返回列表 發帖

《全民造星V》總決賽討論區

【造型照率先公開!《全民造星V》94強入圍參賽者正式登場!】
今季造星集結香港、溫哥華、吉隆坡三地追夢者,帶住唔同嘅熱血故事,喺舞台上一較高下、發光發亮!
究竟今季嘅世一男偶像,會帶住點樣嘅特質?
睇完《全民造星 V》優先場, 再煲埋今季94強造型照,一齊發掘你嘅心水新星啦!
《全民造星 V》導師陣容:
馮允謙 Jay Fung、 陳蕾 Panther Chan、 韋羅莎 Rosa Maria Velasco 、 On C AllStar
全能主持 : 強尼
集結三地參賽者 育成世一男偶像
#全民造星V #全民神人前傳我親手造星

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02BZL4iyeCGzEdCviJ6hUmq2wFsjQcdZuWXjoMQSwJwcSTdUVH6YoAcru9fHLtwZdRl&id=1555649141357168&mibextid=Nif5oz

嘩,有部份啲仔個樣仲差過第一屆 =_=
再將我相信的如煙火般綻放

So sad Jay Fung will be wasting his time on this crap, stupid 寰亞!

等睇 MC 今年男金, yay

食住花生等睇Dee Gor 2.0
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

又有馬來西亞人嚟香港追夢
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

以為又會有Kay Lau
碌曬99個先發現Kay Lau冇參加
2023版火車兩難:
不是Gin粉便是鏡粉

又有Anson

anyway支持大馬AK
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

睇jay fung 好過

又有Anson

anyway支持大馬AK
on07111 發表於 2023-2-10 21:26

支持JL同鄉!
大馬AK>>>AK>AW>>>拉丁舞AA

支持JL同鄉!
大馬AK>>>AK>AW>>>拉丁舞AA
GaracyTan 發表於 2023-2-10 21:36

仲以為拉丁舞Anson都係大馬來的人
幸福多於我預期

仲以為拉丁舞Anson都係大馬來的人
on07111 發表於 2023-2-10 21:43

IG tag咗HK、UK & Spain 真迪迪同鄉
菲律賓西班牙血統

張如城?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張如城?
kaman921 發表於 2023-2-10 21:52

何家銘喎。。。係咪得罪過藍viu
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

何家銘喎。。。係咪得罪過藍viu
b01091018 發表於 2023-2-10 21:58

咦係佢喎 佢啲歌都幾好的…
佢個樣咁脹嘅…
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

自己擺pose㗎,大半嘅pose都勁尷
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

張如城?
kaman921 發表於 2023-2-10 21:52

個角度好似 !

又有馬來西亞人嚟香港追夢
John 發表於 2023-2-10 21:04
想聽男版肯定就是李 wow wow wow

Moley is back again

boy4dudes 發表於 2023-2-12 16:08

Moley Moley mola mola…

未播先爆黑材料!《造星V》王天宇疑當街爆粗起爭執

ViuTV話題節目《全民造星V》未正式播出已備受關注,日前94強終於現身,豈料剛曝光不久,即有首位參賽者爆出黑材料,就係38號王天宇!近日有網民於討論區發文,指控王天宇曾公開爆粗辱罵他人,甚至威脅要打人,更附上片段,片中標記於2021年7月拍下,見身穿藍色日本餐廳工作服、疑似王天宇嘅男子於旺角豉油街,不斷爆粗挑釁黑衣街頭表演者:「影我做乜X?我企喺度聽歌唔得呀?」、「你個樣成個女人咁呀,好難睇呀你個樣!」、「你好X Gay呀,X街,X你老X。」、「你再唔唱打你㗎啦!」等,之後更有至少3名男士幫手包圍辱罵,疑似王天宇再表示:「今日Busking霸位,我哋一個女仔喺度霸位,佢粒聲唔出霸咗個位,恰女人!」、「一個女仔喺度霸位你喺度恰X人,我X你老X呀!」疑因霸位問題起爭執。

年輕人冷靜啲…

Jay fung 性格唔會鬧人,做導師都未必啱

Jay fung 性格唔會鬧人,做導師都未必啱
kaman921 發表於 2023-5-15 22:32

第一集已經覺得佢煩膠
咁上節目好似仲扣分
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

boy4dudes 發表於 2023-2-12 16:08

見到moley有上電台訪問
唔係入到十強呀嘛

伍姑娘好彩無睇到反白眼,帶氧氣罩

想Aga做評判
Aliens,明荃之友

蕾世一 每集有豹笑點不少

幸福多於我預期

on07111 發表於 2023-5-29 21:10

煎李的同鄉?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

煎李的同鄉?
cathay1996 發表於 2023-5-29 22:07

但似迪迪同鄉多d
好過荃灣AK 但都係旺角AK好好多
幸福多於我預期

有人比賽唱銀河修理員,最後兩藍一紅入60強,應該無事卦..
Aliens,明荃之友

王天宇勁寸喎佢
扮晒野 普通話先係母語
佢唔去大灣區?

王天宇勁寸喎佢
扮晒野 普通話先係母語
佢唔去大灣區?
kaman921 發表於 2023-6-2 10:39

真係睇到O咗嘴,好彩最後foul咗
Aliens,明荃之友

bye bye Moley
Aliens,明荃之友

藍組連續幾round都輸
A 貨dee哥終於foul

藍組自選簡直係完勝紅組,同埋窮人/Off on都唔應該輸

蕾婆揀歌啲taste…點做人導師㗎,搞到啲仔咁既質素
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

拉蚊香 冠軍人選

睇咗好多次,可以上埋chill club

致未來的我們 有自製 MV (Tomy Ho 何家銘's YT Channel)

心心眼

心心眼
timgoi 發表於 2023-6-19 10:39

想知今晚係咪全藍燈 如果咁都輸嘅話評判好有問題

kaman921 發表於 2023-6-19 14:27

老實講班評判都未夠班,哥抽的是寂寞都得4藍燈,品味你都睇到啦。泳兒仲叫人減肥, 係唔係睇樹妮妮同埋天后中的天后唔順眼

kaman921 發表於 2023-6-19 14:27

造星評判有問題先係常態
無問題嗰round係反常

陳詠謙: 我覺得hip hop真係嗰個趨黎嘅,呢個選秀節目你地選擇做呢個表演我覺得係好明智嘅

王鋒簽咗約喎聽聞
睇下咁多人插緊佢

原來Tomy已out咗

原來Tomy已out咗
MCmatt 發表於 2023-6-21 09:20

佢都唔志在makerville張約架啦
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

陳伯啲評語比人感覺會覺得反感
雖則惡咗啲,但呢啲評語又ok wor

kaman921 發表於 2023-6-21 16:41

陳伯d專業haters Eric Leung同 健吾&his friends即刻突個頭出嚟踩佢

陳伯d專業haters Eric Leung同 健吾&his friends即刻突個頭出嚟踩佢
米色蘇 發表於 2023-6-21 22:02

佢IG留言

https://www.instagram.com/p/CttP5fvyeE-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

成集最感動係唱Ciao
Taco freestyle cls
樂樂同mark chan 出得道架啦

kaman921 發表於 2023-6-21 16:41

陳伯大部份都言之有物
最多話佢個表情態度好似全世界得罪佢咁
做評判乜都讚無意思