返回列表 發帖
21/07 雲妮鍾情
林俊傑 - 你,有沒有過 (p)

評分人數

22/07 my903.com

胡琳 - 思城 (c)
謝霆鋒 陳羽凡 胡海泉 陳偉霆 馬蘇 - 回甘 (p)

評分人數

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

22/07 my903.com
梁漢文 - 暫時分開 (c)

評分人數

23/7 my903.com

何韻詩 - 是有種人 (c)
鄒文正 - On My Mind (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

24/7 my903.com

古巨基 - 怪物 (p)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

27/7 my903.com

As One - Candy Ball (c)
呂方 - 偶像荒 (c)
A2A - 暗戀你的好處 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

28/7 my903.com

神奇膠 - 做你男人我 (C)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

28/7 叱咤樂壇

Twins - SNS (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

30/7 my903.com
蔣卓嘉 - 預告(P)
Robynn & Kendy - 如果一天有25小時(P)

評分人數

31/07 my903.com
池希 - I'll Be Alright (c)
劉若英 - 我敢在你懷裡孤獨 (p)

評分人數

31/07 my903.com

陳慧琳 - 其後 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

31/07 雲妮鍾情
旺福 - 我夏流 (p)

評分人數

許廷鏗 - 歲月無悔
即將派臺(來源保密)

03/08 微博

相信明天-胡鴻鈞
lourisluk 發表於 2015-8-2 06:57

本版收集所有香港華語派台歌曲(但不包括新城電台國語力排行榜、新城電台音樂先鋒榜、TVB8金曲榜以及RoadShow粵語歌曲排行榜之派台歌),收集歌曲的來源包括商業電台、新城電台、香港電台以及無線電視再加上my903.com所顯示的派台歌曲,而其他來源如歌手Facebook/微博恕不接受。

3/8 短期租約

Yan Ting - 逃兵 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

3/8 my903.com

品冠 - 現在,你在哪裡? (p)
田馥甄 - 小幸運 (p)
張棟樑 - 人生沒有如果 (p)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

3/8 叱咤樂壇

鄭融 - 黑面神 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

4/8 my903.com

Faith Feat. 黃宇希 - Can't Stop Peeping (p)
鍾舒漫 - 沉默的對話 (c)
胡鴻鈞 - 相信明天 (c)
鄭融 - Diamond Cat (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

5/8 my903.com

樂卓奇 - 眼淚掉入玻璃杯 (c)
Sukie S - 如泣如訴 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

6/8 my903.com

Faith - Story (c)
盧凱彤 周柏豪 林奕匡 恭碩良 - Now I Know (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

7/8 叱吒樂壇

Dear Jane - 遠征 (c)

評分人數

7/8 my903.com

李拾壹 - 小李 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

許廷鏗 - 歲月無悔
即將派臺(來源保密)
lourisluk 發表於 2015-8-2 06:52

乜而家咁樣都可以計派咗台架?

雖然我相信會有首咁既派台歌 但連預計派台日期都無
nicholashin 發表於 2015-8-8 11:44

今晚勁歌金曲

鄭俊弘(Fred)、許廷鏗(Alfred)、胡鴻鈞(Hubert)遠赴東京,錄製《2015香港小姐競選》主題曲,三子有幸跟監製過少女時代、Boyz II Men等藝人的國際著名唱片監製Jeff Miyahara合作,感受如何?激發三人飆高音潛能的Jeff,又對他們的唱功有何評價? Alfred、Hubert及Fred還會各自送上新歌<歲月無悔>、<相信明天>以及<愛同行>。
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

咁推介左未挑戰左未先 ?
你唔好話果次今晚睇李係派左世界真細小丫
kwanie 發表於 2015-8-8 12:25

冇講過係派台歌
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

冇講過係派台歌
KYC0347 發表於 8/8/2015 14:47

咁你搭咩嗲呢._.?
我地討論緊首歌派台未喎

冇講過係派台歌
KYC0347 發表於 2015-8-8 14:47

意義?
FIGHT for 陳柏宇

8/8 騷動音樂

GDJYB 雞蛋蒸肉餅 - 榴槤乜乜乜 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

09/08 我想一個人
謝芊彤 / 謝芊蕾 - 失望就去一趟旅行 (p)

評分人數

10/8 my903.com

Zolarwind - 七百萬個小宇宙(Acoustic Band Version Radio Edit) (c)

評分人數

無力將天氣逆轉。

11/8 my903.com

李國祥 - 好愛他 (c)
泳兒 - 無心傷害 (p)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

11/08 my903.com
周筆暢 - Autumn Moon (p)
顧芮寧 - 隨心流浪 (p)

評分人數

13/8 my903.com

許廷鏗 鄭俊弘 胡鴻鈞 - 一夜成名 (c)
吳彤 - 盧根尼斯 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

14/8 my903.com

丁悅 - 迷戀你 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

14/8 my903.com

羅孝勇 - 公子多情 (c)
雨僑 - 行為偽術 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

17/8 my903.com

stereo is the answer - 農村包圍城市 (c)
ToNick - 撐 (c)
謝偉倫 - 旅途 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

17/8 叱咤樂壇

Kolor - 東西南北 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

18/8 晨「希」.Good Day

李克勤 Feat. AGA - 戀愛為何物 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

18/8 my 903 com
迪子 - 人間鬼獄(C)

評分人數

18/8 my903.com

景峰 Feat. 嘉熙 - Tonight (p)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

19/8 叱咤樂壇

許志安 - Hello你好 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

18/8 my903.com
胡渭康 - 沒有想不開 (C)

評分人數

20/8 my903.com

林欣彤 - 金剛圈 (c)
薛凱琪 - 那一個我 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

20/8 my903.com
周國賢 - 我們都不是無辜的(c)

評分人數

21/8 my903.com

劉威煌 - My Time (c)
Blaster - 碼頭的辛酸 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

21/8 叱咤樂壇

SiS樂印姊妹 - So Fa Mi Re Do (c)
老爺占 - 老爺會 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

22/8  勁歌金曲

許廷鏗 - 迷宮 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

24/8 my903.com

唐曉彤 - 我只是假裝很快樂 (c)
RubberBand - 挾持 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

24/8 叱咤樂壇

陳詠謙 – 寫妳太難 (c)
陳奕迅 - 人生馬拉松 (c)

評分人數

02 著地 - 鄧麗欣

24/08 my903.com
岑日珈 - Wait And See (C)

評分人數