返回列表 發帖
明明版主把關不力 而家又要搵人黎祭旗
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 08:50

搵都唔係搵我個長壽po祭囉
有幾多會員會走入去玩
我們的總和

仲考慮緊
你個case就仲諗緊飲食區同埋你個新post既去留
過埋三月先一次過大汁 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 13:11

我覺得 煮食區 同 飲食區 要分番開
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咁咪唔高質lol
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 13:31

少幾個區 係三月泥講都吾見得會幾高質

有幾多會員會走入去玩
Wonders 發表於 2017-3-29 13:35

咪係
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

少幾個區 係三月泥講都吾見得會幾高質
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 13:40

個個係發言個個人問題, 但而家變左係你問題

咪係
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 14:06

我啲韓星美圖完全po唔到入去
我們的總和

唔知我今日冠唔冠到呢

我啲韓星美圖完全po唔到入去
Wonders 發表於 2017-3-29 14:07

無聲美祖都入唔到去

打到隻手好痛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

無聲美祖都入唔到去
kevinlai1621 發表於 29/3/2017 14:11
but why locked

有幾多會員會走入去玩

係囉係囉
我想po圖但我唔想覆/覆唔到你張圖玩接龍囉ok

but why locked
kwanie 發表於 2017-3-29 14:12

因為圖海冊冇主題喎
我們的總和

係囉係囉
我想po圖但我唔想覆/覆唔到你張圖玩接龍囉ok
ed8671ed 發表於 2017-3-29 14:13

得罪講句如果有一日佢想po yum圖起嗰度都好多限制囉
我們的總和

點解
electric 發表於 2017-3-29 12:20

打到隻手好痛
HOTMAN 發表於 2017-3-29 14:11

拉票wo
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

打到隻手好痛

下次記得搵人幫手

拉票wo
JasOh103 發表於 2017-3-29 14:31

打字丫 好痛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

下次記得搵人幫手
hehehaha 發表於 2017-3-29 14:35

搵邊個好

個個係發言個個人問題, 但而家變左係你問題
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 14:07

留意番 大部分新既區都係應你地要求開
三月規則冇咁str8 開比大家係希望有多d話題可以吹下水 攪旺番個場
過佐三月規則緊番自然要汁番好

開又吾滿意 吾開又有人嘈 我好難做~

點解個個要阻擊霖霖
唔可以咁!

點解個個要阻擊霖霖
唔可以咁!
electric 發表於 2017-3-29 14:58

你以後po唔到/要走去小確幸po靚仔仔點睇
我們的總和

你以後po唔到/要走去小確幸po靚仔仔點睇
Wonders 發表於 2017-3-29 15:01

咁我唯有私藏

做乜fb都出埋my story

咁我唯有私藏
electric 發表於 29/3/2017 15:04
拿呢d 咪自c 囉

閂圖海冊最主要既原因係內容太廣
美祖又放得韓男又放得美轉又放得
係出面睇好難吸引有興趣既會員入去睇
取而代之既係張D圖打曬番去本身依個壇已經有既討論區
韓星貼番去韓流區影星貼番去劇集區/電影區
本身冇既話 可以開番個有特定主題既POST等大家可以討論下相關既主題
而唔係好似依家咁一煲過將所有唔同種類既圖片都擺曬入去

如果你地真係好堅持開番圖海冊唔係問題
過佐三月自然會重新整理番依個版既所有區
但考慮重點絕對唔會係個個POST本身開佐幾耐同埋係邊個開

取 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:12

Ot: 美版主可唔可以set新規則限制嗰啲天平先生我錯既灌水式留言

留意番 大部分新既區都係應你地要求開
三月規則冇咁str8 開比大家係希望有多d話題可以吹下水 攪旺番個場 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 14:57

無意要你難做, 不過只係提出下意見

當然都希望大家自律

拿呢d 咪自c 囉
kwanie 發表於 2017-3-29 15:06
你對靚仔圖有興趣???

取 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:12

支持你架的確唔會無啦啦去圖海冊睇美圖

無意要你難做, 不過只係提出下意見

當然都希望大家自律
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 15:16

其實我都只係伸下兩句~

我都明突然有改變會吾習慣
不過我都係希望可以吸引多d人入泥留下言吹下水

歡迎大家比意見嫁
初步泥講 訴苦同小確幸都會留低
睇下有冇咩主題特別想留底
不過前提係主題吾可以太空泛等大家可以容易d集中討論嗄

支持你架的確唔會無啦啦去圖海冊睇美圖
stopzi 發表於 2017-3-29 15:33

下 我成日會

其實我都只係伸下兩句~

不過我都係希望可以吸引多d人入泥留下 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:36

飲食區要留低呀 愛食野

飲食區要留低呀 愛食野
stopzi 發表於 2017-3-29 15:37

食家
我們的總和

其實我都只係伸下兩句~

圖片接龍明顯地形成咗一個小圈子
我們的總和

其實我都只係伸下兩句~

其實我上左CM8年,一直moon AP post多
但真係見今年好鬼靜,直情走去mark埋AP
而大家見我最近衝左入黎cool cafe
一來認識下聽廣東歌既fd子,二來搞旺下個壇

圖片接龍明顯地形成咗一個小圈子
Wonders 發表於 2017-3-29 15:39

點解你地成日公雞圖片接龍
乜你地吾覺得風會員個idea幾得意既咩
接得好應該會幾好笑

而大家見我最近衝左入黎cool ...
hehehaha 發表於 2017-3-29 15:41

hello hehehaha
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

下 我成日會
electric 發表於 2017-3-29 15:36

我地鐘意昅仔既咪會咯

點解你地成日圖片接龍
乜你地吾覺得風會員個idea幾得意既咩
接得好應該會幾好笑 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-29 15:42

N會員尋晚講過我唔重複

但照顧咗小部分人 咁班silent majority呢?
我們的總和

hi
Happy and Blessed.

其實我都只係伸下兩句~

祈福區涉嫌宗教
一定要留得低
Happy and Blessed.

明明版主把關不力 而家又要搵人黎祭旗
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 08:50

任開最好
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

哀莫大於心死
幾年前邊度會有人可以一日mark到9個鐘或以上吖
成個台冇進步仲要倒退
上咗位嘅話知你個台點 搵真銀重要 繼續有得開咪就得
我們的總和

有幾多會員會走入去玩

最緊要唔好lock左美草個一沉不起post
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

打到隻手好痛

我琴晚都打到太夜
而家好攰

其實我都只係伸下兩句~

希望放寬開post限制
或者加多兩個版主等審核速度可以加快

飲食區要留低呀 愛食野
stopzi 發表於 2017-3-29 15:37

食胡算唔算食野

成功容入小圈子

N會員尋晚講過我唔重複

但照顧咗小部分人 咁班silent majority呢?
Wonders 發表於 2017-3-29 15:45

我本人就對兩個圖片區都無乜興趣

祈福區涉嫌宗教
一定要留得低
jose 發表於 2017-3-29 15:49

但宗教會員好似淡出得七七八八
淨低既宗教會員都比較低調