返回列表 發帖
賣得晒飛都偷笑啦
Ki 發表於 2021-10-25 11:12

上次十號風球下秒清
今次? 到宜家仲大把飛

今次好似真係唔會再係上次咁
公開發售一陣就爆

我諗會淨好多飛

上次十號風球下秒清
今次? 到宜家仲大把飛
kelvinyu188 發表於 2021-10-25 16:54

如果佢夠樂觀:十號風球個個留喺屋企所以秒清啫

要求concert整個pop rock segment,對得起自己同佢其他rock歌應該好聽
I talk a lot of BS.

要求concert整個pop rock segment,對得起自己同佢其他rock歌應該好聽
angelicdestiny 發表於 2021-10-30 03:06

Edward Chan做總監?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

主辦機構Sony Music Entertainment Hong Kong Limited經與康樂及文化事務署商議後決定,《陳柏宇Fight For演唱會》將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購,並會實施「延後取票」方案。已從上述途徑購票的人士須於每一場演唱會的演出日期前7天內至演出當天,攜帶用以購票的信用卡到城市售票網售票處或自助取票機提取已購門票;不設郵遞及速遞服務。

售票詳情如下:
《陳柏宇Fight For演唱會》
香港體育館(紅館)
10-11/12/2021
$780, $580, $380

共2場,約9,100張門票於11月4日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售,顧客可同時透過以下途徑購票:
城市售票網網頁:www.urbtix.hk
流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)
售票首天每人每次限購最多10張門票,翌日起每人每次限購最多40張門票。
Infinity & Eternity

主辦機構Sony Music Entertainment Hong Kong Limited經與康樂及文化事務署商議後決定,《陳柏宇Fight For ...
pooh1460 發表於 2021-11-2 09:10

呢個7日前先有得拎,隔離軒仔嗰個14日

想知幾面台

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

第一次開四面台?
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

第一次開四面台?
stephybest 發表於 2021-11-3 17:54

上次都係四面

應該好易買

pooh1460 發表於 2021-11-3 17:16

咁得意嘅,  四面台得3面觀眾?
SAMMI 三米

容易買到....

易買到亂買到21行

780撳到有D行2次
但我已經買左張第3行
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

780撳到有D行2次
但我已經買左張第3行
abcxyz302006 發表於 2021-11-4 10:13

點解我買唔到

好順
乾一罐冰汽水

同Fiona 一樣
第一次秒殺
第二次就……..

同Fiona 一樣
第一次秒殺
第二次就……..
lemontea1069 發表於 2021-11-4 11:00

2018年九展太趕客...
有平飛既話可以一睇

銷情認真麻麻
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

要安心出含
不了

咁得意嘅,  四面台得3面觀眾?
kh23 發表於 4/11/2021 09:25

黑色係sponsor hold咗

2018年九展太趕客...
有平飛既話可以一睇
kelvinyu188 發表於 2021-11-4 11:22

但Fiona 第二次勁好睇

黑色係sponsor hold咗
jcbartleby 發表於 2021-11-4 11:59

第一次見咁樣hold法  
SAMMI 三米

Hold咁多都未爆

賣咗成日
大家連討論賣到第幾行都無意欲
慘情
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

都幾多位下 軒仔十場三粒鐘已經買哂
陳伯兩場而家仲大把位 證明已經flop到冇朋友
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

但Fiona 第二次勁好睇
lemontea1069 發表於 2021-11-4 12:01

好睇高質到痴線 但冇錄到出 dvd...果陣睇完覺得佢有能力接容祖祖班
唱快歌跳舞夠型,慢歌又唱得掂同多 hit 歌
始終早兒後 冇咩女歌手跳舞係壓到台
但可惜之後收晒皮。。。

好睇高質到痴線 但冇錄到出 dvd...果陣睇完覺得佢有能力接容祖祖班
唱快歌跳舞夠型,慢歌又唱得掂同多 hi ...
hissorhk 發表於 2021-11-4 20:11

Gin Lee跳舞好好睇 成陣DIVA味
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

公佈臭妍做嘉賓應該會即刻賣晒
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

Gin Lee跳舞好好睇 成陣DIVA味
JasOh103 發表於 2021-11-4 20:30

會展場 拭目以待

跳舞好hea下wor

跳舞好hea下wor
joshua 發表於 2021-11-4 21:05

跳得出風韻, 1 D 都唔易
https://www.youtube.com/watch?v=EEQO3WOVwH8

薛凱琪 - Dance Medley@Tonight Fiona Live 2014.09.06

公佈臭妍做嘉賓應該會即刻賣晒
JasOh103 發表於 2021-11-4 20:31

Why so mean銷情應該稱得上慘

仲買到第 5 行...

仲買到第 5 行...
hissorhk 發表於 4/11/2021 23:11

真係好嚴重

一次過買40張都得

我揀咗幾次飛
走到俾錢嗰刻都猶豫唔買
利申:由First Experience 開始買佢專輯嘅粉
佢對上一張我仲有keep 住聽嘅碟已經係2017年嘅《I》

睇個款佢下隻碟似係新曲加精選

認同,佢第二個演唱會真係好好睇
香港男女歌手我最鍾意Jason 同Fiona
但兩個都好似盪失晒路
唔知想點落去咁
一個hea 做,另一個就乜都攬上身自己做
成pai 嘢咁

認同,佢第二個演唱會真係好好睇
香港男女歌手我最鍾意Jason 同Fiona
但兩個都好似盪失晒路
唔知想點落 ...
fung0401 發表於 2021-11-5 13:04

Jason 上次九展嚇走晒街客,想轉型試新野又唔掂
Fiona 浪費晒14後既聲勢,明明似上位,出左幾首歌又無晒影

賣咗成日
大家連討論賣到第幾行都無意欲
慘情
ricnature 發表於 2021-11-4 19:10

之前美千同19MOMENT起碼好多人會留意同討論
陳伯係連個討論價值都無

Jason 上次九展嚇走晒街客,想轉型試新野又唔掂
Fiona 浪費晒14後既聲勢,明明似上位,出左幾首歌又無晒 ...
lemontea1069 發表於 2021-11-5 13:48

想知上次陳伯九展咩事 做咩個個都拎黎講 佢哩幾年出歌完全無NOISE成日靠講老婆仔女搏見報 真係好煩

陳伯真係flop flop地
其實真係唔應該響53FPS之後開

明明嗰次開ig live有人問佢今年開唔開演唱會
佢都話要睇好多因素,例如要睇下叫座力、有無hit歌
但結果都係開咗

陳伯真係flop flop地
其實真係唔應該響53FPS之後開
ycadrian 發表於 2021-11-6 01:37

一連幾首慢熱歌之後開show其實好難吸客
特別今年勁多歌手開show,大家都揀想睇嘅嚟睇
Follow my IG: @delightcantopop

TBH我又唔覺得九展嗰次有咩問題
擺明係聖誕節主題開心派膠
一part係有晒主題咁cover 人地既歌:愁人節/零度聖誕etc +自己首對人歡笑
一part係唱啲勁少唱既side track
仲有整part 玩野ghostbusters 喜愛夜蒲

一連幾首慢熱歌之後開show其實好難吸客
特別今年勁多歌手開show,大家都揀想睇嘅嚟睇 ...
delightcantopop 發表於 2021-11-6 18:37

對得起自己派得太遲

煎煎好勁
仲有得開concert

對得起自己派得太遲
lemontea1069 發表於 2021-11-6 21:23

同意,演唱會宣傳亦太遲其實如果8月頭派"對得起自己",10月尾派認真2.0/霸氣2.0已經唔同

結應該skip
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因