返回列表 發帖
一入嚟就見到有人不停灌水
想嘔

想嘔
WZA111 發表於 2021-3-11 20:35

我估錯這個世界得到教訓

咁我以後唔發言lor
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:25

兔兔都試過俾人扣。。扣左好多年啦。。

發言多些內容就可以。。

我好嬲,你地自己玩

遲d貼堂
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:34

既然你有咁嘅決定
咁我表示尊重

兔兔都試過俾人扣。。扣左好多年啦。。

發言多些內容就可以。。
kk8733 發表於 2021-3-11 20:36

不了

cm都完全唔公平嘅
我估錯這個世界得到教訓

既然你有咁嘅決定
咁我表示尊重
michael344 發表於 2021-3-11 20:36

好啊
我估錯這個世界得到教訓

cm都唔公平嘅
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:34
cm之內波譎雲詭,勾心鬥角,豈有我們身之處
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

謙卑kenneth只要做亞軍 仍然很興奮
kenneth 發表於 2021-3-11 20:31

Kenneth 咁易興奮 。

cm之內波譎雲詭,勾心鬥角,豈有我們容身之處
SugarFree 發表於 2021-3-11 20:38

睇人嘅

呢d遊戲我不想再參與
我估錯這個世界得到教訓

不了

cm都完全唔公平嘅
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:37

兔兔明白留言要有內容。要大家交個心出黎傾計。。

100萬嘅問題
究竟 酷愛903 切先 定係 mrshadowll 唔再發言先

想嘔
WZA111 發表於 2021-3-11 20:35

是不是剛被施捨擁抱
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

影影今日拎第一。。好叻叻。開心些啦。。

100萬嘅問題
究竟 酷愛903 切先 定係 mrshadowll 唔再發言先
WZA111 發表於 2021-3-11 20:39

g會員加入共和榜先

太后回宮
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

兔兔明白留言要有內容。要大家交個心出黎傾計。。
kk8733 發表於 2021-3-11 20:39
我五臟六腑都擺到桌面上來了,又得到什麼回抱呢?

g會員加入共和榜先
Yan 發表於 2021-3-11 20:40

支持g會員Garfield
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

我五臟六腑都擺到桌面上來了,又得到什麼回抱呢?
SugarFree 發表於 2021-3-11 20:41

驚。。。

cm之內波譎雲詭,勾心鬥角,太后請救救咱們
SugarFree 發表於 2021-3-11 20:42

離宮是你唯一的選擇。
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

g會員加入共和榜先
Yan 發表於 2021-3-11 20:40

支持g會員,我叫g會員入嚟先
我估錯這個世界得到教訓

走勢速報 @ 11/03/2021

mrshadowll    04>05>04>06>09>07>05> X > X > X>01
stephybest     02>01>02>01>01>02>02>05>01>06>02
tyli                X > X > X > X > X >03>03>04>04>04>03
kk8733         05>09>01>10>05>04>08>06>02>03>04
hkwilliamsiu   X >04>10> X >08>08>10>09>09>09>05
kenneth        X > X >08>04>06>05>07> X >06>07>06
michael344    07>08>06>05>03>06>09>02>05>01>07
616.1314      01>02>03>02>04>01>01>03>07>05>08
bagfgfcde     10> X > X >09> X > X > X > X >08> X>09
Garfield         X > X > X >08>07>09> X > X > X > X>10
kwanie          03>03> X> X >02>10> X >07>10> X> X
RVHOCPC     06> X > X > X > X > X > X > X > X > X> X
gocrazy        09> X > X > X > X > X > X > X > X  > X> X
jasonng        08>07>09> X >10> X > X >10> X >10> X
chachacharlie X >06>07>07> X > X >04>08 > X >02> X
John             X >10>05> X > X > X > X > X > X > X> X
sexykaren     X > X > X >03> X > X >06> X > X > X> X
kevin2011     X > X > X > X > X > X > X >01>03>08> X

cm之內波譎雲詭,勾心鬥角,豈有我們容身之處
SugarFree 發表於 2021-3-11 20:38

容?祖?兒?
我估錯這個世界得到教訓

走勢速報 @ 11/03/2021

mrshadowll    04>05>04>06>09>07>05> X > X > X>01
stephybest     02>01>02>01>0 ...
michael344 發表於 2021-3-11 20:44

重新上榜+空降冠軍
我估錯這個世界得到教訓

好啊
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:38

恭喜Mr 影 攞冠
叧外多謝stephybest 不再學祖祖好勝

支持g會員,我叫g會員入嚟先
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:44

叫我啊?嚟啦!
花老母要入共和榜了
多謝爸爸媽媽,多謝各位CM老uncle
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

十大總ap
3/1 1271
3/2 1177
3/3 2029
3/4 1844
3/5 2843
3/6 1612
3/7 1901
3/8 3223
3/9 2362
3/10 2221
3/11 2239

Kenneth 咁易興奮 。
kk8733 發表於 2021-3-11 20:38

易 高 潮 添

影影今日拎第一。。好叻叻。開心些啦。。
kk8733 發表於 2021-3-11 20:39

期待鏡團新歌
我估錯這個世界得到教訓

恭喜Mr 影 攞冠
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-11 20:47

懂下台的美藝
我估錯這個世界得到教訓

叫我啊?嚟啦!
花老母要入共和榜了
多謝爸爸媽媽,多謝各位CM老uncle ...
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:47

cm小圈子,唔使入去
我估錯這個世界得到教訓

叫我啊?嚟啦!
花老母要入共和榜了
多謝爸爸媽媽,多謝各位CM老uncle ...
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:47

你叫Garfield 嗎

不如我回歸翻kpop la
我估錯這個世界得到教訓

恭喜Mr 影 攞冠
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-11 20:47
因為 很多糾紛有勝負難讓我們有雙冠軍
所以 謙卑的人只要做亞軍仍然很興奮

mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:50

kpop區都冇乜人講嘢嘅,反而泰文歌嘅同好仲活躍

不如回歸翻kpop la
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:50

靚tag

cm小圈子,唔使入去
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:49

uncle們好惡死

SugarFree 發表於 2021-3-11 20:51

kpop我熟啊

原來你是mike的fans

kpop我熟啊
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:52

Black Pink 有幾多位會員?

Black Pink 有幾多位會員
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-11 20:53

uncle都鍾意睇靚女跳舞?

容?祖?兒?
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:45
容祖兒 並未像你吧
何超儀 並未像我吧(廢話,我西有咁多錢咩)

hkwilliamsiu 發表於 2021-3-11 20:53

迷人pink lady我就識

Gocrazy 有幾多個分身?

因為 很多糾紛有勝負難讓我們有雙冠軍
所以 謙卑的人只要做亞軍仍然很興奮 ...
SugarFree 發表於 2021-3-11 20:50

犀利
我估錯這個世界得到教訓

Gocrazy 有幾多個分身?
michael344 發表於 2021-3-11 20:55

怎麼你眼內人人像我,人人是我
uncle老啦!

SugarFree 發表於 2021-3-11 20:51

匆匆歲月 換來什麼
我估錯這個世界得到教訓

對uncle們好惡死
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:51

佢地超級惡
我估錯這個世界得到教訓

uncle都鍾意睇靚女跳舞?
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:54

靚女?
我估錯這個世界得到教訓

怎麼你眼內人人像我,人人是我
uncle老啦!
gocrazy 發表於 2021-3-11 20:56

容祖兒 不了
我估錯這個世界得到教訓

佢地超級惡
mrshadowll 發表於 2021-3-11 20:56

唔驚喎,我會惡過佢哋