返回列表 發帖
睇完今集先覺得私追真係好煩

祖祖形容AK真係好中肯
losyes 發表於 2021-6-12 06:08

得5分鐘太少

聽講下星期五晚做一個鐘?

聽講下星期五晚做一個鐘?
小伙子. 發表於 2021-6-12 21:37

節目表寫半個鐘
播完播歐國盃
只係之前未update

又到星期一,終於有得睇

又恰生生
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

琴晚係咪全輯最空洞嘅一集?

又恰生生
b01091018 發表於 2021-6-15 00:56

以前恰edan家下就中意恰ak
個個show都想迫佢發脾氣咁

姜濤有啲肥

無化妝, Frankie 最靚仔

姜B世一!!
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

今集嘅姜仔完全唔似二十出頭 勁成熟
其實d fans都真係好清楚鏡仔d call time 肯定係有人放料嘅 但係我都相信唔會係mirror成員放料 唔知AL點解會俾某d成員懷疑
聽晚講佢 有d期待

其實d fans都真係好清楚鏡仔d call time 肯定係有人放料嘅 但 ...
小伙子. 發表於 2021-6-15 23:29

估會講下佢細個經歷左啲野令佢份人好林善?
    從而對私追無採取強硬態度 再被人懷疑
    不過佢前兩集咁肯定講自己無做過
    平時好似未見過佢會咁嘅語氣
    我諗都屈左喺佢心幾耐下
    所以我都期待睇聽日嗰集

其實d fans都真係好清楚鏡仔d call time 肯定係有人放料嘅 但 ...
小伙子. 發表於 2021-6-15 23:29

鏡仔身邊咁多工作人員 有人賣料都唔出奇
可能吹吹下又無攤出黎講就誤會大家

Ian握實姜B隻手好有愛

示愛姜濤
so proud of 姜濤
只希望佢開心健康
條路幾艱辛都好 都會相信佢支持佢

姜濤講野好成熟, 與佢年紀不符, 可能係家教做得好

睇完今集覺得AL好專業,唔舒服都堅持完成拍攝
演技上有進步,極速記劇本,連黃修平導演都讚佢

其實預告嗰d喊到互攬嘅畫面幾時有得睇 想睇鏡仔相互之間講真心話

其實預告嗰d喊到互攬嘅畫面幾時有得睇 想睇鏡仔相互之間講真心話
小伙子. 發表於 2021-6-16 23:58

應該打後幾集就真情流露㗎啦,真心話係令人期待

AL世一

應該打後幾集就真情流露㗎啦,真心話係令人期待
NobodyElse 發表於 2021-6-17 00:32

感覺上重點都會因為保護班仔私隱而cut走
麥子樂嗰part,當事人都話可惜無播到之後嘅嘢

麥子樂嗰part,當事人都話可惜無播到之後嘅嘢 ...
losyes 發表於 2021-6-17 12:41

有幾集都唔係好知重點喺邊
其實依家8集係做到第幾日

有幾集都唔係好知重點喺邊
其實依家8集係做到第幾日
梨胃言 發表於 2021-6-17 12:51

第3日

麥子樂嗰part,當事人都話可惜無播到之後嘅嘢 ...
losyes 發表於 2021-6-17 12:41

好可惜

Anson Lo扮女人又幾有韻味

sumtom 發表於 2021-6-17 14:46

調教完即刻有戲拍

電影《假冒女團》講述有一間經理人公司利用招募的女團去做欺詐,Anson就被派入去做臥底,所以他要男扮女裝混入做女團成員

sumtom 發表於 2021-6-17 14:46

呢個預咗 反而估唔到佢扮男人都ok就真

調教完即刻有戲拍

電影《假冒女團》講述有一間經理人公司利用招募的女團去做欺詐,Anson就被派入去做臥底 ...
losyes 發表於 2021-6-17 15:08

重要演唱會完咗就拍通頂嗰下先

Omg嚟料嚟料

Omg嚟料嚟料
JasOh103 發表於 2021-6-17 23:28

預告信唔過
AK係咪講Sorry

預告信唔過
AK係咪講Sorry
梨胃言 發表於 2021-6-17 23:32

係 似同JER講 見到上年三位新人攬住喊 都feel到叱咤賽果對佢地影響都幾大
希望聽晚可以聽到d真心話 唔好又係最精彩嘅係預告啦

難得請到黃修平導演寫劇本指導演出
好心Mirror就認真下啦
好幾個仔當玩咁
忘詞 講低俗嘢當好笑
浪費嗮啲機會
我就是我!

呢個預咗 反而估唔到佢扮男人都ok就真
kenneth 發表於 2021-6-17 16:31

我覺得AL演技唔錯喎,尋晚個集黃修平都讚佢
  覺得佢好樂意嘗試唔同角色,handle得幾好 幾自然
  都好期待嚟緊個套大叔的愛

重要演唱會完咗就拍通頂嗰下先
kenneth 發表於 2021-6-17 16:32

其實演唱會完咗都好攰啦講真 佢竟然直踩朝早入劇組咁專業

估唔到姜濤做戲可以咁好笑

估唔到姜濤做戲可以咁好笑
losyes 發表於 2021-6-18 02:13

好笑係好笑, 但太唔認真喇, 衰仔真係當玩咁

係 似同JER講 見到上年三位新人攬住喊 都feel到叱咤賽果對佢地影響都幾大
希望聽晚可以聽到d真 ...
小伙子. 發表於 2021-6-17 23:55

ak攬金Jer係幾感動
FIGHT for 陳柏宇

成件事好cult
但係又真係會觸動情緒既

Ian

花姐應該早D上cm攞料
就唔使咁遲話俾生生聽佢拎唔到獎

講黎講去  最衰叱咤

臨瞓前俾佢地搞到喊晒

Jer份人好好呀,
AK要好好珍惜

唉,真係攤開黎講,我都喊到一舊。
同ak大和解啦
FIGHT for 陳柏宇

連環效應… 由2020年頭一次過出三個新人開始

今晚呢集喊到黐線