返回列表 發帖
仲有 3 場...仲有以下歌手未出場!
草蜢 王菀之 側田 吳浩康 Juno 趙學而
陳慧琳 楊千嬅 ...
hissorhk 發表於 2012-2-12 01:14

仲有kay

陳慧琳 楊千嬅 ...

Deep今晚出左場啦;P

陳慧琳 楊千嬅 ...

吳浩康今日出左 lah

陳慧琳 楊千嬅

JF 個邊講話 TWINS 出場同埋唱完都比人 HUR … 其實我覺得 HUR 好似好無品,DEAD  AIR 左佢咪算數 ...
賴爽 發表於 2012-2-12 00:48

我估比人 HUR應該係因為可以唱五隻歌咁多... 但係好多人都係一兩隻
因為唱完快歌之後話唱多兩隻慢歌就即刻比人....

Hocc endy合唱勞斯萊斯

如果係咁~咁我想講d現場觀眾對wyman同個騷真係好唔尊重
JayantL 發表於 2012-2-12 00:37

JF 個邊講話 TWINS 出場同埋唱完都比人 HUR … 其實我覺得 HUR 好似好無品,DEAD  AIR 左佢咪算數

好似係比人 hur .........................
賴爽 發表於 2012-2-12 00:21

如果係咁~咁我想講d現場觀眾對wyman同個騷真係好唔尊重

回復 207# koalabear

梗係壞啦 (之前Shine唱一大首ja)

唱就同平時d live performance差唔多law...

Twins:明愛暗戀補習社,愛情當入樽,二人世界盃,下一站天后,多謝失戀
我估呀嬌係狂走音

你所指的"起哄"係好定壞?唱成點?
koalabear 發表於 2012-2-12 00:20

好似係比人 hur .........................

WOW!施人誠係微博都寫到明:「尊重著作權,我無法傳影音檔案,但是據說會出DVD」
去唔到既朋友唔駛失望, ...
Ki 發表於 2012-2-12 00:04

如果足本6DVD賣500蚊我都會買~~:)

今晚亮點應該是(1) yoga同明哥合唱親愛的瑪嘉莉,廣東話咬字相當正(可能俾gem調教得多?)同埋(2) twins唱完三首快歌之後,話仲會唱多兩首慢歌,全場觀眾即時起哄

PS: 請問evil版係咪已經翻貨

Eason唱不要離我太遠  姐系stephy吾會去啦之後
Eason曰曰唱吾同歌 六曰加埋咪個人演唱會 ...
stephybest 發表於 2012-2-12 00:06

不要離我太遠,完全估唔到囉:funk:

Eason唱不要離我太遠  姐系stephy吾會去啦之後
Eason曰曰唱吾同歌 六曰加埋咪個人演唱會

WOW!施人誠係微博都寫到明:「尊重著作權,我無法傳影音檔案,但是據說會出DVD
去唔到既朋友唔駛失望,遲啲有得補番數:victory:

今晚克勤唱咩啊
ksw3013 發表於 2012-2-11 23:13

希望唱紙婚啦,應該會唱再見穿梭機卦

今晚eason俾到很大驚喜觀眾,有大開眼戒、活着多好、不知所謂、翻唱不要離我太遠(鄧麗欣原唱)、超人主題曲 ...
remus 發表於 2012-2-11 23:33

嘩....3首The Easy Ride 既歌:D
希望聽晚到  The Line Up 既 防不勝防 隨意門!!!!!!!!!!

今晚eason俾到很大驚喜觀眾,有大開眼戒、活着多好、不知所謂、翻唱不要離我太遠(鄧麗欣原唱)、超人主題曲,希望明天可以有視頻看到就好了

有冇人有今晚rundown?
若有請post~吾該哂:)
tinkytofu 發表於 2012-2-11 23:20

等星勤come back啦~

有冇人有今晚rundown?
若有請post~吾該哂:)

今晚克勤唱咩啊;P

Y文近日微博先關註千嬅,咁可能破冰了
我等我在 發表於 2012-2-11 22:39

邊有啊~反而千嬅就有關注阿Y

回復 193# 我等我在

Wyman X Miriam fought before ? And anyone knows Wyman X 林夕's relation ?
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

Y文近日微博先關註千嬅,咁可能破冰了

有周爸爸呀~~!!!

今晚有endy 爸爸唱目黑....?:shutup:

Shine開場??

睇阿Y微博加千嬅回應,千嬅好大機會出現

今晚有Twins?_?
chunhim.yiu 發表於 2012-2-11 21:01

有~sasa同gill有话在微博!

今晚有Twins?_?

loving it

我始終覺得陳慧琳會嚟
風見志郎 發表於 2012-2-11 17:29

KELLY 唔會去喇 好似經理人講左因為已經7個月唔想D咁辛苦
==================================

ELLA 會唔會唱三場唱哂海陸空三部曲 XD

我始終覺得陳慧琳會嚟
風見志郎 發表於 2012-2-11 17:29

我覺得唔會,wyman講過kelly黎都係頭幾場,依加都無應該真係無啦
仲有佢個肚咁大,唔黎都安全d

但我超想千嬅去,始終當初咁fd又有咁多好歌hit歌
勇,可惜我是水瓶座,野孩子,煉金術,超齡,友誼萬歲,零號,有發生過,可人兒,自由行,仲有好多好多

應該係計彭羚之後最多人會留意既一位嘉賓
賴爽 發表於 2012-2-11 12:11

我始終覺得陳慧琳會嚟

如果郭富城嚟就可以合唱奇洛李維斯

垃圾4部曲冇咗 總係爭D嘢

陳奕迅代唱絕
祖兒唱漩渦就正啦

點揀都應該唔會到呢首
《世界末日的早上》係克勤最愛歌曲之一,都係 Wyman 最愛歌曲之一
《我不會唱歌》 ...
星勤 發表於 2012-2-11 12:19

亦係環球浪費之作其中之一:'( 我好希望出現ge係,刻不容緩,克勤都想唱架^_^

可能今晚唱呢  今晚克勤最後一晚現身了克勤演繹真係好勁 從來沒有令人失望
所以希望軒仔記住之前 ...
ksw3013 發表於 2012-2-11 12:06

希望真係唱呢首,或者可以同jo姐合唱刻不容緩

點揀都應該唔會到呢首
《世界末日的早上》係克勤最愛歌曲之一,都係 Wyman 最愛歌曲之一
《我不會唱歌》 ...
星勤 發表於 2012-2-11 12:19

我自己就比較中意吻別的位置:)

居然沒唱吻別的位置啊?
cece 發表於 2012-2-11 11:51

點揀都應該唔會到呢首
《我不會唱歌》係克勤覺得 Wyman 填得最好既歌
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

對於千嬅將破冰演出,千嬅昨日在電話開心地說:「到時見到就見喇!」
星勤 發表於 2012-2-11 11:52

應該係計彭羚之後最多人會留意既一位嘉賓

居然沒唱吻別的位置啊?
cece 發表於 2012-2-11 11:51

可能今晚唱呢  今晚克勤最後一晚現身了:Q克勤演繹真係好勁 從來沒有令人失望:$
所以希望軒仔記住之前克勤係微博同佢講個番話:victory:

有product 出?? 太好啦!!!!!
好可惜ella 凈係唱咗「地平線」
好想佢唱曬海陸空三部曲啊:'(

對於千嬅將破冰演出,千嬅昨日在電話開心地說:「到時見到就見喇!」
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

居然沒唱吻別的位置啊?

好似仲有李彩樺會唱《你唔愛我啦》
eddie1008 發表於 2012-2-11 11:19

13 號晚會有~
論盡樂迷,敢愛敢恨

連甜蜜蜜都有唱
Y真係好錫FIONA呀

好似仲有李彩樺會唱《你唔愛我啦》

东单明珠,丽食餐厅事件进展