返回列表 發帖
sammi唔系9号咩?????!!!有冇搞错??!

楊千嬅會出席一場 !!!??
係真唔係啊 呢個 moment 勁想睇到 !
victor1991415 發表於 2012-1-26 19:08

之前有雜誌話千嬅搵過 Wyman 友人話想唱一場
但係真係假,最後有無,就真係到時先知啦

楊千嬅會出席一場 !!!??
係真唔係啊 呢個 moment 勁想睇到 !

官恩娜邊場呢??:)

回復 11# justin
yes ar 李彩华rainli
十分興奮祈待的一晚,2月13我將會擔任黃偉文演唱會的表演嘉賓!希望大家多多支持

李彩桦好似都有去...喺微博睇到!

Swing 12/2 --> 13/2 ??
hehehaha 發表於 2012-1-25 16:32

sor,原來係 12~

正啊~~shine 11號~我睇呢場~

居然没有KAY~~~~~~~

Swing 12/2 --> 13/2 ??

隱約記得十年前Shine是在二月左右派第一首歌《祖與占》...是否就是2月11號?到時會唔會除左唱《燕尾 ...
Riverfish 發表於 2012-1-25 13:43

其實《燕尾蝶》我唔算好恨聽,《祖與占》就真心想聽~ 仲有《18 相送》!

Shine 應該會唱 2 場,如果無記錯的話~

張信哲 100%唱到處留情啦

@錢小蕙  : 我的#shine#@徐天佑TY @黃又南 ,十年了。二月十一日,紅館合體,到時見:
...
discovered 發表於 2012-1-25 13:26

隱約記得十年前Shine是在二月左右派第一首歌《祖與占》...是否就是2月11號?到時會唔會除左唱《燕尾蝶》之外,唱埋《祖與占》?

@錢小蕙  : 我的#shine#@徐天佑TY @黃又南 ,十年了。二月十一日,紅館合體,到時見:
http://weibo.com/tienyou#1327073331852