返回列表 發帖
回復  cathay1996

宣萱 撈家同千嬅有咩瓜葛?
黃家正 發表於 2017-11-7 18:28

當年合作搞生意

反OT, 尋晚快樂與哀愁反應真係好,好似當年Minor Classic 唱深息一樣,希望會入到321Go歌單。

我覺得321go 個舞台形式應該會同拉闊類似
都可能會有d 唔同場境去倒數住楊千嬅

Btw, 都話佢同joey  ...
aRh3i 發表於 2017-11-8 11:06

仲有 La La Land 同 巨型K房,即刻諗起my secret live

希望瑞瑞見到快樂與哀愁咁好反應 會擺落紅館SHOW

尋晚既拉闊D歌揀得太好啦
希望321GO 都有咁既水準 個FLOW 可以做好D

我既WISH LIST 入面淨番星之碎片友誼 ...
放空 發表於 2017-11-8 10:54

我覺得321go 個舞台形式應該會同拉闊類似
都可能會有d 唔同場境去倒數住楊千嬅

Btw, 都話佢同joey 成日炒黎炒去嫁啦lol
琴日咁樣一個個場景轉動, 加埋d 背影屏幕, 真係同My secret live 有幾分相似
中間D rundown 又係接住接住咁

尋晚既拉闊D歌揀得太好啦
希望321GO 都有咁既水準 個FLOW 可以做好D

我既WISH LIST 入面淨番星之碎片友誼小姐佢未唱LIVE  希望有啦

好想睇埋尾場呀

期待千嬅開場!
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

Please don't OT
Lock for a while after tonight's concert is finished.

反OT
期待今晚拉闊歌單,就可以估下紅館唱咩。 怕拉闊唱曬正歌,紅館無驚喜

回復  cathay1996

黃家正 發表於 2017-11-7 18:28

可能TVB拍劇

佢地邊有不和上次訪問宣萱佢先好開心咁提起千嬅

何超同千嬅係無以前咁fd 但無不和
因為以前係何超介紹呀 ...
放空 發表於 2017-11-7 18:08

有無LINK?

回復 3964# cathay1996

舞來舞去 不日內開始錄音。

同瑞瑞不和應該係宣萱/羅家良
cathay1996 發表於 2017-11-7 15:43

佢地邊有不和上次訪問宣萱佢先好開心咁提起千嬅

何超同千嬅係無以前咁fd 但無不和
因為以前係何超介紹呀徐俾eason
千嬅講過以後無法同呢個朋友好似以前咁fd

何超唔係嬲阿徐爆佢老公病情咩?
千嬋同何家算係幾FRD GA WOR
wchild 發表於 2017-11-6 21:04

同瑞瑞不和應該係宣萱/羅家良

合唱《色惑》同無人識嘅國語歌《平行》
boy4dudes 發表於 2017-11-7 11:47

7到唔敢聽

但有丁子高上台
wchild 發表於 2017-11-7 10:48

Firm咗?
又喺度攪攪陣

但有丁子高上台
wchild 發表於 2017-11-7 10:48

合唱《色惑》同無人識嘅國語歌《平行》

照佢咁講今次應該未必有嘉賓
kelvinyu188 發表於 2017-11-7 10:40

但有丁子高上台

要請11個嘉賓......
swl 發表於 2017-11-7 00:49

照佢咁講今次應該未必有嘉賓

原來比保良霸了,本身開15場都得
小布丁 發表於 2017-11-6 23:06

頭5場 有氣有力, 尾10場斷晒氣

一陣保險佬包場睇22就好笑

今次D飛唔憂賣,賣完飛之後就冇晒聲氣
LB個陣要瘋狂上報紙 ...
Jacz 發表於 2017-11-7 00:30

難得瑞瑞賣得晒飛,你就畀佢威下啦

要請11個嘉賓......

呢幾日都係度loop 遊花園,點解可以咁正
好想聽佢唱呀,但個陣少女味,應該唱唔返lu

btw,遊花園其實同花與愛麗絲有冇關係架?

得番個半月 睇嚟都係唔會加22
gooloo 發表於 2017-11-6 23:51

一陣保險佬包場睇22就好笑

今次D飛唔憂賣,賣完飛之後就冇晒聲氣
LB個陣要瘋狂上報紙雜誌電台訪問,連音樂特輯都做埋

雪肌蘭天然健康食品專家 特約:星光熠熠耀保良
日期: 2017/12/16
場地名稱: 香港體育館按照呢個日期,睇黎 ...
乐坛风云 發表於 2017-11-6 22:32

加埋21,21..未到一半已經斷左氣

得番個半月 睇嚟都係唔會加22

原來比保良霸了,本身開15場都得

場地名稱: 香港體育館按照呢個日期,睇黎後面加開21和22號都毫無壓力

wchild 發表於 2017-11-6 21:04

係喎,唔記得佐呢單
嬋嬋主要係同何家二房frd, eg. 超遐,超瓊,超儀
特別係超遐,關係超好,同埋唔記得佐超遐定小美係Torres契媽

但係阿除同何超好frd架喎
Jacz 發表於 2017-11-6 20:44

唔好意思我對跳舞有啲要求,雖然見到佢好努力用心跳,但佢跳舞真係好硬
同好睇仲有d距離 ...
kanxd 發表於 2017-11-6 19:51

一線女歌手,我覺得係美祖同憶蓮跳得好睇

但LB 好正WOR
wchild 發表於 2017-11-6 19:41

LB 私奔跳得幾好,同埋成功炒熱個場,呢樣其實都算係突破黎對於佢黎講

不和係何小姐同Eason
swl 發表於 2017-11-6 14:36

但係阿除同何超好frd架喎

原來L有第2個打法XD

真係唔知佢地不和。

早前千嬅話勁舞lets begin已經做左,唔會再做,所以今次都係 ...
Nathan 發表於 2017-11-6 13:00

好驚跳返L&G個D老舞
我都覺得佢地唔似係不和,以前都有合作過好多次

但LB 好正WOR
wchild 發表於 2017-11-6 19:41
唔好意思我對跳舞有啲要求,雖然見到佢好努力用心跳,但佢跳舞真係好硬
同好睇仲有d距離

都好,其實佢跳舞都唔HIGH又唔係好睇唔好跳老舞就得喇
kanxd 發表於 2017-11-6 19:12

但LB 好正WOR

原來L有第2個打法XD

真係唔知佢地不和。

早前千嬅話勁舞lets begin已經做左,唔會再做,所以今次都係 ...

都好,其實佢跳舞都唔HIGH又唔係好睇唔好跳老舞就得喇

原來L有第2個打法XD

真係唔知佢地不和。

不和係何小姐同Eason

我又見到鍾舒漫叫千嬅演唱會加油。

睇語氣似係本身冇乜野喎
同埋瑞瑞like佢個post先架
Jacz 發表於 2017-11-5 23:34

原來L有第2個打法XD

真係唔知佢地不和。

早前千嬅話勁舞lets begin已經做左,唔會再做,所以今次都係回歸番老舞:(

佢地破冰
Kyle_ 發表於 2017-11-5 23:29

睇語氣似係本身冇乜野喎
同埋瑞瑞like佢個post先架
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

昨晚訓覺訓到迷迷糊糊,有frd whatsapp我話又加一場
一醒即刻入黎睇,點知原來真係發夢

btw. 何超儀話會黎 ...
Jacz 發表於 2017-11-5 23:28

佢地破冰

昨晚訓覺訓到迷迷糊糊,有frd whatsapp我話又加一場
一醒即刻入黎睇,點知原來真係發夢

btw. 何超儀話會黎睇瑞瑞演唱會

但如果rundown大部份一樣既話, 其實姐係已經練緊歌lol
而且321go都唔想預佢跳嫁la  ...
aRh3i 發表於 2017-11-4 00:36

上次開7場都要準備50首歌,今次11場應該要仲多喎

得番個半月準備紅館都幾係嘢
gooloo 發表於 2017-11-4 00:31

D舞都唔知排唔排得切

之前cas concert 後po過要記三個rundown 「最後的歌」
而且 最後的歌都好岩倒數啊 ...
siongguan 發表於 2017-11-4 01:49

旋律比我幸運 我的下場沒法知

但如果rundown大部份一樣既話, 其實姐係已經練緊歌lol
而且321go都唔想預佢跳嫁la  ...
aRh3i 發表於 2017-11-4 00:36

放係音樂劇既歌好大機會改編,唱法實唔同,又要花三星期都練完

鄧千嬅辛苦,唔夠2個月就紅館啦

歌手楊千嬅為下周二舉行的拉闊音樂會進行綵排,她表示今日是正式綵排的第三日,並預告音樂會將以音樂劇包裝 ...
Jacz 發表於 2017-11-3 23:42

之前cas concert 後po過要記三個rundown 「最後的歌」
而且 最後的歌都好岩倒數啊
...

如果有佢好期待呀,佢唱歌好好聽
好想聽佢唱瑞瑞D歌

佢話拉闊個劇本要練三個星期,姐係呢三個星期都準備 ...
Jacz 發表於 2017-11-4 00:12

而且321go都唔想預佢跳嫁la

如果有佢好期待呀,佢唱歌好好聽
好想聽佢唱瑞瑞D歌

佢話拉闊個劇本要練三個星期,姐係呢三個星期都準備 ...
Jacz 發表於 2017-11-4 00:12

得番個半月準備紅館都幾係嘢