返回列表 發帖
癲夠未啊DLLM
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

我一直以來都站在示威者一方,但尋日...SORRY, 呢個政府係真係乞人憎,但這並不可以合理化尋日下午至晚上咁樣暴力衝擊立法會的行為,這是任何一個文明社會都不容許,我絕不能接受!
酷愛903 發表於 2019-7-2 12:38
777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧!
酷愛903 發表於 2019-8-5 19:54
政府黑警幾無恥法都唔可以咁樣縱火搞到咁大火架?? 如此暴力行為恕我不能接受!! 亦會有藉口俾政府立緊急惡法。收手啦!!
酷愛903 發表於 2019-8-31 19:54
#分化 #割蓆 #散水 #只譴責示威者暴力 #無視警方暴力

DLLM 成班狗衝入太子站打人
小朋友比班狗打到流血
831係721 2.0
再將我相信的如煙火般綻放

火攻已經好斯文
睇下人地法國烏克蘭先啦
人無知真係好恐怖

政府黑警幾無恥法都唔可以咁樣縱火搞到咁大火架?? 如此暴力行為恕我不能接受!! 亦會有藉口俾政府立緊急惡法。收手啦!!

E- kids 不如開紅館

好慘。。譚文豪俾人拉。。
kk8733 發表於 2019-8-30 23:24

佢同區諾軒都是7/7喺旺角幫手調停竟以阻差辦公被捕,黑警更匪夷所思地話區諾軒用大聲公向黑警嗌咪以襲警罪拘捕佢WTF!!
另外黑警可惡地向2/9文化中心3罷集會發出反對通知書

kk8733 發表於 2019-8-30 23:24

我發覺林鄭精神病越黎越嚴重
拉晒所有人佢就開心 未見過咁毒嘅賤女人

痴9線 行過街都話違法
你唔好話返工返學都犯法?
喺屋企禁住你唔比你出街
無晒自由

830大抓捕
陳浩天 黃之鋒 周庭 孫曉嵐

聽日民陣集會都取消埋
照出 理9佢反唔反對

黃之鋒今早於海怡半島站附近被補,據悉涉嫌於6.21包圍警總犯3條罪,周庭亦被捕
港共政府大清算,製造白色恐怖

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

黑衫暴徒仲有係港鐵小便,港鐵貼m巾,整爛他們一世揾唔到值幾百萬燈柱,破壞紅隧,破壞港鐵閘門,仲 ...
你老闆 發表於 2019-8-25 22:55

聽講武器升級,有流星錘同埋磚頭鏈球,期待呢個週末嘅大戰

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

隨處小便大陸人咪鍾意做呢啲嘢囉

簽名被屏蔽

打爛麻雀館、交通燈,地鐵逃票,真係好有素質

係咪要搞多次去維園
明明可以好和平班狗係要搞亂打死人先心息
kaman921 發表於 2019-8-25 20:26

喜愛漫遊 維園散步徑!

係咪要搞多次去維園
明明可以好和平班狗係要搞亂打死人先心息

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

女狗都咁賤格 。。

好嬲啊
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

DLLM 兩隻癲狗虐待一個呀伯 心理係咪變態!!!
kaman921 發表於 2019-8-20 13:46

DLLM 兩隻癲狗虐待一個呀伯 心理係咪變態!!!

依粒核彈真係嬲過核爆 班狗真係痴撚線

Honey, even 蕭煌奇 can see that the 示範區 thing will NOT succeed.

本身靜咗幾日 又整單大野出黎
唔好再講話咩冇咗差佬好唔掂
由頭到尾跟本有冇差佬都一樣

btw 示範區 WFC? 攪得成有人信先講

深圳成先行示範區,宣佈中共正式放棄香港
大家可以放心玩喇,想點搞就點搞,解放軍唔會嚟 ...
kop1874 發表於 2019-8-19 23:47

外國唔承認冇用嘅。  
   香港最應該擔心嘅係大陸傳媒全面煽動仇港情緒,以後各行各業香港人嘅發展都會有好大障礙,尤其旅遊業。不過應該有好多香港人唔在乎甚至好開心。

深圳成先行示範區,宣佈中共正式放棄香港
大家可以放心玩喇,想點搞就點搞,解放軍唔會嚟

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

點解我收唔到。。
kk8733 發表於 2019-8-19 00:37

黑警叫電訊商Send sms

530萬人入唔到?
你老闆 發表於 2019-8-19 11:33

我好遲先去
計埋都唔只170萬人啦

出張甲曱圖仲乜?
你係咪有精神病呀?
Cls

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

170萬人
點解唔計埋入唔到維園個啲

收到黑警訊息即刻del

全世界聽著

如果收到hk police 所發出的sms訊息就請刪除以免搜查電話時 成為出現的 ...
kaman921 發表於 2019-8-18 19:01

點解我收唔到。。

Honey, it is NOT true. 係大圍都收到 bor
bagfgfcde 發表於 2019-8-18 20:26

回佢 你會同佢地點講?

收到黑警訊息即刻del

全世界聽著

如果收到hk police 所發出的sms訊息就請刪除以免搜查電話時 成為出現的證據
(非GPS  基站注入技術)
請廣傳

兩個月黎既一點一滴
淚如雨下

八一八 維園見

MV 睇到喊
好掛住E- kids
kaman921 發表於 2019-8-17 13:10

多謝分享, 真的好感動

黑警竟對明天明陣遊行發出反對通知書,尋晚上訴委員會竟駁回民陣上訴WTF!!