返回列表 發帖

3fun,just ordinary
自問亦有形象 未願暴露惆悵

我覺得似忘了忘不了~

曾踏破過深海 尋求你我所愛
假設老掉大牙 如何善忘未變心
曾踏雪看花開 ...
kenny1102 發表於 2014-10-27 14:41

其實真係唔似帖街
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

覺得來生舞個人更愛些。

好聽WO!

比起來生舞. 呢首先係真正既楊千嬅呀!

鍾意來生舞多D
但呢首都幾正

我覺得都好過來生舞少少既........

來生舞同呢首都好正

喜歡色惑多些,現在這首除了這裏的會員,其他聽過的人過兩年就忘了,楊千嬅一直以來唱了很多這樣的東西,1分

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

5分

會唔會講等待仔仔出世既心情?

簽名被屏蔽

首歌愈LOOP愈好聽....

真係越聽越正!!!很有味道~ 回到之前的她,感覺好。如果下一首唱得比較放鬆d,用以前唱法就更正 :)
__曾踏破過深海
          尋求你我所愛__

楊千fa終於有派台歌喇 希望佢會有獎啦

高音真係敗筆:(

回復 127# ScorpioPhil

高音一向都系fa噶败笔

襟聽過來生舞,期待mv

好有感情,係開頭有少少悶同長氣
蘇眉

慢慢煲熟左
真系几好听

好聽到不行

簽名被屏蔽

整體好好聽, 但個高音位有少少odd

聽多了就反而覺得麻麻了。。。

睇到最尾好感動
如果kelly有多啲戲份就好啦...

簽名被屏蔽

影后真係影后,拍個MV都咁有戲味

我想知2002-2014年佢地關係係點
Pacoho 發表於 2014-12-1 19:22

kelly最後一次出席頒獎禮

簽名被屏蔽

Mv 一億分!有Torres 又有Kelly!
...

突然成首歌變左係fafa同kelly既故事,好感人。
我估佢地都fd返

影后真係影后,拍個MV都咁有戲味
~蛋撻~ 發表於 2014-12-1 19:59

d後生版都真係用返以前初出道fa同kelly既髮型。

應該推出合唱版或者劇場版搶AP

簽名被屏蔽

d後生版都真係用返以前初出道fa同kelly既髮型。
kenny1102 發表於 2014-12-1 21:56

髮型最似
反而大個左結婚後果兩個演員唔似-_-

應該推出合唱版或者劇場版搶AP
xteve 發表於 2014-12-1 22:07

我都想有...有既話女三甲應該都幾穩..

仲有kelly粉可以幫手拉票最歌
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

突然成首歌變左係fafa同kelly既故事,好感人。
我估佢地都fd返
kenny1102 發表於 2014-12-1 21:54

但佢地係耐冇搵搵番個類..定傳過不和個D ??

I can tell fa is really trying to make a comeback to the industry

话时话KELLY真系半退状态 唔似SAMMI有时都会有D动向 生BB之后的确无法专心搏杀事业
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

话时话KELLY真系半退状态 唔似SAMMI有时都会有D动向 生BB之后的确无法专心搏杀事业 ...
阿田 發表於 2014-12-2 10:49

kelly係08年之後已經無曬搏殺既心...可能因爲連係中國都已經攀到最高位置

其實首歌真係越聽越正 好耐無咁樣 loop 嬅嬅既歌了

所以話拍攝時機真係好重要
nicknicknick 發表於 2014-12-1 22:14

Kelly系咪全程同其他人零交流?   呢次系Kelly最後一次出席頒獎禮,都系最無面嘅一次,坐足成晚得亞女,雖然系女歌手坐第一位...TVB都幾衰
   想問翻 姊妹 真系講佢同Kelly???(當年太細唔識野)

簽名被屏蔽