返回列表 發帖

《我哋係Collar》討論區

【星期一至五晚11:00《我哋係COLLAR》公開女團育成之路! 】
由8位成員嘅人選會議,到練歌、排舞、錄歌、成軍日首次演出、演唱會延期⋯⋯呢段時間, COLLAR 密集式咁經歷咗好多挑戰,而呢啲挑戰又令佢哋有咩成長? 喺背後成就COLLAR嘅,其實係一班點樣嘅團隊?
今晚開始,逢星期一至五晚上11:00,一連十集,一齊陪COLLAR回到起點,重新再經歷呢一連串嘅挑戰同成長!十集過後,可能你會有新嘅角度去欣賞佢哋!

《#我哋係COLLAR》|5月30日起 星期一至五晚11:00
#滙豐 #滙豐One #Allat滙豐One #Allatonce

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

G 持 COLLAR

好似會幾好睇咁多女人,有花生食

好似會幾好睇咁多女人,有花生食
alison1225 發表於 2022-5-30 19:16

太早啦呢種特輯

先出道幾個月學人出特輯
等睇下年內哄反面互插

今年 我哋係 COLLAR
下年 調教你 COLLAR

都幾好睇

純粹睇bitchy野同 candy ivy
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

先出道幾個月學人出特輯
等睇下年內哄反面互插
lorbat 發表於 2022-5-30 19:28

咁咪有得拍多套調教你Collar,到時收視仲高,承軒粉貴言
在這畢生不滅 無極的狀態

losyes 發表於 2022-5-31 00:31

搵軒調教佢哋?
真係星級導師喎

losyes 發表於 2022-5-31 00:31

Marf亦指成員間出道後,產生過不少誤會。Gao:「中間產生咗啲唔好嘅競爭。」Sumling直認:「有時存在啲芥蒂。」
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

淨係鍾意canvy 組合中嘅組合
反而candy決賽好難聽 但係揀人果班話好聽同有進步
真係不解 我寧願佢話覺得靚 + 正 其他關於performance嘅野都係暫時唔好提咁多住
Nick's Music Selection 2024 (Week 25)
1. 百萬大道 - 張天賦  2. 約齊靈魂在墳墓開生日派對 - 柳應廷  3. 雙兒 - 周國賢

collar成日都造型災難仲敢擺啲stylist上節目

今集好正

暫時只係睇左頭兩集

好睇又好笑wor