返回列表 發帖
好想快啲投沉默的士高5fun !

A君的家底好 B君出名獨到
是我沒能耐高攀不起給你效勞
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

西瓜走左, e / j / k / 變左做檸
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

最近先知原來友壇都有手機版

發現到鄭融原來係Gin粉

誰來告訴我不是一個人
b01091018 發表於 12/7/2018 20:30

我手機Chrome都係咁

本港每年接獲的愛滋病病毒感染個案有上升趨勢,愛滋病顧問局推算至2021年全港會有近9,000個愛滋病人,當中男男性接觸者感染個案佔大部分。該局又發現,年輕感染者的治療意欲較低,只有約6至7成19至24歲男同性戀者感染愛滋病後願意接受治療,相比30歲以上者的88.8%醫治率為低。
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

禁止話題名單
newguy 發表於 2018-7-14 16:55

禁止反容

禁止話題名單

應該唔關chrome 事,我琴日都用chrome 上左成日都無事
Kfmusic 發表於 2018-7-13 18:52

ho sad
因為我開samsung browser 係冇事
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

Update 埋Chrome 都唔得
b01091018 發表於 2018-7-12 22:31

應該唔關chrome 事,我琴日都用chrome 上左成日都無事

還有誰能雙非 還有誰能想得到

陳柏宇挑撥離間 離間中港關係  ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-13 11:31

良心歌手 小宇!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

還有誰能雙非 還有誰能想得到

陳柏宇挑撥離間 離間中港關係

簡單野?
kevinlai1621 發表於 2018-7-12 21:16

ok la幾充實

我無野,你refresh 左都唔得?
newguy 發表於 2018-7-12 20:50

Update 埋Chrome 都唔得
week25

今日終於野做下
帥小寶` 發表於 2018-7-12 14:24

簡單野?

誰來告訴我不是一個人
b01091018 發表於 2018-7-12 20:30

我無野,你refresh 左都唔得?

誰來告訴我不是一個人
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
week25

今日終於野做下

小喬把聲好刺耳
903一播膠膠VAN個廣告就想爆粗

睇緊第三本......
帥小寶` 發表於 2018-7-11 21:35

你個暑假夠哂充實

睇下書吸收下新知識
hehehaha 發表於 2018-7-11 19:38

睇緊第三本......

係 又無左成個下晝
帥小寶` 發表於 2018-7-11 16:51

慘...

係 又無左成個下晝
帥小寶` 發表於 2018-7-11 16:51

睇下書吸收下新知識

又無野做?
kevinlai1621 發表於 2018-7-11 16:47

係 又無左成個下晝

邊個發明番工呢樣野
帥小寶` 發表於 2018-7-11 15:50

又無野做?

邊個發明番工呢樣野

你問我將來點 你問我都唔知
diudiudiudiudiudiu

安份做百姓 直到逃離 委屈世紀
在平地 再寫 創世紀

百姓其實真係寫得好好 ...
HOTMAN 發表於 2018-7-10 12:07

可惜俾左個爛橙唱

安份做百姓 直到逃離 委屈世紀
在平地 再寫 創世紀

百姓其實真係寫得好好

FML 我唔記得咗今日無食水供應
無得沖涼
我已經好多年無試過未沖涼就出門口
好唔開心 ...
616.1314 發表於 2018-7-10 11:26

我都試過成個頭同個身都臭臭的

FML 我唔記得咗今日無食水供應
無得沖涼
我已經好多年無試過未沖涼就出門口
好唔開心
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

你要離開香港牙
stopzi 發表於 2018-7-10 09:51

移民去台灣

聽 忽然有一天,我離開了台北 某幾首歌聽到想喊

點解可以作到咁真摯既歌 ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-9 23:44

你要離開香港牙

痛著痛著就習慣

番工唔夠一個鐘 肚餓
帥小寶` 發表於 2018-7-9 10:03

做個最搏殺的戰士

聽 忽然有一天,我離開了台北 某幾首歌聽到想喊

點解可以作到咁真摯既歌

番工唔夠一個鐘 肚餓
帥小寶` 發表於 2018-7-9 10:03

你好大食
nonkul

番工唔夠一個鐘 肚餓

呢排CM個版面好似好唔穩定
nicholashin 發表於 2018-7-8 18:07

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

呢排CM個版面好似好唔穩定

kary又出新歌啦?
李范建 發表於 2018-7-7 20:39

原來Ruby個分身未bam

kary又出新歌啦?
李范建 發表於 2018-7-7 20:39

歡迎回歸cm,kary冇歌你先出山

其實小寶係咪98年
Kfmusic 發表於 2018-7-7 23:02

唔係

真係好鍾意自我感覺還好
帥小寶` 發表於 2018-7-7 20:51

其實小寶係咪98年

真係好鍾意自我感覺還好

kary又出新歌啦?
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

啲學生都未開始放假
帥小寶` 發表於 2018-7-7 10:37

其實係做咩

但係無野做。。。
kevinlai1621 發表於 2018-7-7 10:36

啲學生都未開始放假