返回列表 發帖
希望出小城大事(2018)搶至尊歌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

應該好似最好的債咁年頭出啦
佢都幾CHUR 下 好少有人一邊錄歌一邊PREP 演唱會 ...
放空 發表於 2017-12-14 20:56

錄歌當warm up囉

又錄歌,演唱會前出得切?
siongguan 發表於 2017-12-14 20:09

應該好似最好的債咁年頭出啦
佢都幾CHUR 下 好少有人一邊錄歌一邊PREP 演唱會

如果真係唱談談情探探聽我真係想喊

又錄歌,演唱會前出得切?
...

我依幾日都有留意d 飛位置, 以780 飛計
暫時流出既內部飛應該得優先飛, aia 同asia miles
優先飛同aia ( ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 19:19

我都覺最近黃牛飛位靚d

係好彩, 定D飛多數靚?
lemontea1069 發表於 2017-12-14 18:41

我依幾日都有留意d 飛位置, 以780 飛計
暫時流出既內部飛應該得優先飛, aia 同asia miles
優先飛同aia (普通staff) 既位置都係數字行, 偏向row 10-20
未見任何內部飛係字母行, 而我果4張asia miles 係字母行, 當中兩張價錢係hkd0, 兩日座位section 一樣
所以估計里數換飛/ asia miles 普通staff 認購係單字母行
而雙字母行應該係hold 哂比贊助公司嘅高層, aia 高層飛都未見流出

靚位, 對正台字母行
aRh3i 發表於 2017-12-14 18:35

係好彩, 定D飛多數靚?

D位靚嗎?
Jacz 發表於 2017-12-14 17:28

靚位, 對正台字母行

狼來
數你
愛人
烈女

死架
Jacz 發表於 2017-12-14 17:28

其實烈女改成EDM/dance beat應該效果唔錯

Asia miles 飛收到
aRh3i 發表於 2017-12-14 16:38

D位靚嗎?

飛女
可惜
野孩
小城
少女

咁啦.....
lemontea1069 發表於 2017-12-14 17:07

狼來
數你
愛人
烈女

死架

睇黎321GO 會有談談情探探聽 千嬅 IG PO 左
放空 發表於 2017-12-14 11:24

呢首都唱

好期待個RUNDOWN
wchild 發表於 2017-12-14 16:05

飛女
可惜
野孩
小城
少女

咁啦.....

Asia miles 飛收到

佢未必會唱架,LB個陣係咁提適量運動與均衡飲食,最後都係冇
Jacz 發表於 2017-12-14 14:14

好期待個RUNDOWN

回復 4367# Kyle_

我想睇 舉手!
舞來舞去 不日內開始錄音。

佢係咁滲D滲D唱咩歌
wchild 發表於 2017-12-14 12:34

佢未必會唱架,LB個陣係咁提適量運動與均衡飲食,最後都係冇

可能只係某一晚encore唱
Nathan 發表於 2017-12-14 13:16

佢記得呢首歌已經係驚喜

如果可以玩到周杰倫或者周國賢咁樣

其實三面台都可以好有睇頭
lemontea1069 發表於 2017-12-14 13:54

憶蓮最近個個都幾正

呢首超正,如果真係唱就好lu,好似從來未live過?

三面台變化先大喎 唔洗考慮阻到人 可以有props唔同effect (不過香港三面台大多垃圾)
相反四面台限制多啲 ...
721AXA 發表於 2017-12-14 13:05

如果可以玩到周杰倫或者周國賢咁樣

其實三面台都可以好有睇頭

睇黎321GO 會有談談情探探聽 千嬅  PO 左

可能只係某一晚encore唱

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:42

三面台變化先大喎 唔洗考慮阻到人 可以有props唔同effect (不過香港三面台大多垃圾)
相反四面台限制多啲
你睇lets begin就知其實根本冇乜變化, 除非勁落本

佢係咁滲D滲D唱咩歌

lets celebrate明明黃金檔期都完全零noise
gooloo 發表於 2017-12-14 11:06

唔覺零noise囉

23號之後仲多平飛,直覺話我知,今次效果等同於let's celebrate 2.0,無咩突破 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:34

lets celebrate明明黃金檔期都完全零noise

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:42

佢吹得咁勁, 咪期待下囉
到時就知係龍定鳳
話唔定佢今次真係抄考my secret live 呢

真係好睇23號出黎既效果, 如果佢做到特別有突破既話, 就唔洗旨意有平飛 ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 10:36

三面臺嘅效果可以想象到喺咩效果喇……再點樣普通嘅四面臺都喺比三面臺好睇嘅

23號之後仲多平飛,直覺話我知,今次效果等同於let's celebrate 2.0,無咩突破 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-14 10:34

真係好睇23號出黎既效果, 如果佢做到特別有突破既話, 就唔洗旨意有平飛

依家多左飛果d都係d認購完想炒黎賺一份既人
反而我見到好多黃牛收飛我估真黃牛想趁低吸納, 無哂d短炒家既 ...
aRh3i 發表於 2017-12-14 10:05

23號之後仲多平飛,直覺話我知,今次效果等同於let's celebrate 2.0,無咩突破

最近黃牛飛多咗好多! 散唔散得切呢,會唔會到時好多吉位@@
Nathan 發表於 2017-12-14 08:13

依家多左飛果d都係d認購完想炒黎賺一份既人
反而我見到好多黃牛收飛我估真黃牛想趁低吸納, 無哂d短炒家既時候就佢地玩哂

所以..想搵飛去既好快d搵啦, 依段時間會多d平飛, 比牛收哂就無嫁la

最近黃牛飛多咗好多! 散唔散得切呢,會唔會到時好多吉位@@

如果想買$280一張,應該在fb group那些買還是yahoo拍賣比較可信?
雖然盡可能不想買黃牛,但沒辦法,之前托人買票結果他一直拖拖拖,拖到買不到。。。
可是真的好想看...
只剩一星期多點就開場 好想看...

咪聽佢亂up, 何況嬅粉普遍對牛華冇興趣
Jacz 發表於 2017-12-13 18:07

That’s true 真心無興趣

600蚊买咗张31号61段嘅480.。。唔知道算唔算贵,第一次系红馆睇三面台,好惊太远 ...
kenny211 發表於 2017-12-13 20:25

唔理遠唔遠, 600蚊買到31號既480都已經算平

仲有冇人有31號場飛...........可買OR換28日
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

600蚊买咗张31号61段嘅480.。。唔知道算唔算贵,第一次系红馆睇三面台,好惊太远
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

下!有嘉賓?唔好呀⋯⋯
swl 發表於 2017-12-13 17:04

咪聽佢亂up, 何況嬅粉普遍對牛華冇興趣

有d咁嘅事?嘉賓陣容強大都炒唔起價嗎,估計要劉華出黎當嘉賓先得
lightupmylight 發表於 2017-12-12 18:36

下!有嘉賓?唔好呀⋯⋯

收到aeg了

aia 個朋友幫我換到4張780
平安夜果場,有冇人想睇,可以搵我
Me 冇fd 子陪睇,當初買4張純粹想幫d  ...
Kyle_ 發表於 2017-12-12 19:04

正喎, 開心啦

我fb問過1200/2,780就買多過4張就1000蚊張,2張就1100
joshua 發表於 2017-12-13 02:41

其實算係咁
五月天果個先誇張

我fb問過1200/2,780就買多過4張就1000蚊張,2張就1100
joshua 發表於 2017-12-13 02:41

求PM邊隻牛

23號都沒跌價 有D牛仲越炒越貴
其實咁既價錢 佢地一早賺夠啦 就算宜家D飛hold住都唔會蝕
好難會平lo

丁生病,好驚佢傳比千嬅

點解我唔覺黃牛有跌價
問親都仲係咁貴
aRh3i 發表於 2017-12-13 02:20

點解我唔覺黃牛有跌價
問親都仲係咁貴

aia 個朋友幫我換到4張780
平安夜果場,有冇人想睇,可以搵我
Me 冇fd 子陪睇,當初買4張純粹想幫d  ...
Kyle_ 發表於 2017-12-12 19:04

有無其他日子呀, 想睇呀