返回列表 發帖
第一頁第一個post個樓主可否整一整張poster?已經顯示唔到好多日了thx
膠膠 發表於 2017-11-15 23:53

係囉,俾張清少少既俾樓主換佐佢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

想千嬋拎新城勁爆20周年321go大獎

唔想演唱會前得一首新歌
Kaybb 發表於 2017-11-15 12:25

佢都唔會出席架喇

唔知拍mv定係演唱會d片段
圖中佢好似無著衫咁
Nathan 發表於 2017-11-15 07:54

好似有著到件肉色類似打底既露膊衫

佢拉闊都係緊睇歌詞機。
但最好唔好依賴歌詞機,背熟d好
Nathan 發表於 2017-11-15 07:52

有上次LB咁熟已經收貨

第一頁第一個post個樓主可否整一整張poster?已經顯示唔到好多日了thx

唔知千嬅呢排係咪練歌練得太多,把聲好似沙沙地咁

千嬅終於話要閉關。
Nathan 發表於 2017-11-14 23:41

好似話閉jor好耐,但仲係咁出黎

呢度多唔多人自己同叫朋友參加咗AIA抽獎呀?
swl 發表於 2017-11-13 12:55

我 後日就知結果,好緊張

簽名被屏蔽

呢張相其實係咪係度拍緊MV?
Jacz 發表於 2017-11-15 01:06

唔知拍mv定係演唱會d片段
圖中佢好似無著衫咁

呢單真係你唔講我都完全唔知,當時咁危險都去

三面台其實係咪可以睇歌詞機  ...
Jacz 發表於 2017-11-15 01:03

佢拉闊都係緊睇歌詞機。
但最好唔好依賴歌詞機,背熟d好

千嬅終於話要閉關。
Nathan 發表於 2017-11-14 23:41

呢張相其實係咪係度拍緊MV?

新城點解仲唔上ww
明明色惑新城同千嬅仲有合作
Kaybb 發表於 2017-11-13 21:16

唔緊要喇,又唔洗爭獎D飛又賣晒唔洗宣傳
依家想佢快D出首新歌

之前都有前護士喺fb話佢sars期間都有去醫院探坊,都係無記者既情況下
反ot,得返一個月再加10日,丁太都好 ...
joshua 發表於 2017-11-13 15:58

呢單真係你唔講我都完全唔知,當時咁危險都去

三面台其實係咪可以睇歌詞機

喊咗
希望自己死嘅時候都可以有千嬅探
electric 發表於 2017-11-13 15:56

我希望自己死個陣有人會燒隻裝滿千嬅所有專輯,演唱會,相既Hardisk俾我就夠

回復  Jacz

我記得果晚encore有 小星星 木偶奇遇記哈哈哈。
黃家正 發表於 2017-11-13 20:58

係呀,呢兩首係其他四場都冇架

千嬅終於話要閉關。

抽獎不是dl埋佢要app嗎??
成功登記左先抽獎~

1個月左右就開show! 期待再期待
Nathan 發表於 2017-11-13 23:12

1個月左右就收到飛, 我都好期待

1個月左右就開show! 期待再期待

又有得換我見佢有得揀5張啵
姐係asia miles 內部無咩人要飛
咁我之前換果d可能個位又再靚 ...
aRh3i 發表於 2017-11-13 21:46

應該加推

支持千嬅演唱會
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

Asia miles又有得換,連31/12都有,不過最多換兩張
joshua 發表於 2017-11-13 20:49

又有得換我見佢有得揀5張啵
姐係asia miles 內部無咩人要飛
咁我之前換果d可能個位又再靚d lu

新城點解仲唔上ww
明明色惑新城同千嬅仲有合作
Kaybb 發表於 2017-11-13 21:16

因為新城唔係大會指定電台

簽名被屏蔽

回復 4084# Jacz

我記得果晚encore有 小星星 木偶奇遇記哈哈哈。
舞來舞去 不日內開始錄音。

Asia miles又有得換,連31/12都有,不過最多換兩張

呢位阿咩小姐令我諗起樂天女孩的原型angel, 同新預言書專輯入面最後果隻歌,又係血癌

之前都有前護士喺fb話佢sars期間都有去醫院探坊,都係無記者既情況下

佢有看家本領 LUR過去/改歌詞

可能到時佢唱哂d唔洗再突登記既歌

點先可以參加??
河童妹妹~ 發表於 2017-11-13 15:25

已經完左報名嫁la

側田嗰單都值得一提
幫佢免費做mv女主角

叱咤個晚千嬅讀個封信,
即刻諗起2000年個陣,有個患血癌叫呀咩既病人,
佢都係千嬅fans,佢最後夢想成真, ...
Jacz 發表於 2017-11-13 02:18

反ot,得返一個月再加10日,丁太都好似仲咁多活動,仲夠唔夠時間記歌詞

叱咤個晚千嬅讀個封信,

喊咗
希望自己死嘅時候都可以有千嬅探

我total有6個人參加左
aRh3i 發表於 2017-11-13 12:55

點先可以參加??

好感動..喊左
happychicken 發表於 2017-11-13 10:47

感動到喊,比我就~佢已經死左好多年,唔知千嬅仲記唔記得佢呀~

用真心同真心去做嘢同待人真系扮唔到,實實在在的
咁多人喜愛楊小姐系有原因的

叱咤個晚千嬅讀個封信,

好感動...千嬅真係好好
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

swl 發表於 2017-11-13 12:55

我total有6個人參加左

叱咤個晚千嬅讀個封信,

好感動..喊左

叱咤個晚千嬅讀個封信,
佢都係千嬅fans,佢最後夢想成真,住院個陣千嬅有去醫院探佢,
個陣成個探訪係私人性質,冇傳媒,冇乜人知
個女病人當年好出名,佢當年有個個人網頁叫「呀咩吉場」,
詳細紀錄佢患病既感受同治療既過程,瀏覽量好高,
不過好可惜,呀咩最終都係敵唔過病魔既煎熬係2002年6月病逝
我今日開佐個網黎睇,原來佢阿媽仲keep住回覆網友既留言

反ot, 個演唱會得返一個月零十日咋,好期待,唔知準備成點
點解咁耐仲未有新歌?

原來當年同你睇同一場
electric 發表於 2017-11-11 09:39

我都係睇果場 有jason獻聲 小飛俠
黃家正 發表於 2017-11-11 11:33

ME TOO
wchild 發表於 2017-11-11 11:49

個晚氣氛超好,又係五場之中唱最多歌既一場

可能搵Gin Lee做暖場嘉賓,提攜後輩
fifty1205 發表於 2017-11-12 23:27

D觀眾會唔會訓著左聽唔到千嬅演唱會

明日再會好正

fifty1205 發表於 2017-11-12 23:27

想起Fa十多年前點名提攜傅穎

其實千嬅成日提住倒數, 三二一
和每天講再見都可以做演唱會主題曲
又可以幫下後輩 ...
John 發表於 2017-11-12 13:49

Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

出埋呢隻碟 佢99% 去拍戲 / 陪仔
估佢之後可能3/4年 之後先會再出

唉 時間過得真係快 想當初鍾意佢既時 ...
放空 發表於 2017-11-12 16:29

咁樣對佢來講,無咁辛苦,對我地來講,又可以欣賞d高質作品,幾好呀...(唯有咁諗)

楊千嬅係咪真係好想退休
electric 發表於 2017-11-11 21:18

出埋呢隻碟 佢99% 去拍戲 / 陪仔
估佢之後可能3/4年 之後先會再出

唉 時間過得真係快 想當初鍾意佢既時候 每年都PLUG接PLUG 起碼4-5隻歌

到而家要等幾年先出一次碟

反OT 倒數完我估唱快歌.....熱血青年/開大?

其實千嬅成日提住倒數, 三二一
和每天講再見都可以做演唱會主題曲
又可以幫下後輩