返回列表 發帖

[Jul/2024] 陳卓賢IAN CHAN TEARS IN MY SIGHT SOLO CONCERT 2024

演出日期:2024年7月20-22日 (星期六至一)
演出時間:8:15PM
演出地點:Asia World Arena
票價﹕$1080 / $880 / $580

Source: Press Con
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

開咁少?
我賢點都多街客過上弦1/2 兩隻人妖吧

會唔會同時出埋solo album?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

開咁少?
背山望海 發表於 2024-5-6 15:36

應該傾掂會迦兩場
如果唔係果日係機場已經澄清咗

會唔會加場

Expo做四面台

加唔加場都希望買到飛
未講的說話寫滿在信箋
郵差多謝你知 我心所向位置

下一個solo 到AK?
再將我相信的如煙火般綻放

自己做埋音樂總監, 應該唔只hellosss, 好多街客都會期待
Orangeti

下一個solo 到AK?
kaman921 發表於 2024-5-6 16:52

禮拜5開記招

開咁少?
背山望海 發表於 2024-5-6 15:36

呢個論壇甘多gay 的人,可必雙煎何太急。。
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

自己做MD反而驚悶到Zzzzzzz
佢好多歌都好需要編曲救
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

自己做MD反而驚悶到Zzzzzzz
佢好多歌都好需要編曲救
JayantL 發表於 2024-5-6 17:31

哈佬搖籃曲音樂會

會唔會同時出埋solo album?
fifty1205 發表於 2024-5-6 16:08

佢話時間上未必做到, 但我都希望佢出到

期待淚之子更多作品

Jer - Across The Universe IN MY SIGHT
AL - The Stage IN MY SIGHT
KT - Waves IN MY SIGHT
Edan - IN MY SIGHT Of E
Ian - Tears IN MY SIGHT
AK - ???? IN MY SIGHT

AK 會唔會係 Fire IN MY SIGHT

以為係岑寧兒

佢話時間上未必做到, 但我都希望佢出到

期待淚之子更多作品 ...
星夢情真 發表於 2024-5-6 18:56

其實已經好多歌
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

哈佬搖籃曲音樂會
966 發表於 2024-5-6 17:39

聽得好舒服
在這畢生不滅 無極的狀態

我要買到飛啊啊啊啊啊!!!!!!
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

支持 !
但佢做音樂總監,會唔會全晚變咗催眠曲? 哈哈

Tears in my 西

我賢又一姣作

有興趣喔
American Express 會唔會有預售?不過我個張係海外既...

聽得好舒服
losyes 發表於 2024-5-6 20:16

耳朵懷孕了
到時睇下署長會唔會全勤

有咩歌手試過做自己音樂總監?

有咩歌手試過做自己音樂總監?
hkaddoil 發表於 2024-5-7 14:29

林家謙同林宥嘉
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

林家謙同林宥嘉
Ki 發表於 2024-5-7 16:27

林家謙同hobing一齊做
Ian應該對自己好有信心先會自己做音樂總監

林家謙同hobing一齊做
Ian應該對自己好有信心先會自己做音樂總監
hkaddoil 發表於 2024-5-7 16:31

其實唔知點解佢會咁鍾意乜都自己做晒
佢有啲歌搵人監執下個唱法會好好多

回復 27# wing

因為呢個係佢喺Mirror嘅定位 音樂才子
但係我相信公司都信唔過佢 始終第一次
應該有好多人幫佢 佢都只係掛名

回復  wing

因為呢個係佢喺Mirror嘅定位 音樂才子
但係我相信公司都信唔過佢 始終第一次
應該有好多人 ...
Yoyoyocyndi 發表於 2024-5-7 17:21

好多人幫佢真係唔出奇
鏡咁多個嚟講,佢人脈算比較廣嗰個

回復 29# JK5059@64K

應該edan最廣 Ian咁內向

音樂監制嚟講...會唔會 EDAN 有料 D?
無論彈琴定樂理 編曲技巧...?

IAN D 歌一去到慢歌就 MELODY 差/唱法差
SWEET 中版歌佢先 HANDLE 得好

回復 26# hkaddoil

903訪問佢話係同徐浩一齊

剩係個舞台設計已經加分
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

滴眼泪好似好正咁
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

剩係個舞台設計已經加分
Solomon 發表於 2024-5-13 22:25

T台咁長,變成7500個位

entry-hotshow.hkticketing.com | Access denied (403)
Current session has been terminated.
The maximum access frequency to our website has been exceeded. Please try again later.

咁係被佢block咗定點

Still not able to buy

16:09終於係app第一次入到
本來chok到12*5尾2行都想含淚買
點知禁禁下又彈走咗

賣完未
一次都入唔到
未講的說話寫滿在信箋

賣完未
一次都入唔到
uran 發表於 2024-5-22 16:31

啱啱又入到次
禮拜一三種票價都話少量
但揀最佳位置一張, chok十分鐘都無霏又彈出嚟

迦23、24兩場
5月28號10點廢達票

迦到禮拜三? 咁生生係咪唔洗諗加禮拜日啦
定MKV諗住叫生生用埋個鯨魚台

迦到禮拜三? 咁生生係咪唔洗諗加禮拜日啦
定MKV諗住叫生生用埋個鯨魚台 ...
阻住 發表於 2024-5-24 15:56

mkv可能計好晒靚日子俾邊個會好賺啲

am730:

本報收到消息,Ian個唱將會加開至6場,成為MIRROR中個人演唱會場次最多的成員。

據知MakerVille留起7月15日至7月31日的檔期供Ian及AK開騷用。按照現時的規例,場地在安裝完成到獲註冊工程人員檢查完成,只少需要三至四日時間,加上AK曾表示將與Ian共用某些舞台機關,而且他的舞台設計比較簡單,因此Ian可開騷的檔期為7月18日至7月25日。

希望反應再熱烈開盡八場,一次過得罪哂上弦一、二、六

迦到五場
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

希望反應再熱烈開盡八場,一次過得罪哂上弦一、二、 ...
阻住 發表於 2024-5-24 17:03
其實懷疑上弦六而家係 Jeremy, 下弦一而家係 AK (遲 d 可能 Stanley 追過變下弦一, AK 變下弦二)

1,2 AL,KT or KT,AL
3,4 Ian,Edan
5,6 Jer,Jeremy
7,8 AK,Stanley
9-12 Alton/Frankie/LM/Tiger

am730:

本報收到消息,Ian個唱將會加開至6場,成為MIRROR中個人演唱會場次最多的成員。

據知MakerVille留 ...
阻住 發表於 2024-5-24 17:03

加兩場 加兩場加兩場加兩場
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

呢個結界真係搞不懂
未講的說話寫滿在信箋

幾分鐘前買到尾場,3*6 W行,坐咁高應該望到果台係鯨魚形
所有票價都仲有,$1080可能要chok下

加場個網順過公售好多