返回列表 發帖

吳浩康背住未婚妻Sherman 偷食長腿巨胸女

一次不忠,百次不用。無論做到幾洗革面改過都好,原來到最後,仍然係經不起考驗。人版就好似,吳浩康咁。當年胡定欣喺佢最失意時仍然執手共度難關,但最後男方轉投大馬富家千金莊思敏懷抱。

經歷過涉毒事件,同莊思敏手已分,最後(好似係)情定鍾舒漫,仲求埋婚,又話婚期定於明年或後年,當時鍾舒漫仲大讚男友好保護佢,係一個好好嘅人選。

明年先至結婚,拍拖兩年,吳浩康根本都未玩夠。年廿八先至同女友去睇戲兼恩愛合照,鍾舒漫仲寫道:「今天是我經歷患難的一天,幸好我喜歡向前看,晚上再來一個好看的Movie!woohoo.....!」豈料第二日男友就送咗個大驚喜俾佢——拖住個長腿巨胸女漫遊尖嘴,又燭光晚餐,情到濃時更咀嘴,旁若無人!

今日有周刊登晒吳浩康當街食巨胸女連環格,唔知情真係以為佢係拍緊戲囉。年廿九當晚,吳浩康同一女友人及該名巨胸女去尖嘴食飯,又煙又酒,吳浩康未知是否不勝酒力,眾目睽睽下摸巨胸女面珠,女方亦不時「回禮」同佢咬耳仔,又餵吳浩康飲佢杯啤酒,之後更發展到「互餵」。

食到晚上十一點左右,三人轉場唱K。及後巨胸女話攰攰要走,吳浩康即送佢落樓。可能佢兩個真係太醉喇,竟然十指緊扣,吳更攬實女方纖腰。兩人拖住手仔喺尖嘴街頭行都唔止(吳浩康冇戴超),好戲在後頭,女方上的士前,吳浩康一把攬實佢,合埋眼,一嘢咀埋去,兩人啜啜成15秒!

其實去年中,吳浩康已被爆參加船P媾女,搭晒膊頭合照。事後男方死口話應表哥邀請參加船P,又話人哋搵佢合照,佢都係禮貌應酬。而鍾舒漫當時就回應話對佢絕對信任,仲嗌大家唔好成日拎男友以前 負面新聞嚟講,仲話下次有咩活動,「我死都跟埋去」。今次,吳浩康偷食巨胸女,真係好難俾鍾舒漫跟埋一齊去。

SOURCE: http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150226/53474761
-----------------------------------------------------------------------------------------------
吳浩康個形象真係差到一個點.......

吸毒已經夠死, 仲有D溝女史多到恆河沙數
而家又玩埋偷食

講真DEEP 以前D歌真係好好聽, 但接二連三都咁唔潔身自愛
N年前已經衰過一次嫁喇
難得蛋記仲可以前事不計比佢繼續唱歌, 仲比佢夾埋BAND組隊CLOSER重返樂壇
而家再爆多單咁負面既新聞.....衰過都唔識去珍惜
真係冇眼睇佢
希望SHERMAN咪鬼同哩D賤男結婚

SHERMAN 回應:
SOURCE: http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150226/53475208

鍾舒漫之前就男友啜爆巨胸女15秒一事時,回應周刊謂「我好突然」,但又謂未見過輯相,故此仍選擇相信男友,但都會問番對方乜嘢事。

至於私底下,據知情者透露,鍾舒漫的確係唔信男友偷食:「佢噚晚知道呢件事,佢唔信,因為覺得男朋友好好囉。佢冇喊,但好唔開心!」

下午兩點左右,鍾舒漫喺ig貼長文回應,承認已看過報道中嘅相同影片,佢話:「當然我心裡不舒服,也懇請各位不要按所看的判斷事情,相處之間所經歷的不是外間能看到的,現在為止我都能肯定對大家說他在很多範疇都值得被我支持,將來的事沒人知道,但現在我們會好好處理我們的關係,不多交帶了,畢竟是兩人之間的事情是嗎?」

鍾舒漫又寫道:「至於結婚的傳言,重申有談論過,計劃過,哪有女人不想踏上完整的婚姻之路?但真的還在遙遠的將來,現在心還在音樂上。」仲不忘推介佢同妹妹稍後有新作品推出,似乎心情仍算平靜。

未幾鍾舒漫稍稍修改回應,將「現在為止我都能肯定對大家說他在很多範疇都值得被我支持」改為「現在為止我都能肯定對大家說,他本身對工作及人生的正面積極態度,都值得我支持的。」

阿DEEP都信左主架
SHERMAN黎過我地間教會講過
未結婚姐如果結咗婚就好似周永恆咁

阿DEEP都信左主架
SHERMAN黎過我地間教會講過
未結婚姐如果結咗婚就好似周永恆咁 ...
rubylovessss 發表於 2015-2-26 22:30

周永恒(阿Roy),因為認識耶穌而踏上全新的道路。 年少無知 ... 信主以後,耶穌不但接納他的過去,更鼓勵他與年青人分享,因為他的經歷能幫助別人。

佢都信左主喎?
又點解釋?_?

周永恒(阿Roy),因為認識耶穌而踏上全新的道路。 年少無知 ... 信主以後,耶穌不但接納他的過去,更鼓 ...
艾石仔 發表於 2015-2-26 22:33

咪就係兩個都係衰囉

比較關心同妹妹嘅新合作~期待正過SS14!

呢句同鍾舒漫講嘅...
好溝唔溝,溝呢個...

吳浩康由吸毒嗰下就覺得佢係naughty boy啦

我覺得呢D 同公司藝人拍拖都係做下新聞架姐,
點會同一間公司有咁多對至得架

點會同一間公司有咁多對至得架  ...
kwanie 發表於 2015-2-26 22:48

都係兩對啫~

都係兩對啫~
doughnut 發表於 26/2/2015 22:50

DEEP SHER
立 湯
SA ???????????????????????????????????????????????

3 對呀 ?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

DEEP SHER
立 湯
SA ???????????????????????????????????????????????

3 對呀 ?
kwanie 發表於 2015-2-26 22:50

Sorry!忽略咗嗰個唔知邊個~

都係兩對啫~
doughnut 發表於 2015-2-26 22:50

egg 有pair過咩人 傻Don?
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

貌似跨公司都幾多下

周永痕又信主,吳浩康又信主,
FIGHT for 陳柏宇

harryharry 發表於 2015-2-26 22:52

sherman接受唔到現實,打錯人喎
poor steven T^T

周永痕又信主,吳浩康又信主,
~蛋撻~ 發表於 2015-2-26 23:07

陳冠希呢?

DEEP SHER
立 湯

3 對呀 ?
kwanie 發表於 2015-2-26 22:50

小斌女同莖軒算唔算?

仲不忘推介佢同妹妹稍後有新作品推出

main point ?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

poor sherman
Deep is so cheap
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

Sherman 唔似deep鐘意果type

一早唔睇好佢地

賤男!!

剪佢JJ拎去焚化!

我真心希望 Sherman 可以清醒 D 諗下呢個人值唔值得佢去愛
睇得出 Sherman 好愛 Deep
不過如果佢做出 D 咁既事仲自己隻眼開隻眼閉咁自欺欺人
呢個偶像都唔值得我跟落去
睇住佢受苦我都覺得好難受

訂婚都有假?
況且造新聞都唔會用食女黎造先

Sher遇人不淑啊..

我而家先知 吳浩康 同 鍾舒漫 拍拖的
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

吸毒 食軟飯 偷食  吳浩康真係極品

回復 1# Kyle_

賤男一個 !!!!!

早就唔睇好佢地
其實英皇有3對
立湯
佢地
仲有威廉和sa
遲早散曬
我估錯這個世界得到教訓

Sherman應該聽下自己首劫後餘生。。。

靜看 我人生
多少 不幸運
PRINCE MUSIC CHOICE
Ava 糖衣
Joey 女皇
Shiga 為何要我愛上你?:(

算啦...愛過好過沒有愛過...

Sherman應該聽下自己首劫後餘生。。。

靜看 我人生
多少 不幸運
tszkaleung 發表於 2015-2-27 22:15

但首歌係講個個唔睇好但佢地樂在其中喎
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

早就唔睇好佢地
其實英皇有3對
立湯
佢地
仲有威廉和sa
遲早散曬
mrshadowll 發表於 2015-2-27 20:44

嬲豬 竟然唔記得左牽斌

幾時到祖龍散嗄

回復 34# Our_Souvenir
係喔,仲有祖龍,貴人善忘
我估錯這個世界得到教訓

EEG Marketing Team, it's perfect time to plug Sherman's new song "Once More Chance"!

EEG Marketing Team, it's perfect time to plug Sherman's new song "Once More Chance"!
boy4dudes 發表於 2015-3-1 19:24

EEG 媽劇停是廢的是常識吧
一定唔會咁好死幫美漫 PLUG 歌嗄

【由戀人降呢變朋友】鍾舒漫認單身  與吳浩康變回朋友關係

http://bit.ly/1AnamZF

決定做得正確

決定做得正確 ...
Pure. 發表於 2015-3-12 15:27

幾驚佢真係咁盲愛deep ==

哩個係正確決定, 是日good news

決定做得正確 ...
Pure. 發表於 2015-3-12 15:27

吳浩康... 以前都覺得佢仲唱得下 EEG 唔捧佢好可惜
但而家真係覺得 多佢一個唔多 少佢一個唔少嗄

吳浩康其實都幾型,不過不停食女

恭喜 Sharman

其實隊 Closer 係咪唔做嘎啦

吳浩康其實都幾型,不過不停食女
kk8733 發表於 2015-3-12 19:29

完全唔覺-___-
一直都唔知佢邊忽令仔

完全唔覺-___-
一直都唔知佢邊忽令仔
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 20:22

同期Kenny Steven正好多
反而羊棧近年出道既男人個樣都唔太得
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

完全唔覺-___-
一直都唔知佢邊忽令仔
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 20:22

X2....完全唔掂囉佢個樣, 但唱就幾OK (同一姐一樣)

X2....完全唔掂囉佢個樣, 但唱就幾OK (同一姐一樣)
Kyle_ 發表於 2015-3-12 20:57

係要拉埋美祖
不過星路完全唔同

係要拉埋美祖
不過星路完全唔同
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 20:58

佢兩個同公司MA, 就諗起佢
希望SHERMAN 振作D
BTW 突然諗起以前CM (SHERMAN出道果排) 有個SHERMAN BIG FAN
會員名好似係R字頭, 唔知而家仲有冇上黎玩

佢兩個同公司MA, 就諗起佢
希望SHERMAN 振作D
BTW 突然諗起以前CM (SHERMAN出道果排)  ...
Kyle_ 發表於 2015-3-12 21:05

SHERMAN big fan 我都記得一個
但突然叫我講番個名又好似唔係好記得
只記得佢個簽名好多1010101

SHERMAN big fan 我都記得一個
但突然叫我講番個名又好似唔係好記得
只記得佢個簽名好多1010101{:1_9 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 21:06

你滿腦子都係哩兩個數字