返回列表 發帖
係⋯我成個月冇跑
咁啱今日考完試
seeseetv 發表於 14/1/2016 21:11

著住條跑褲落住雨真係痴線

無L??????
Yum
dongbb2332 發表於 2016-1-14 23:36
英文字母呀

個個都恰我
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-14 23:31

#你算吧啦

(請跟隊)

#無限loop

k會員躺著也中槍
雖然k會員係kevin 無l
nicholashin 發表於 2016-1-14 23:33

無lala做咩拉埋我落水
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

個個都恰我

#你算吧啦

(請跟隊)

#無限loop
無lala做咩拉埋我落水 ...
kevinlai1621 發表於 2016-1-14 23:43
版主拉你落水在先

即係坤哥已經成為你男神
nicholashin 發表於 2016-1-14 23:19

唔帶眼鏡係咪好啲?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主拉你落水在先
nicholashin 發表於 2016-1-14 23:52

咁你推到我一野lor

咁你推到我一野lor
kevinlai1621 發表於 2016-1-14 23:56
版主想拉你落去 我咪推翻你上黎囉

唔帶眼鏡係咪好啲?
rubylovessss 發表於 2016-1-14 23:55

Blaster派歌 臨訓前好消息
利申miss左首播

嘩 colin 派台放題呀 -_-"

羅鈞滿都叫靚仔 我睇唔出有咩男人你會唔鍾意
nicholashin 發表於 2016-1-14 21:33

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

個個都恰我

#你算吧啦

(請跟隊)

#無限loop

無L??????
Yum
dongbb2332 發表於 2016-1-14 23:36

點解佢知

著住條跑褲落住雨真係痴線
kwanie 發表於 2016-1-14 23:39

琴晚meet咗營養目標先落給雨
然後返屋企沖完涼勁大雨lolll

assembly 有得聽奮鬥喔 雖然唔係fill唱
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

Oral好成功咁比老師嘅凶狠眼神嚇親

Yan 發表於 2016-1-15 15:08

邊個咁凶狼
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

本帖隱藏的內容需要積分高於 1069 才可瀏覽

Yan 發表於 2016-1-15 15:08

我都係今日考(中文)oral
希望係果位都幾嚴既老師手上拎到合格分數

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2016-1-15 18:09

你要小心呀
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

#你算吧啦

(請跟隊)

#無限loop

很想要吧?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

邊個咁凶狼
dongbb2332 發表於 2016-1-15 17:59

某位姓謝嘅老師 唔知你識唔識

你應該小心你忍唔住多過其他人忍唔住囉

好彩pass曬, 個科真係以為會肥硬
好開心
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

講開又講

段新聞個小確幸係邊

movin'網上評台獲選年度樂隊第三位
樂隊movin'於2015年只推出兩首作品,於主流排行榜上亦未有亮眼成績,然而歌曲《小確幸》在網上獲不少網上平台的好評,正當五子以為今年「年度成績表」捧蛋時,突獲一網上評審選為年度樂隊/組合第三位,而第一名及第二名分別是C AllStar及Supper Moment

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

講開又講

段新聞個小確幸係邊
-Prince- 發表於 2016-1-15 20:37
可能佢想畀人搞/搞人 呢個諗法對佢黎講係開心事

你應該小心你忍唔住多過其他人忍唔住囉
nicholashin 發表於 2016-1-15 20:13

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
(純好奇) 好多年前台灣有個女人俾人告過但後尾好似打甩左

Vani 下雨的夜晚
我們的總和

終於聽到busking唔係剩係唱坤哥
今次係我們都不是無辜的

以為你貼錯區要訴苦添

Kyle_ 發表於 2016-1-16 07:52

assembly 有得聽奮鬥喔 雖然唔係fill唱
RVHOCPC 發表於 2016-1-15 12:17

我都喺到......我覺得播歌好老套
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

不要自作多情去做夢 啦啦啦~

其實無驚喜
不過隔岸今次個結果仍然係好有意義

幾好既highlight
lala+tanya

蔡英文卡9泛民黃絲又可以笑多一年
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

實在冇野做得制
走去重煲HEROES.....
點解S1會咁正

重煲緊2006年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮
好感動~ d tags 好多仲記得好清楚!!! 好懷念當年既港樂
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

好感動~ d tags 好多仲記得好清楚!!! 好懷念當年既港樂  ...
616.1314 發表於 2016-1-17 02:12

其實邊度有得睇
youtube嘅冇聲

其實邊度有得睇
youtube嘅冇聲
electric 發表於 2016-1-17 15:28

有聲wor
https://www.youtube.com/watch?v=gBDG2HBTFxk
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

其實邊度有得睇
youtube嘅冇聲
electric 發表於 2016-1-17 15:28

過左十幾秒就有聲

好感動~ d tags 好多仲記得好清楚!!! 好懷念當年既港樂  ...
616.1314 發表於 2016-1-17 02:12

好過住包包面既美霏呀
(DJ: 唱好啲呀 Kary )

有聲wor
616.1314 發表於 2016-1-17 15:45

過左十幾秒就有聲
matthew1990 發表於 2016-1-17 15:54

點解有聲嘅依家
以前話版權問題俾人mute咗㗎

好過住包包面既美霏呀
matthew1990 發表於 2016-1-17 15:55

有時候我會諗
若果KARY係日本出道 應該可以同倖田來未一樣咁紅
Happy and Blessed.

岩岩見到我個friend 條新女
勁似水着女優眼鏡娘 時東亞美
(我唔敢當住佢面講)

痴線嘎
點解可以似時東亞美咁癲

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

好過住包包面既美霏呀
matthew1990 發表於 2016-1-17 15:55
霏霏食左幾多防腐劑 點解個樣可以一模一樣 仲係咁美

有時候我會諗
若果KARY係日本出道 應該可以同倖田來未一樣咁紅
jose 發表於 2016-1-17 16:06
佢可以取代左邊個賓妹
或者右邊個豬扒
(美霏靚咁多冇可能唔得)

我覺得美霏絕對carry 到倖田來未首 Candy 嘎

霏霏食左幾多防腐劑 點解個樣可以一模一樣 仲係咁美
nicholashin 發表於 2016-1-17 16:12

真霏粉先會睇到 美霏花左十年時間將面上既肥肉推到落個胸度

嘩!唔經唔覺下個月就過新年架啦?以為2月尾先
拜年又係時候逗利是啦