返回列表 發帖

[Sep/2015] 容祖兒X李克勤 Live in Hong Kong 2015

演唱會名稱:容祖兒X李克勤演唱會  Hacken Lee & Joey Yung Live in Hong Kong 2015
演出日期:2015年9月11日至9月22日(共12場)
演出地點:紅磡香港體育館
演出時間:8:15 PM
票價:HK$780/$480/$280

Source: 克勤微博
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

痴線............6.16 (JY生日)已經公開發售

>吾
>甘
>米
>尼

第一眼以為係美之

搞一場大龍鳳叫人改名,但...
定係未係正式名?

張poster。。。同個show名。。。
正式架啦?

得eeg logo 既 無環球?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

得eeg logo 既 無環球?
hinz 發表於 2015-5-23 17:02

你見#2個聲明,係落「藝能製作」而唔係環球就知咩事啦
>吾
>甘
>米
>尼

呢張應該係for信用卡pre-sell用,未係正式poster喇
不過其實估唔到一黎就8場
都唔知睇12好定19定尾場好lol (斷估唔會淨加19咁計)

呢次應該係真的了,
真的該時候撲飛先得了
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

又帶頭加價
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

對佢哋合體開演唱會真係零興趣,容天后一個就話唧,加埋李先生就
任我行 失憶蝴蝶

系澳洲翻學 睇唔到 sad sad子
尋找一息間的美好。

又掀搶飛潮

睇邊場好呢
love wins!

對佢哋合體開演唱會真係零興趣,容天后一個就話唧,加埋李先生就
remus 發表於 2015-5-23 19:18

我都咁諗對李生真係0好感

好想睇呀呀呀 :D 實力組合贏晒

一黎就8場 佢地真係信心爆鵬
預左容獨唱PART都係唱怨鬼10大嫁啦
李真係未睇過佢CONCERT
盲粉我都會照睇頭尾兩場or more hehe

老老實實, 送飛都唔睇

個演唱會可以叫送禮勤X容零感情演唱會。
但真心覺得兩條友嘅叫座力10場應該毫無問題。

一黎就8場 佢地真係信心爆鵬
預左容獨唱PART都係唱怨鬼10大嫁啦
李真係未睇過佢CONCERT
盲粉我都會照睇頭尾 ...
hehe 發表於 2015-5-24 01:49

錢多而家?仲要more hehe囉
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

除非 Rundown 好正先會考慮下買張山頂入去

1314睇左七場,今次真係兩場算

紅館幾時變左K場, 對呢個 collaboration 完全冇好感

個名...已經係正式存啦

容E真係得閒得濟
我寧願佢慢慢做好隻碟派多幾首搏大家自製榜既至尊碟算
都唔知呢個合作有乜意義

我想問CM既朋友仔
呢兩條友既crossover係三面台定係四面台呀?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

我想問CM既朋友仔
Kenny 發表於 2015-5-24 19:33

除非你識人做內部,如果唔係現階段應該無人答到你
>吾
>甘
>米
>尼

個演唱會可以叫送禮勤X容零感情演唱會。
但真心覺得兩條友嘅叫座力10場應該毫無問題。 ...
kayzzz 發表於 2015-5-24 03:09

送禮勤進貢容慈禧紅館演唱會 2015
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

送禮勤趕走曬容粉
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

Hacken Lee & Joey Yung Live in Hong Kong 2015

not ladies first?

Hacken Lee & Joey Yung Live in Hong Kong 2015

not ladies first?
mychart- 發表於 2015-5-25 00:31

poster咪ladies first咗囉。企又係容企前,中文名又係容先。有乜唔滿意呢?依家啲人真係難服侍。

poster咪ladies first咗囉。企又係容企前,中文名又係容先。有乜唔滿意呢?依家啲人真係難服侍。{:4_ ...
kayzzz 發表於 2015-5-25 00:44

係囉
好明顯就係中文一個人先英文另一個人先啦
傾好晒架啦
D人霸道都要有common sense 先得架.........
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

我覺得poster~要重做~~hea到咁~

@_@ 一見克勤就覺悶!

我想問CM既朋友仔
Kenny 發表於 2015-5-24 19:33

佢地兩個開應該都係四面
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

其實英皇成日都係咁 問人想聽歌手係演唱會唱咩歌 到最後安哥位先唱半首俾你 ⋯
改名壇野應該都係咁 變成show入面二人對話用黎笑既位⋯

張poster真係好av-inspired
似果啲咩淫kay妻出軌密會姦夫啲封面

Ps如果送禮肯跳唱另眼相看 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-25 10:09

原來你都覺 張poster令人聯想起啲野

係囉
好明顯就係中文一個人先英文另一個人先啦
傾好晒架啦
D人霸道都要有common sense 先得架......... ...
ricnature 發表於 2015-5-25 01:37

英文 ladies first 係name rule 黎ga你知唔知自己講緊乜

英文 ladies first 係name rule 黎ga你知唔知自己講緊乜
mychart- 發表於 2015-5-25 11:02
未聽過 sor
我覺得只係
Hacken Lee
& Joey Yung
好睇過
Joey Yung &
Hacken Lee
咁解

最終個名應該唔會咁hea 同埋排前排後唔會有咩大影響啦

連名字既擺位都可以傾咁耐 美祖真係好有話題性

Poster 已經顯得兩個格格不入

容E真係得閒得濟
我寧願佢慢慢做好隻碟派多幾首搏大家自製榜既至尊碟算
都唔知呢個合作有乜意義 ...
bagfgfcde 發表於 2015-5-24 13:39

樂壇兩大唱歌機器歷史性crossover開Show意義不知幾大
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

乜原來已經呢個就係演唱會名??
唔好再hea d

未聽過 sor
我覺得只係
Hacken Lee
& Joey Yung
好睇過
Joey Yung &
Hacken Lee
咁解

最終個名應 ...
nicholashin 發表於 2015-5-25 11:38

JOEY YUNG feat. Hacken Lee LIVE 2015
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我覺得個 show 會OK ... 唔會悶... 佢地好熟,點都有火花

女王:多謝克勤做今次演唱會嘉賓.聽講你環球已完約wor,你有無興趣黎英皇做我師弟啊?

樂壇兩大唱歌機器歷史性crossover開Show意義不知幾大
fifty1205 發表於 2015-5-25 12:08

希望美宋唔好同舞后跳舞
頂多跳唱舊歡如夢好了

JOEY YUNG feat. Hacken Lee LIVE 2015
616.1314 發表於 2015-5-25 13:23

咁既話應該仲吸引我會由而家唔諗住入場變成50%入場睇

btw 阿祖可唔可以同宋禮一齊跳<舊歡如夢>隻舞真係好岩佢地兩個

真係核突到爆

等睇兩個一齊彈結他
李生公益金show 換親chord都要望一望 真係好精彩