返回列表 發帖
而你堅持 再豁出去
再戴上勇氣的面具

簽名被屏蔽

好呀,誰玩轉港鐵將港鐵淪為遊擊戰的交通工具?搞到港鐵成陣催淚彈味? ...
你老闆 發表於 2019-8-15 18:52

除咗警察外, 請問還有誰可以放催淚彈?  還有誰可以做內鬼, 引誘示威人士去太古, 然後伏擊示威人士,製造白色恐佈?

簽名被屏蔽

政治紛爭,連家庭和諧也被破壞。一名18歲男生與51歲母親在家看電視時,因政見問題意見不合,男生竟出手拉扯 ...
你老闆 發表於 2019-8-15 17:39

請問香港發生咁多事可以討論, 點解唔聚焦警察如催淚彈放題, 包括誤中食肆, 煙霧影響民居包括老人家和年幼小孩....

簽名被屏蔽

cx都跪低炒左嗰兩個機師
myrichardac 發表於 2019-8-14 20:43

頂唔順
中國玩野
威脅唔俾國泰嘅機飛過中國上空
唔單只唔俾飛中國咁簡單

Happy birthday Shirley Kwan! 多謝你的生日post,撐香港人加油!大家不如支持真心肯為香港發聲的歌手!

myrichardac 發表於 2019-8-14 20:43

Sigh..
頂咗兩個月都算係咁

4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

簽名被屏蔽

支持楊千嬅拎中國金雞獎影后
你老闆 發表於 2019-8-14 17:56

有冇人鬧fafa?有冇玻璃心粉絲話脫粉?

簽名被屏蔽

個個也探問  
政黨不老的秘方
壯烈離座
可百世流芳

簽名被屏蔽

SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

On lun 9
攞住商台banner去港台抗議做乜9
kaman921 發表於 2019-8-14 11:28

笑到騎騎聲

On lun 9
攞住商台banner去港台抗議做乜9
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=737074803000942
再將我相信的如煙火般綻放

應該是金草莓女主角, 竟然谷極都無淚水出.
hkwilliamsiu 發表於 2019-8-14 09:56

CCTXB 搵佢拍套戲可以攞埋視后

本年度金像獎最佳女主角:林鄭月娥
佢咁好戲嘅? 今日記招又扮喊
kaman921 發表於 2019-8-13 12:35

應該是金草莓女主角, 竟然谷極都無淚水出.

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
12m
Our Intelligence has informed us that the Chinese Government is moving troops to the Border with Hong Kong. Everyone should be calm and safe!

佢幾時死啊
帥小寶` 發表於 2019-8-13 12:57

我都想佢快啲死次次見到佢都要嘔

kaman921 發表於 2019-8-13 12:35

佢幾時死啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

如果CM 仲有人係撐警嘅,呢度唔歡迎佢。

多謝。
我可以即刻幫佢DEL AC。
釘釘 發表於 2019-8-12 11:28

仲有五毛

如果CM 仲有人係撐警嘅,呢度唔歡迎佢。

多謝。
我可以即刻幫佢DEL AC。

真相大白 所有暴徒都係警察扮嘅

今日黑警對示威者同埋北角福建幫GE處理手法簡直係雙重標準

回復 603# gzsbx3

似係比人 HACK 完DEL多啲喎
DEL足成晚邊有咁得閒

柏豪ig刪晒相
出句聲登記做選民
都比五毛鬧 累到佢唔上ig
kaman921 發表於 2019-8-9 15:26

佢之前RIP仲加個THX,立場已經非常明顯,做選民又係黑底,即係叫人投反對派,大陸人本身已經敏感,佢仲要擺曬立場,肯定唔放過佢啦。
不過余文樂都差唔多,彼此彼此。

和理非非 轉圈轉圈哈姆共你
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

剛看完林鄭記者招待會, 她完全無誠意去解決問題, 說話完全想分化香港人, 不斷將示威者說成暴徒, 她繼續管治香港, 香港真的無得救,香港人自求多福.

柏豪ig刪晒相
出句聲登記做選民
都比五毛鬧 累到佢唔上ig

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

於SSP買10支鐳射筆被黑警以藏有攻擊性武器的BU學生會會長今晚獲釋,但黑警會繼續調查並保留起訴權利
黑警對後日大埔遊行發出反對通知書WTF

簽名被屏蔽

Joey 開show又嗌口號光復香港時代革命
DJ Fiona 開show又嗌光復香港時代革命
咁做會令人好厭
明白大家好愛香港 唔需要去到咁偏激
要嗌示威個時先嗌啦!

簽名被屏蔽

係啦
現在香港咁亂
咁你小心出街都比人打
hehehaha 發表於 2019-8-6 00:52

不如叫他小心捉精靈(pokemon), 慎防仆街仲實際.

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧! ...
酷愛903 發表於 2019-8-5 19:54

不如你燈下林奠,最好長做長有,XX富貴,咁香港人就有救

即使我們錯
不比他們多
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧! ...

我建議你考慮少說無乜用的說話
永久罷上cm

係啦
現在香港咁亂
咁你小心出街都比人打

你唔記得班仆街點對市民?
John 發表於 6/8/2019 00:44
千祈唔好比佢同前線同路
好_ 大鑊架

你唔記得班仆街點對市民?

政府係度做咩?
就是搵警察做坦吸引晒示威者方向
不斷刺激示威者後再突然放任示威者
然後示威者既怒火因為無法發洩就會開始攪破壞
完美演出暴動劇本
而前線就變成自己最討厭既人
俾後方政府同民間三方圍剿同割席
係社運有心有力既人俾政府一次殲滅
贏既都係政府
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

啲人太嬲 冇計
我都好驚市民同市民對立 完全冇人提林鄭
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

酷愛903 發表於 5/8/2019 19:54
你越割蓆香港越有希望
GO AHEAD!!!!!!!!!!!!

ANYWAYS 黃大仙無著火喎-.-?

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧!