返回列表 發帖
勁多$680同$380 wor

from Jacky Cheung fans page fb

【號外!號外!二十場A CLASSIC TOUR 香港站極速爆滿,學友徇眾要求​ ​加開終極最後三場!】

「歌神」張學友「富通保險呈獻A CLASSIC TOUR 學友·經典世界巡迴演唱會」​共二十場的門票一經開售即被瘋狂地搶購一空,反應十分熱烈,可見學友在歌迷們心目中地位始終如一!

學友在徇眾的苦苦要求下,決定在香港站加開終極的三場演唱會,分別是​2016年​12月31日、​2017年​1月1日和1月2日!因為受場館的檔期所限,這三天真正是香港站的最後三場,絕不可能再加場。

而這三場的門票將於10月1​4​日起在城市售票網開始公開發售,樂迷們萬勿錯過這最後機會,一定要極速搶購這最後三場的門票。而由於12月31日因為交通管制封路的問題,所以當天的演出會特別提早開場,演出時間會改為晚上七時三十分開始,希望歌迷們於完場後亦能趕上迎接​2017年的來臨,敬請留意​!

相隔二十一年再度舉行四面台的演唱會,學友暫時不想透露今次演唱會加入了什麼新元素,但學友在這三個月的秘密練兵,不論是歌曲、舞蹈和舞台,一定會令樂迷們耳目一新,絕對是本年度最令人期待的一個演唱會!
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

1021 1022北京站,和EASON打对台?

竟然係提早開!!!
等大家仲以為佢會一齊玩倒數
歌神果然係歌神

而由於12月31日因為交通管制封路的問題,所以當天的演出會特別提早開場,演出時間會改為晚上七時三十分開始

交通管制封路的問題? LOL

「歌神」張學友「富通保險呈獻A CLASSIC TOUR 學友·經典世界巡迴演唱會」香港站將於12月4日正式在紅館揭幕 ...
lightupmylight 發表於 2016-10-10 16:48

除夕唔可以和張天王倒數了
任我行 失憶蝴蝶

「歌神」張學友「富通保險呈獻A CLASSIC TOUR 學友·經典世界巡迴演唱會」香港站將於12月4日正式在紅館揭幕,在上月20日開售由12月4日至12月29日共二十場的門票,一經開售即被瘋狂地搶購一空,反應十分熱烈,可見學友在歌迷們心目中地位始終如一!

全世界也知道學友的演唱會一直是最難買票的演唱會,不只在香港掀起搶票熱潮,並且在台灣及內地各城市也一樣,只要一公佈演唱會的日期和售票的時間,亦旋即成為城中最熱烈的求票演唱會,在各國地區都出現一票難求的情況。而剛剛在10月1日把六場台北小巨蛋的門票買光之後,
學友在徇眾的苦苦要求下,決定在香港站加開終極的三場演唱會,分別是
2016年12月31日、2017年1月1日和1月2日,一共在香港站舉行二十三場,而且因為受場館的檔期所限,這三天真正是香港站的最後三場,絕不可能再加場。而這三場的門票將於10月14日起在城市售票網開始公開發售,樂迷們萬勿錯過這最後機會,一定要極速搶購這最後三場的門票。而由於12月31日因為交通管制封路的問題,所以當天的演出會特別提早開場,演出時間會改為晚上七時三十分開始,希望歌迷們於完場後亦能趕上迎接2017年的來臨,敬請留意!

學友在此十分感謝各位的厚愛:「巡迴演唱會已經整裝待發,將於本月21日在北京開始,現在正進入最後倒數階段,當然我和我的團隊會儘力做到最好,亦不會辜負大家的期望,希望成為你們心目中一個經典的演唱會。」相隔二十一年再度舉行四面台的演唱會,學友暫時不想透露今次演唱會加入了什麼新元素,但學友在這三個月的秘密練兵,不論是歌曲、舞蹈和舞台,一定會令樂迷們耳目一新,絕對是本年度最令人期待的一個演唱會!

我有4號,9號,18號,24號嘅單張轉,有興趣嗎?
lightupmylight 發表於 2016-9-27 20:15

單丁位冇興趣~~唔該。

再次擦身而過...
justin 發表於 2016-9-26 22:53

我有4號,9號,18號,24號嘅單張轉,有興趣嗎?

再次擦身而過...

所有節目門票已經售罄。唔知會唔會加場。話說學友仲會唔會出一首演唱會主題曲咖

980和380全部售罄,680週末場次得翻幾張單丁,工作日場次680還有不少30行左右的

試過禁到27行,但位置麻麻
有29行但正中我已經冇所謂

依家仲禁到既連位都係坐29-32行, 肯定唔會係好位
阻住 發表於 2016-9-20 18:19

太差唔想買。。。

原本買到聖誕2+2連位都即刻攞其中2張換飛
Final 680 x 6,
10, 16, 25/12,三場,每場各2張
自己睇16/12,29行

好多黑色位放佐出黎

邊場有好位?
tanwong 發表於 2016-9-20 17:58

依家仲禁到既連位都係坐29-32行, 肯定唔會係好位

仲有得禁680喎
hinz 發表於 2016-9-20 17:16

邊場有好位?

買唔到飛 .....
tanwong 發表於 2016-9-20 17:07

仲有得禁680喎
02 著地 - 鄧麗欣

買唔到飛 .....

啱啱見到佛山站係1月6-7號

睇嚟就算1月2號係真尾場, 學友都要留力唔會狂encore

禁到尾場20行, 放棄左

希望加場再買

放哂d平日黑色680岀黎既
hinz 發表於 2016-9-20 15:56

中價680 咁貴, 內部飛食唔晒咁多

放哂d平日黑色680岀黎既
02 著地 - 鄧麗欣

我今朝鼠出公司十點正去到大會堂
排第九十八
不過最後都買到頭場 $680 29行 x 2 & Boxing Day $680 26行 x 2

當聖誕節目黎睇, 680 唔算貴咯
lblemon 發表於 2016-9-20 11:54

我都係咁諗,希望到時佢唔好爛聲,坐咁後淨係睇住個大螢幕同聽聲咋

見係聖誕正日,算啦
Jacz 發表於 2016-9-20 11:50

當聖誕節目黎睇, 680 唔算貴咯

接受唔到680蚊 坐32行...
lblemon 發表於 2016-9-20 11:31

見係聖誕正日,算啦

無關係
hinz 發表於 2016-9-20 11:32

對于呢d 超暢銷的演唱會黎講, 的確冇關係

不過, 要樂觀

同埋第一場驚喜大D~
無得比較~
艾石仔 發表於 2016-9-20 11:27

最終買了第4場, 熱夠身又小休完, 表現應該會好

優先訂應不會太後, 26, 27行都有卦.
lblemon 發表於 2016-9-20 11:32

無關係
02 著地 - 鄧麗欣

優先訂左$680,原來都咁後,好離譜喎
Crooks 發表於 2016-9-20 11:29

優先訂應不會太後, 26, 27行都有卦.

朋友幫手排隊買到25號 $680 row 32
Jacz 發表於 2016-9-20 11:29

接受唔到680蚊 坐32行...

又入去幫人買緊
$380應該得返單丁
$680試過5/12仲click到第23行四連

朋友幫手排隊買到25號 $680 row 32

優先訂左$680,原來都咁後,好離譜喎

我想買 較前的場次, 因為越後 把聲越沙, 歌神都不能避免
lblemon 發表於 2016-9-20 11:19

同埋第一場驚喜大D~
無得比較~

無所謂
又有人幫我買左頭場680
艾石仔 發表於 2016-9-20 11:07

我想買 較前的場次, 因為越後 把聲越沙, 歌神都不能避免

27分入已經好難禁到380 2連
hinz 發表於 2016-9-20 10:58

我過左11點先入到, 逐日試, 有14號 380 2連(非走廊位), 不過朋友堅持一定要走廊位, 所以我放棄左

最終買左一張 8號 380蚊 走廊位 自己睇

入到了, 買左8 號 380 一張.

27分入已經好難禁到380 2連
hinz 發表於 2016-9-20 10:58

仲未入到
lunch去通利碰碰運氣
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

你最想買邊日
lblemon 發表於 2016-9-20 10:58

無所謂
又有人幫我買左頭場680

**** 本內容被作者隱藏 ****
阻住 發表於 2016-9-20 10:42