返回列表 發帖
唔知會唔會唱下side track

好鐘意"絕口不提" 不過都幾難唱
masterdragon 發表於 2019-1-18 22:20

我都好愛絕口不提 係我既alfred top4

masterdragon 發表於 2019-1-18 22:20

第一次紅館例牌都係big hits+cover啦我估
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

Dear Jane 三面台
Alfred 經理人 前幾日形容 Alfred 唱 annual dinner 個台 係四面台預演
同公司 隔一週開 ...
Bluejays 發表於 2019-1-18 13:10
我都一早講左係四面台啦。即係個stage要再搭。

Dear Jane 三面台
Alfred 經理人 前幾日形容 Alfred 唱 annual dinner 個台 係四面台預演
同公司 隔一週開,通常係 share stage 少啲 overhead
咁而家一個三面,一個四面,即係點?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

如果係好賣既,其實公售果日係一定會加場
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

https://www.instagram.com/p/Bsrj ... gshid=1ldlkgmwzs3xb

剛錄完新歌,唔知係唔係演唱會主題曲?

#好似講到好好賣咁
eggsteven 發表於 2019-1-16 09:27

唔知係咪立左新例,所有演唱會第一日都只限網上賣
有歌手講過話係 apply 落所有演唱會 (唔知只指紅館定點)
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

我覺得只係響 youtube cut d 片出黎用咋喎…
星勤 發表於 2019-1-16 09:15

華納都幾慳皮。

冇得排隊買,第一日
pooh1460 發表於 2019-1-14 19:07

#好似講到好好賣咁

咁事實上係星夢的劇歌比較hit同多人識,應該買哂版權啦。
Ching2015 發表於 2019-1-16 01:04

我覺得只係響 youtube cut d 片出黎用咋喎…
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

個SHOW 名係咪預示牙醫將宣布放低牙醫工作, 全力投入演藝事業?

華納 fb 最新演唱會廣告係剪星夢 d 劇歌 MV 出黎…
星勤 發表於 2019-1-15 21:01

咁事實上係星夢的劇歌比較hit同多人識,應該買哂版權啦。

華納 fb 最新演唱會廣告係剪星夢 d 劇歌 MV 出黎…
論盡樂迷,敢愛敢恨

冇得排隊買,第一日
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity

咁究竟賣晒未

LOL 咩事
突然全部sold out
金堅屋企人掃飛吖?
JayantL 發表於 2019-1-14 17:52

會唔會係大陸粉絲買? 昨天重有大陸粉絲係Alfred微博問點買飛? 迷會原來無搞團購,留言叫佢地自己上AEG用微信支付。之後有大陸粉話自己搞團購。

LOL 咩事
突然全部sold out
金堅屋企人掃飛吖?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

12張都㩒到喎
hinz 發表於 2019-1-14 15:27

琴日300的確sold out

300元飛想選兩張都賣哂了。
Ching2015 發表於 2019-1-12 16:56

12張都㩒到喎
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

300又會今日去得咁快

仲會唔會加場呢

真係辛苦

嘩.. 美庭個IG STORY淫賤到..
腿張到咁開, 係人見到都想_

好想知佢個poster有咩concept.. 佢ig打一大段野好似無論過野咁

呢家冇得排隊買飛
pooh1460 發表於 2019-1-11 13:00

古巨基今次有返排隊 btw 琴日入左好耐先入到 今日勁易入
「微笑之中 接受還未有 答案。」

好慘, 賣兩次優先都仲有大把貨, 鏗鏗做乜搞成咁

會唔會好似煎煎咁粉絲要通宵排隊買飛?
HOTMAN 發表於 2019-1-11 07:49

呢家冇得排隊買飛
Infinity & Eternity

會唔會好似煎煎咁明知唔爆都加場?
帥小寶` 發表於 2019-1-11 02:43

咁鏗鏗就算加場都應該唔會拍片 “加兩場 加兩場加兩場加兩場” 咁__

開得一場兩次優先都未散曬飛...
反而DJ兩場一早賣曬... 後庭號召力真係咁低咩

AEG仲有得賣岩岩480 12張都有@@

帥小寶` 發表於 2019-1-11 02:43

有可能㗎,估計鏗鏗應該同煎煎差不多,一場應該爆到,加場就要送飛/贊助。佢core fans 就有,街客唔夠多,所以先賣哂780而平飛就去得慢。其實以前果批tvb fans去哂邊? 無上tvb宣傳,隨時唔知佢開show.

煎煎有係鏗鏗  Ig 留言鼓勵,話一定得,多謝煎煎! 希望呢對男女銀都真正上到位。

會唔會好似煎煎咁粉絲要通宵排隊買飛?

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

我只會選擇性地follow少部份人I g. 呢個一早 unfollow左。但多謝update.
你話AEG的位較好,我信你,今日搶 ...
Ching2015 發表於 2019-1-11 00:26

AEG 出名位差
專出 19 20 行

From Joyce IG stories:
This photo gives me Justin Timberlake / Robin Thicke vibes.

---------------- ...
Bluejays 發表於 2019-1-10 21:36

我只會選擇性地follow少部份人I g. 呢個一早 unfollow左。但多謝update.
你話AEG的位較好,我信你,今日搶780好辛苦,希望唔好比公售的差啦。其實會唔會建行的位係
最好? 即建行>AEG>公售?

原來優先仲未SOLD OUT
咁我等公售慢慢㩒
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

賣屍骨拉係最好但亦係炒得最明顯的
lemontea1069 發表於 2019-1-10 21:53

冇記錯嘅話, 嗰種double exposure手法N咁多人做過

美祖my secret live都幾好睇,可惜又係抄襲
stephybest 發表於 2019-1-10 17:37

賣屍骨拉係最好但亦係炒得最明顯的

閲   

你買左飛未?
kayzzz 發表於 2019-1-10 21:45

買左喇
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

This photo gives me Justin Timberlake / Robin Thicke vibes.

----------------

我就見到 堂本剛 嘅 金田一
Bluejays 發表於 2019-1-10 21:36

閲   

你買左飛未?

------------------------------------------------------------------

我就見到 堂本剛 嘅 金田一

「慶祝李克勤成立三十週年」
cathay1996 發表於 2019-1-10 19:36

我講失魂記嗰隻碟《30克》 唔係演唱會LOL

送禮17年隻CD封面 正正常常咁lor
JayantL 發表於 2019-1-10 19:17

「慶祝李克勤成立三十週年」<<<<< 林狗諗ga
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

其實佢有咩作品係見得下人?真心唔知近年見親佢啲作品都 ...
Ki 發表於 2019-1-10 17:10

送禮17年隻CD封面 正正常常咁lor

其實佢有咩作品係見得下人?真心唔知近年見親佢啲作品都 ...
Ki 發表於 2019-1-10 17:10

美祖my secret live張poster都幾好睇,可惜又係抄襲

林狗近年好多作品都係話"致敬"
今次好可能係向Martin Schoeller致敬
一睇到今次poster 同Martin幫Ang ...
rfv123 發表於 2019-1-9 17:03

其實佢有咩作品係見得下人?真心唔知近年見親佢啲作品都

張poster係咪同欣宜嘴完
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

等城網先買
by the way
poster 好似痴線佬
好心唔好再用林9
lemontea1069 發表於 2019-1-10 13:46

索性化個小丑裝,做個變態佬樣出黎