返回列表 發帖
可能KAY封尾,一個打頭,一個封尾~
1661633848 發表於 2013-3-23 21:19

照計都系克勤壓軸

ivana 唱 2 首
2 首都咁正
不過佢係咪病左
好似 d 音上唔到咁
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

簽名被屏蔽

ivana 唱 2 首
2 首都咁正
不過佢係咪病左
好似 d 音上唔到咁
Our_Souvenir 發表於 2013-3-23 21:29

把聲好似未開,有D失准~

成件事極有問題,FIONA比D DANCER遮哂,跟住個CAM MAN影住果3隻啤啤熊,FIONA係後面比人遮哂,之後D DANCER ...
stephybest 發表於 2013-3-23 21:19

簡簡單單乜DANCER都吾洗要咪算囉
搞到首歌冇晒美感
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

簽名被屏蔽

第一次覺得ivana靚女

HELLOWEEN 發表於 2013-3-23 21:31

睇老表果時覺得佢靚左......
佢今日果look唔錯

不了情 又用左八月號個腔

PACO有谷人有D辦法~

其實今晚 ivana 已經冇咁靚
我覺得剪左劉海之後 近排 post 出黎果 d 相真係好可愛...

把聲好似未開,有D失准~

1661633848 發表於 2013-3-23 21:32

係,我都覺
佢一月仁濟籌款唱I dreamed a dream好有氣

JINNY 唱舊歌 @@

係,我都覺
佢一月仁濟籌款唱I dreamed a dream好有氣
heiheiwan 發表於 2013-3-23 21:41

可能佢鐘意仁濟多過博愛~;P

回復 63# rIcKyK

why no sing 我懂了

簽名被屏蔽

Jinny 水準番黎la =]]
唔錯wor ~~~
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

再一次証明TVB係有用
簽左TVB之後FI係咁唱LIVE
又有得出鏡唔該拍下劇啦....

BTW頭先D低音都幾嚇人=  =
=======================================
同埋呢D SHOW多番新歌聽都係好事黎

兩個50萬~:L

簽名被屏蔽

硬係覺得籌款唱d失戀k歌怪怪地

我都以为jimmy唱我懂了!

仲以為有得聽 我懂了
點知唱舊歌
live 好似好左
不過其實我覺得係預先錄定段歌然後夾口形...

jinny唱得幾好.........

請某D人尊重下,尊重某歌手
我唔係偏幫,我亦都唔想講
其實你地某D人知唔知自己有幾過份??
你地講咩我控制唔到
本來真係唔想理,你地鍾意講咩就講咩
但係你地自己可唔可以諗下自己識唔識尊重人!!
仲有明明講緊個電視節目都要講去第二個人度
覺得自己係咪好離譜??
唔該你地自己反省下你地有冇做錯!!!!

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

jinny live好左但把聲好似唔同左@@

拿著MAG以前用過的鳥籠做佈景,TVB真悭皮~

再一次証明TVB係有用

BTW頭先D低 ...
艾石仔 發表於 2013-3-23 21:44

TVB片酬好似幾低又辛苦.. fifi要拍我覺得有d難啊

博愛歡樂傳萬家#的造型

拍學警3
koalabear 發表於 2013-3-23 21:45

學警 3 女主角係大口玲 藥煲同海味喎
學警唔會再拍 4 架啦

拍學警3
koalabear 發表於 2013-3-23 21:45

死過翻生定失散了的孖生姊妹..

IVANA/KAY/FIONA/GEM好似已經成為TVB SHOW既愛將
FIONA唱冷笑話N次,仲成日打頭陣
KAY又做好多次嘉賓
IVANA上勁歌次數多到
GEM都好似做左幾次慈善SHOW,J2仲播埋CONCERT

再一次証明TVB係有用

BTW頭先D低 ...
艾石仔 發表於 2013-3-23 21:44

環球話唔簽上其它台WO,老老實實,有得上又點?都無人知無人問~:L

好開心 可以聽番D HIT歌既LIVE
以前英皇,東亞果D X_X
冇首HIT

無聊 game

咩遊戲?好無聊~:L:L

點解要攞腳夾-.-??變態-.-"

環球話唔簽上其它台WO,老老實實,有得上又點?都無人知無人問~
1661633848 發表於 2013-3-23 21:50

老實講我完全唔知Jason上咗ATV春晚=-= 係前個禮拜搵讓子彈飛既視頻個陣先發現

唔係話有決戰一分鐘博愛版麼

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

當然話滿意啦,無聊~;P;P

IVANA/KAY/FIONA/GEM好似已經成為TVB SHOW既愛將
FIONA唱冷笑話N次,仲成日打頭陣
KAY又做好多次嘉賓
IVANA ...
stephybest 發表於 2013-3-23 21:50

幾好呀
呢四個都唔錯,現時一線歌手個勢最好係佢地
上多點tvb谷人氣係好事來既

簽名被屏蔽

估唔到吳若希係真材實料喎

估唔到吳若希係真材實料喎
Our_Souvenir 發表於 2013-3-23 21:59

佢係星煥第一個親生女:loveliness: 實力偶像派

我的驕傲 * my way 都幾 match 喎
好彩唔唱知己...
聽到悶~

TVB片酬好似幾低又辛苦.. fifi要拍我覺得有d難啊
PangChiYeung 發表於 2013-3-23 21:47

片酬低都唔緊要啦
如果可以好似ivana咁一套彈起唔收錢都抵啦;P

Jinny & Alfred  e part 好驚喜!

我的驕傲 * my way 都幾 match 喎
好彩唔唱知己...
聽到悶~
Our_Souvenir 發表於 2013-3-23 22:01

我都以為係知己...
希望鏗鏗B一陣唱青春頌

佢係星煥第一個親生女 實力偶像派
stephybest 發表於 2013-3-23 22:01

但好似而家 herman 哥都唔多理佢咁
愛將係 linda 同 joyce
jinny so poor!

許生把聲好似未開~:L

謝安琪要最後出?............cant  wait

唔錯w0r 原來~
亨亨唱軒軒隻歌!_!