返回列表 發帖
感染力-,- 兩位都無咩(我覺得)
koalabear 發表於 2013-3-23 22:32

係咩><
可能GEM太嘈

一個低音乜都聽唔到
一個高音係咁嗌嗌嗌= ='''
艾石仔 發表於 2013-3-23 22:32

好心唔好唱呢D嗌歌啦,唱返Little Something呢D歌幾好~:L

有冇人解答到我
首傻瓜機第一句好似唔知邊首歌,,
果句
下一張xxxxxxxxxx  呢句= =
勁熟口熟面咁 ...
艾石仔 發表於 2013-3-23 22:19

我都覺.. 不過你一講我就諗唔起係咩歌

點解唔唱Little Something?
1661633848 發表於 2013-3-23 22:32

希望一陣會唱

簽名被屏蔽

鬥嗌 , GEM實贏
但鬥感染力, MAG贏晒
water:) 發表於 2013-3-23 22:30

AGREE~~
G.E.M.一開始就好搶耳,跟住Mag好似輸左咁,
但係之後Mag又大聲番,所以我覺得林Mag話晒係巨聱幫,
識得處歌既層次感~~:)
但係就無我一直想聽既AINY合唱版.................:Q
FIGHT for 陳柏宇

吳若希唱到就死咁款
蔚XX... 點解開親電視都要見到佢
下一站天后... 嘩! 嚇死人咩:Q
小朋友嘔像偽人勁叫漿人格破產
勁叫漿盲粉koalabear繼續煩膠

AGREE~~
...
~蛋撻~ 發表於 2013-3-23 22:34

AINY合唱版
嘈過飛機起飛.....

AGREE~~
...

我都估會唱ainy x_x可惜冇~

KAY 出場啦!

kay

簽名被屏蔽

但係就無我一直想聽既AINY合唱版.................

合唱AINY= =
鬥嗌?= =
TVB要安排佢地一人一座山當山歌咁嗌;P

Kay啦:victory:

gem mag alfred kay 冇得唱自己歌呀?
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

合唱AINY= =
鬥嗌?= =
TVB要安排佢地一人一座山當山歌咁嗌
KennyCheng23 發表於 2013-3-23 22:36

把聲都未好返,又嗌,TVB搵來滾~:L

痴線.... kay唱乜呀.... 好難聽

連續2晚係TVB見到kay:victory:

gem mag alfred kay 冇得唱自己歌呀?
Our_Souvenir 發表於 2013-3-23 22:37

就係,打歌又唔唱~:L

剩返半粒鐘
我轉左台睇 j2 勁歌王...
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

G.E.M. 一開始已經好爆所以成日都無層次感 都係咁將會成為唱歌機器 3.0

就係,打歌又唔唱~
1661633848 發表於 2013-3-23 22:39

除左fiona,ivana,仲有邊個有唱到自己新歌?

李克勤
今晚「博愛」很開心跟小師妹@RobynnYip_RnK @Kendy_RnK 合作演唱一些經典金曲,就在最後一part, 真的很久沒有在tvb唱歌,本來還會第一次唱新歌,但最後都趕不及,唯有下次吧!

痴線.... kay唱乜呀.... 好難聽
kio0909 發表於 2013-3-23 22:38

你係唔係玩針對啊,唱得幾好聽哦~:L

回復 178# heiheiwan

王梓軒 & As One

剩返半粒鐘
我轉左台睇 j2 勁歌王...
Our_Souvenir 發表於 2013-3-23 22:39

睇完kay既live再轉

聽ivana唱留白

蝸居 T_____T

簽名被屏蔽

蝸居:loveliness:

唔唱青春頌 :'(:'(:'(:'(:'(

你係唔係玩針對啊,唱得幾好聽哦~
1661633848 發表於 2013-3-23 22:41

改得唔好聽...太show off技巧, 弄巧反拙~ 唱自己歌好過啦我覺得!

蝸居=_=
點解唔唱青春頌- -

連續2晚係TVB見到kay
KennyCheng23 發表於 2013-3-23 22:38

琴晚乜節目有KAY?

G.E.M. 一開始已經好爆所以成日都無層次感 都係咁將會成為唱歌機器 3.0
賴爽 發表於 2013-3-23 22:39

佢一向都係唱歌機器
但估唔到佢同埋姓林個位唱Twins d 兒歌難度既歌都唱到成pet 野咁姐
小朋友嘔像偽人勁叫漿人格破產
勁叫漿盲粉koalabear繼續煩膠

琴晚乜節目有KAY?
KyleHo 發表於 2013-3-23 22:45

J2 亞洲音樂節

琴晚乜節目有KAY?

亞洲流行音樂節2013 J2

睇嚟何哲圖都係當青春頌係hea plug....
人群是那麼像羊群

琴晚乜節目有KAY?

J2直播亞洲流行音樂節

琴晚乜節目有KAY?

东张西望挂,少奶时代阿嘛。

KAY得1首唱@@

點解Kay上翻TVB好似都無乜點唱過自己歌
如果今晚新歌全球首唱咪幾好

許生始終是開唔到聲~:L

KAY得1首唱@@
Pikaa 發表於 2013-3-23 22:46

都未有新歌-.-

賴爽 發表於 2013-3-23 22:39

其實一早已經行緊舊路,
首首一樣
仲衰過mark 果d k歌,
青春頌:Q:(

其實一早已經行緊舊路,
首首一樣
仲衰過mark 果d k歌,
青春頌
艾石仔 發表於 2013-3-23 22:48

對佢啲新歌真係0期待了 ..
==================

HEA PLUG 就算啦 , 已經預左 ..

我覺得吖Mag 同 Gem冇想像中好啵..吖Gem又嚟加大力度咁嗌嗌嗌嗌嗌嗌嗌嗌啦!

睇嚟何哲圖都係當青春頌係hea plug....
choix 發表於 2013-3-23 22:45

定系tvb始終只可以一碟兩plug,親生仔都唔例外,青春頌已經冇得再派

會唔會唱陶瓷娃娃 :P

我覺得吖Mag 同 Gem冇想像中好啵..吖Gem又嚟加大力度咁嗌嗌嗌嗌嗌嗌嗌嗌啦!
Manfong 發表於 2013-3-23 22:51

Mag其實一直是抒情慢歌殺食,唔知點解唱左AINY後D人就以為嗌得勁就係唱得好,錯晒~:L:L

定系tvb始終只可以一碟兩plug,親生仔都唔例外,青春頌已經冇得再派
MOQKEN 發表於 2013-3-23 22:51

但重新長大係上年plug
唔排除有誇年case出現,都有可能plug到