返回列表 發帖
唔敢俾錢買住 硬係覺得遲下大把平飛
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........ ...
lemontea1069 發表於 2017-5-23 13:00

其實一啲都唔surprised, 今時今日聽廣東歌仲有幾多人
Pakho, Hins呢啲一線都係開到三至五場
我估SM開都未必過四場

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........ ...
lemontea1069 發表於 2017-5-23 13:00

雖然四台成績好左?但hit歌應該都係少左?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

你真係覺得好多人知佢哋「解散」?

呢幾年咁活躍又有埋解散噱頭都賣得咁慢, 新一代歌手既紅館叫座力真係........

其實邊忽滯銷lol
唔叫去得快 但一定唔會叫滯
hinz 發表於 2017-5-23 06:40

6500一場都去得咁慢
D人之前仲FF佢地開幾場四面台
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

其實邊忽滯銷lol
唔叫去得快 但一定唔會叫滯
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

其實可能佢地都想開四面 (話晒都叫做最後一次)但唱片公司/主辦單位覺得佢地號召力不足以sold out兩場四面台 ...
masterdragon 發表於 2017-5-22 22:11
三面都滯銷到咁
點開四面

勁滯銷

其實可能佢地都想開四面 (話晒都叫做最後一次)但唱片公司/主辦單位覺得佢地號召力不足以sold out兩場四面台....

1點幾仲買到45段G行......會唔會誇左D

買咗21號 $480 斜角位, 真係有啲驚遲啲會放番啲正面位出嚟
phykk45 發表於 2017-5-22 15:08

肯定會啦,明顯滯銷

買咗21號 $480 斜角位, 真係有啲驚遲啲會放番啲正面位出嚟

一見到三面台真係擰晒頭

買左兩場$300

希望聽到GIGI live演繹《后會無期》
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

到時一定有內部飛放出黎

買咗星期六兩張300

好易入, 但300好難買lol
hehe 發表於 2017-5-22 10:19

單張300都好買啊,680仲可以買到BE,AE

好易入, 但300好難買lol

FYI
Kary To 可唔可以唔好講到無人爭取過咁呀?
呢個態度去表達你嘅意見好好咩?
...
艾石仔 發表於 2017-5-21 20:25

你咁樣大家唔會知乜事 lol
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

FYI
...

發生咩事
Infinity & Eternity

FYI
...

又自製公關災難

FYI

四面台唔係好揾D咩
佢地三面台又唔係做得特別好

3面台,fk
pooh1460 發表於 2017-5-21 12:40

最後都係三面台SOSAD
仲以為佢地收山前會開一次四面台

舊年平安夜一齊嗌四面台嘅意義係乜⋯⋯
星勤 發表於 2017-5-21 17:03

冇意義

舊年平安夜一齊嗌四面台嘅意義係乜⋯⋯
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

3面台,fk
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

煉肉健身室
ivanbb 發表於 2017-4-22 01:35

半年時間夠on jai大隻多幾多

咁神奇?今日預售最後一日, 系統繁忙?

滯銷嗎?

隨便按入去都買到...

下星期一公開發售
星勤 發表於 2017-5-15 22:47

遲兩日唔得
果朝仲有堆人要入去搶五月天輪椅位

希望係4面台啦

下星期一公開發售
論盡樂迷,敢愛敢恨

回復 65# lblemon

最後都得左 買左星期六 680
利申:唔係鏡粉

三面台定四面台?
舞來舞去 不日內開始錄音。

周六 $680 已經冇晒.

非常抱歉!伺服器擠塞!
唉 有一刻入到去 但到我打曬d資料想確認嘅時候又死番server ...
tom 發表於 2017-5-15 14:30

CLICK 多D 就得, 我今日求其入過去3次喎

非常抱歉!伺服器擠塞!
唉 有一刻入到去 但到我打曬d資料想確認嘅時候又死番server
利申:唔係鏡粉

應該買左第一場
上次佢地紅館SHOW 撞正我做緊FYP 去唔到
今年一定要去!!!!

BTW ...
Kyle_ 發表於 2017-5-15 10:32

我都冇諗過JASE贏, 雖然我係投JASE

應該買左第一場
上次佢地紅館SHOW 撞正我做緊FYP 去唔到
今年一定要去!!!!

BTW 冇諗過係JASE贏...我諗住係ON仔/CF

09:00 一禁就入到

兩場300 sold

9:15先入到 會唔會垃圾位

server busy ...
有冇人入到訂票果版
cymusic 發表於 2017-5-15 09:12

我1st try已經入到喎

server busy ...
有冇人入到訂票果版
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

貌似Jase險勝左

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?
評分人數

• F@#k, 又有所謂版主沒有幽默感啦  我 ...
    boy4dudes 發表於 2017-5-11 14:26

• 原來打成篇勁長既OT comment 最後加一句反OT 就唔算OT
    原來做版主就係要無窮幽默感 見到OT都要當無OT

Anyways 我笑而不語
    如果有會員對扣分有意見 下次請直接pm我 而唔係再係呢個帖再次OT

There is a British TV show called "Snog, Marry, Avoid", maybe we can do C AllStar "Kiss, Bang, Mar ...
    boy4dudes 發表於 2017-5-6 13:21

反OT, who is winning the 演唱會 solo war?1
    評分人數
    F@#k, 又有所謂版主沒有幽默感啦 我幽默完反OT, 仍然被同性戀歧視者with a god complex扣分 and Prince was one of the gay icons, 好諷刺啊
    今次我反OT都廢lun事

I love Cantopop music a lot and have been supporting HK singers (sadly via CD purchase only, not live concerts). However, I'm glad I live in an English-speaking country.

Peace out