返回列表 發帖

AK預告復出在即 暗示開騷:好掛住演唱會

久未露面的吳雨霏(Kary),早前應歌手馬天佑(Mayao)邀請做網上清談節目,大談時裝經,原來2人早識於微時,Kary 2011年的《Kary On演唱會》,Mayao便有份參與形象指導。今次他們在節目中分享時裝品牌歷史及對新舊時裝的看法外,Kary更透露即將復出。

為專心照顧3孩子,Kary一直深居簡出,現終於復出有期,Kary開心透露:「快㗎啦!自己都好掛住演唱會,可以企喺舞台上表演。」自言不擅長說話,喜歡用歌聲去表達自己。Kary表示最懷念《State of Mind》專輯的時期,認為唱片值得更多人去認識和欣賞,「其中《生我的命》MV一take過拍攝令我最大感受,非常辛苦和大壓力,但亦相當值得。」

LINK

期待菲菲嘅表演!
不正常人類推介榜 2024 Week 25
1. 喃嚒師感官漫遊 - 林家謙 2. 約齊靈魂在墳墓開生日派對 - 柳應廷 3. 唞 - 陳柏宇

CM最大喜訊

好似講左好多次復出都係出唔到
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

想知會同邊間公司合作

生 我的命
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

霏霏我來啦!
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

Ah Kary?

帥小寶` 發表於 2023-5-25 17:27

希望今次係真~

生我的命 當年CM 神曲
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

可能簽埋英皇
祖兒接班人

可能老公唔想佢復出,次次復出就有咗

Serendipity 發表於 2023-5-25 19:49

有中出 無復出
在這畢生不滅 無極的狀態

即刻番去聽 State of Mind

喜歡跟霏掃結他!

希望呢個女人唔好再得個噏字!

沿途是翻天覆地 誰?吳雨霏!
你說過後會有期
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

唔知應該對環球抱唔抱期望好~
吳家穎加油~生我的穎~
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Serendipity 發表於 2023-5-25 19:49

會唔會其實係想生第四件所以先講復出博老公中出
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

leroyjaime 發表於 2023-5-26 07:01

美霏變咗做生仔機器
State of Mind我都好鍾意,美霏造型又性感,不過歌曲首選一定係蘇眉。

leroyjaime 發表於 2023-5-26 07:01

會唔會其實係想老公中出所以先講復出博生第四件

快D出翻黎唱歌啦
不可以少了這把聲音
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

喜聞我霏出山
餓咗佢自戀快歌好耐

今年內復出?
Aliens,明荃之友

難忘李
道別後都記得逝去日子

希望今次係真.復出
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

次次想復出就又畀老公搞大個肚仔
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

係唔係環球搞

時代已完結
好心荷蘭番茄咪再衝出嚟 _ 啦
成_日喺度嘈嘈嘈

談到Cookies隊友吳雨霏(Kary)在網上節目談到復出樂壇,透露好掛住做演唱會,可以在舞台上表演。Stephy稱Kary未落實,「最近見Kary有問此事,她還在猶豫,心底裏很想,但又掛住子女,擔心花太多時間工作會忽略小朋友,陷兩難,仍在考慮,她總有一日會復出」。她支持Kary復出唱歌,自己亦有想再唱歌,最近有人接洽她們一齊表演。會否與Cookies其他成員一齊演出?Stephy覺得比較難,「各有各生活,反而與Kary合作機會較大」。
幸福多於我預期

談到Cookies隊友吳雨霏(Kary)在網上節目談到復出樂壇,透露好掛住做演唱會,可以在舞台上表演。Stephy稱K ...
on07111 發表於 2023-6-2 15:31

G持重組SK2
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

次次想復出就又畀老公搞大個肚仔
John 發表於 2023-5-26 21:45

生,我的命
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

G持重組SK2
風見志郎 發表於 2023-6-2 16:01

絕代雙驕2.0!
幸福多於我預期

談到Cookies隊友吳雨霏(Kary)在網上節目談到復出樂壇,透露好掛住做演唱會,可以在舞台上表演。Stephy稱K ...
on07111 發表於 2023-6-2 15:31

Theresa

Theresa
WZA111 發表於 2023-6-2 18:26

傅妖彈開
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

絕代雙驕2.0!
on07111 發表於 2023-6-2 18:13

套戲Kary做得好過Stephy

Theresa
WZA111 發表於 2023-6-2 18:26

佢一直係抖音賣衫都好難復合