返回列表 發帖
都冇飛賣啦仲洗鬼宣傳XD
JayantL 發表於 2017-11-20 14:10

有牛牛仲散緊飛

係,L&G個個叫 《我在東京很快樂》
其實瑞瑞都咁多年來都幫TVB拍過唔少音樂特輯

《千言潔語》
《當飄雪 ...
Jacz 發表於 2017-11-20 01:19

都冇飛賣啦仲洗鬼宣傳XD

佢同大台關係似乎已經無咁好了
kelvinyu188 發表於 2017-11-20 10:00

可能今次唔需要點宣傳掛,又冇咁多時間去拍個音樂特輯
依家又唔洗出席年尾頒獎禮

當飄雪戀上聖誕樹永遠係我最愛
electric 發表於 2017-11-20 04:09

呢個真係最正,係有晒成個完整故事
記得呢個節目係當年個週最高收視排二既節目,仲要唔記得係星期六定日播

《千言潔語》
《當飄雪 ...

佢同大台關係似乎已經無咁好了

《千言潔語》
《當飄雪 ...

當飄雪戀上聖誕樹永遠係我最愛

近兩次concert都有拍音樂特輯都好好睇
electric 發表於 2017-11-19 20:51

《千言潔語》
《當飄雪戀上聖誕樹》
《由世界中心開始》
《我在東京很快樂》
《遇上千嬅遇見愛》

今次乜都冇

簽名被屏蔽

LNG 我係睇哩場, 我覺得日文版小城大事都好好聽
勁有FEEL

遇上千嬅遇見愛係LB 既宣傳, 好正好有 ...
Kyle_ 發表於 2017-11-19 10:26

近兩次concert都有拍音樂特輯都好好睇

有晚同日本佬唱小城大事真係痴線,
不過果期TVB幫佢都做好多宣傳, 有個咩遇上千嬅遇上愛
今次反而乜鬼都無 ...
艾石仔 發表於 2017-11-18 23:18

LNG 我係睇哩場, 我覺得日文版小城大事都好好聽
勁有FEEL

遇上千嬅遇見愛係LB 既宣傳, 好正好有心, 我SAVE低左

佢仲要唱中文版比人笑到面黃
cathay1996 發表於 2017-11-19 01:41

都係一個嘗試, 好唔好都好主觀姐, 最緊要有新野睇

希望千嬅努力做好呢個SHOW!!

最難頂nobody,今次唱曬自己歌唔該
joshua 發表於 2017-11-18 21:51

佢仲要唱中文版比人笑到面黃

今日保誠個show既制作班底同千嬅拉闊一樣...都係細so
但保誠成個feel好過拉闊好多...

希望321go 會有更好既舞台同rundown la

悶都算,仲要唱好多人地既歌,仲要唔好聽
其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor ...
Jacz 發表於 2017-11-18 20:53

有晚同日本佬唱小城大事真係痴線,
不過果期TVB幫佢都做好多宣傳, 有個咩遇上千嬅遇上愛
今次反而乜鬼都無

回復 4142# aRh3i

個次3面台, 中價飛。坐係坐對面台的中間位置, 不錯...但氣氛就比較靜 :)
Nothing Special

joshua 發表於 2017-11-18 21:51

菊花台都好得人驚

一定要全部自己歌, 淨係自己歌都唔夠時間唱,唔明點解仲要走去唱人地既歌

其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor ...
Jacz 發表於 2017-11-18 20:53

L&g悶死,千祈唔好
joshua 發表於 2017-11-18 20:51

其實當時係咪專登要唱big hit,一早已經plan好第二年要開minor classics?

無啦啦又會打俾蔡一傑  

姐係好大可能係L&G  2.0
Jacz 發表於 2017-11-18 20:33

L&g悶死,千祈唔好

AAL開場最正啊!
   但三面台開場可以點搞得震撼
Nathan 發表於 2017-11-18 14:58

LB我都好鍾意,一開波就好感動,勇真係好靚聲唱得好好聽

千嬅問過幾次如果大熱代表作唔唱會唔會出事?
-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演 ...
Nathan 發表於 2017-11-18 14:46

無啦啦又會打俾蔡一傑  

姐係好大可能係L&G  2.0

邊到有抽獎結果?

-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演 ...
Nathan 發表於 2017-11-18 14:46

無啦無啦又話今次唔理MAJOR 定MINOR 既

AAL開場最正啊!
Nathan 發表於 2017-11-18 14:58

係觀眾席開唱

真係好正,淨係個opening已經夠震撼
發覺瑞瑞6次紅館既opening, 有四次都幾特別
第一次係Kelly ...
Jacz 發表於 2017-11-18 13:14

AAL開場最正啊!

可能要到瑞瑞X佐先會出

預321Go rundown最差去返L&G咁
Jacz 發表於 2017-11-18 13:16

-_-有1次蔡一傑答佢*唔唱落唔到台,可能有堆第1次聽演唱會既人想聽*之類既說話

無啦,佢聽咁多feedback都想佢唱大熱歌

aal請問黎明
Kaybb 發表於 2017-11-18 13:18

直接問林生

簽名被屏蔽

好想AAL 出碟
反OT, 希望321GO RUNDOWN 有SURPRISE
wchild 發表於 2017-11-18 13:03

可能要到瑞瑞X佐先會出

預321Go rundown最差去返L&G咁

嗚呀
當年第一次入場睇千嬅就係睇aal
Fb當年今日彈出左啲相,淨係睇相都覺得果場好正 ...
艾石仔 發表於 2017-11-18 12:16

真係好正,淨係個opening已經夠震撼
發覺瑞瑞6次紅館既opening, 有四次都幾特別
第一次係Kelly掃地(好似係?)
第二次係播片
第三次AAL
第四次LB先見聲後見人

唔知今次會點

簽名被屏蔽

嗚呀
Fb當年今日彈出左啲相,淨係睇相都覺得果場好正 ...
艾石仔 發表於 2017-11-18 12:16

好想AAL 出碟
反OT, 希望321GO RUNDOWN 有SURPRISE

嗚呀
Fb當年今日彈出左啲相,淨係睇相都覺得果場好正
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁順便CALL埋阿姐黎老餅的祈禱
oreo 發表於 2017-11-18 03:54

唔爭在修哥喇
預先同佢慶祝86

我試過一兩次, 座位都唔差的.
titancsc 發表於 2017-11-18 01:19

有無例子坐過邊? 附近氣氛點?

皆大歡喜x色惑真係不得了,又同時滿足家燕媽媽上紅館願望
joshua 發表於 2017-11-18 02:52

咁順便CALL埋阿姐黎老餅的祈禱

如果派家燕媽媽做代表,再同瑞瑞合唱皆大歡喜x色惑Medley先落台,應該會反應哄動 ...
阻住 發表於 2017-11-17 20:50

皆大歡喜x色惑真係不得了,又同時滿足家燕媽媽上紅館願望

咁里數始終唔係個個有既, 仲要咁多
我係佢開始換果陣第一時間換左lu, 希望座位唔差啦 ...
aRh3i 發表於 2017-11-17 22:31

我試過一兩次, 座位都唔差的.

asiamiles換好似易好多, 少D人搶飛
titancsc 發表於 2017-11-17 22:24

咁里數始終唔係個個有既, 仲要咁多
我係佢開始換果陣第一時間換左lu, 希望座位唔差啦

asiamiles換好似易好多, 少D人搶飛

送獎上台,唔知d fans會唔會勁噓,絕對唔希望搞到好似上次林海峰搞到cut歌 ...
joshua 發表於 2017-11-17 20:31

如果派家燕媽媽做代表,再同瑞瑞合唱皆大歡喜x色惑Medley先落台,應該會反應哄動

簽名被屏蔽

可能新城送獎去演唱會呢,色惑都好似送獎
anyway新城應該支持下美千演唱會 ...
Kaybb 發表於 2017-11-16 18:09

送獎上台,唔知d fans會唔會勁噓,絕對唔希望搞到好似上次林海峰搞到cut歌

AIA 結果出爐, 唔中
aRh3i 發表於 2017-11-17 00:10

請問有無LINK呀??
搵到啦.....唔中
SAMMI 三米

AIA 結果出爐, 唔中

簽名被屏蔽

有冇aia保險持有人join咗抽獎 唔係download app嗰個 係400個名額嗰個
royloyloy 發表於 2017-11-16 13:26

我兩個都參加左

係咪有個女 fans有係好喜歡千嬅,之後有重病死左呀??
我記得星期日檔案有播道過~千嬅都有去醫院探訪過佢~

有冇aia保險持有人join咗抽獎 唔係download app嗰個 係400個名額嗰個

係囉,俾張清少少既俾樓主換佐佢
Jacz 發表於 2017-11-16 00:32

仲要樓主連加場個啲日子都未加番