就喺邊
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

簡直係怕你唔明套戲真正意義 畫公仔畫埋出腸
HOTMAN 發表於 2020-12-18 21:49

次次出親魯sir就係植入式政治訊息時間,魯sir今次個記者會台詞明顯係777度抄出黎,個排總咁正義炒左佢,件事好fairy tale

第2季見

希望viutv多啲呢類有追看價值既劇集

咦,我以為你唔睇劇

班仔 (顧定軒之外) 問題係佢地演繹比較表面,所以只能跟住劇情去演咁單向, ...
powerful 發表於 2020-12-18 10:57

我睇架,雖然少啲

其實有啲對白都好cringey,但作為一套青春偶像劇叫做可以接受,而且「運動鬥志」呢樣野好吸引到我

劇情有好多改善空間, 同埋太易估到

但或者簡簡單單都可以打動到好多人

第2季見
HOTMAN 發表於 2020-12-18 22:25

好唔捨得班仔真係會有第二季?

琴日果集做大結局會好啲,留白多啲餘韻比較悠長,今日呢集質素跌咗,劇情都係預計之中,中間又有少少拖沓。整體嚟講係幾有追看性,丙組聯賽決賽、king轉打自由人、力圖解散危機呢三集比較好,其他集數都好多沙石,演員嚟講得男女主角比較carry到啲重要場口。
呢種運動題材好值得鼓勵,viutv啲劇係香港劇嚟講真係幾清新,有帶到“運動精神”呢個主題出嚟,係幾熱血同打動人。
真昼間の月に僕は種を植えに行くんだ

嘩....竟然有葉鳳儀呀!!

王子係咪唔比其他男人錫Stephy
黃金sir無得真錫

王子係咪唔比其他男人錫Stephy
黃金sir無得真錫
Garfield 發表於 2020-12-19 13:07

疫情姐

無得睇 下個禮拜都唔知睇乜好

次次出親魯sir就係植入式政治訊息時間,魯sir今次個記者會台詞明顯係777度抄出黎,個排總咁正義炒左佢, ...
powerful 發表於 2020-12-18 22:14

Viu 套套都係咁 反而判出去做嘅二月廿九係最收斂
亦係開台以嚟最好嘅一套

當然男排都係好好睇嘅作品

亦係開台以嚟最好嘅一套

當然男排都係好好睇 ...
HOTMAN 發表於 2020-12-19 14:02

男排同229各有出彩之處
分唔到邊套更好
但個人覺得都比暖男爸爸好睇

亦係開台以嚟最好嘅一套

當然男排都係好好睇 ...
HOTMAN 發表於 2020-12-19 14:02

二月廿九都有D口號同遊行頭條,其實我鍾意男排女將多好多

冇男排女將既第一個星期一

冇男排女將既第一個星期一
bagfgfcde 發表於 2020-12-21 21:32

可以沖個涼,等陣睇edan嘅膠戰

在這畢生不滅 無極的狀態

嬴晒XX路人甲.CCTVB視帝視后
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

「完Show後很多人說我眼睛紅紅的,除了可能現場氣氛震爆咗啲微絲血管之外,其實我真的是被你們感動了!」

在這畢生不滅 無極的狀態

又想追多次
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

又想追多次
John 發表於 2021-8-5 22:57

翻睇第一集已經會想喊

翻睇第一集已經會想喊
losyes 發表於 2021-8-7 17:43

而家先追到觸手出界個集

套戲近期上左ViuTV app點擊第二
睇嚟奧運令到好多人翻睇

一年了

一年了
John 發表於 2021-12-22 20:41

翻睇左次都好正

我都係係咁睇完又睇

維修快冷氣 維修設有免費查詢及報價服務,且營業時間較長,由朝九至晚十一。顧客可自由選擇在營業時間內,致電電話專線