返回列表 發帖
Kay係環球呀?

返去食魚生雲吞啦你
kayzzz 發表於 2019-3-9 12:01

唔關公司事
只係想講Kay唱功 人氣 有幾差
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

唱功 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kay
人氣 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kay

sosad
JasOh103 發表於 2019-3-9 11:49

Kay係環球呀?

返去食魚生雲吞啦你

希望 GEM 轉型做獨立音樂人
唱實驗音樂

GEM入環球可以搏入西方市場
唱功 GEM>Gin
人氣 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gin
仲要完全唔使揼 ...
kayzzz 發表於 2019-3-9 11:39

唱功 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kay
人氣 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kay

sosad
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

低張丹死,個人咁臭串,其實阿GEM個人唔係想像中咁差,佢係被張丹吹到佢咁大...講真阿GEM都幫佢搵夠啦,仲 ...
angelicdestiny 發表於 2019-3-9 08:23

原來張丹連鄧紫棋這個名字都注冊了商標,CLS....
同華研對S.H.E做嘅嘢一模一樣,好賤
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

如果GEM 過檔英皇 容祖兒無運行 實力差咁遠
    BTW GEM 都知英皇咩料啦 點會肯簽英皇?
    GEM 過環球 順便踢走Gin Gin
白河喜來登 發表於 2019-3-9 07:39

GEM入環球可以搏入西方市場
唱功 GEM>Gin
人氣 GEM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gin
仲要完全唔使揼錢落海捧GEM 可以直接賺大錢

低張丹死,個人咁臭串,其實阿GEM個人唔係想像中咁差,佢係被張丹吹到佢咁大...講真阿GEM都幫佢搵夠啦,仲要佢不停接job. 正一douchebag。

不過依家咁睇,張丹冇左阿GEM唔得,就算雪都唔會對佢有好處,反而阿GEM脫離Hummingbird係一件好事,大把公司想簽佢啦,我覺得佢會簽Warner。

簽名被屏蔽

其实经理人想接多D Show赚多D钱系好正常嘅~毕竟人气呢家嘢 话冇就冇 话沉就沉 ...
阿田 發表於 2019-3-9 12:38 AM

但都要有個度唔系咁做人做事囉
其實蜂鳥真心唔掂出到gem已經系一個奇跡
唔識同傳媒打交道仲反面已經系錯
宜家仲要唔識珍惜同藝人關係交惡都唔知個腦諗咩
你唔系真系以為自己系英皇呀嘛?
又屎又巴閉咪就系話蜂鳥呢啲垃圾公司囉
英皇都唔會咁做啦更何況蜂鳥呢啲蚊型公司
支持gem即走過檔英皇好過
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

其实经理人想接多D Show赚多D钱系好正常嘅~毕竟人气呢家嘢 话冇就冇 话沉就沉
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

夏森美可以試下同張丹互簽

Gem個經理人一直都係咁變態啦!
真係當佢搖錢樹
逢Job就接
根本都無時間俾Gem做音樂
希望今次可以撇甩個張丹

其實如果Gem賠錢提前解約係咪就冇事?
若經理人唔肯就要等到2022完約才可以走,係咪咁?
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

等佢老友爭贏副身家咪可以夾份自組公司囉
hlyung 發表於 2019-3-8 20:34

Mean到癡線

睇得出佢真係想做音樂多過搵錢
癡線瘋鳥係咁逼人喪開show,連啲歌碟都hea出
呢個事對gem好感度係有提升
話曬人地對間公司有感情先俾面忍咁耐

我只想同阿漿講一聲:加油!!

(黎明:叫我“加油”即係叫我去死)
Who's afraid of little old me? You should be!
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

冇蜂鳥
退休鳥
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

等佢老友爭贏副身家咪可以夾份自組公司囉

李蕰?
iamsingingwong 發表於 2019-3-8 20:31

超蓮

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

其實呢幾年佢都真係搵好多

早兩年大陸商演報價:
鄧紫棋(G.E.M.)報價130萬人民幣、鄭秀文報價100萬人民 ...
hehe 發表於 2019-3-8 20:28

佢啲姊妹都可以介紹好多富豪比佢

其實呢幾年佢都真係搵好多

早兩年大陸商演報價:
鄧紫棋(G.E.M.)報價130萬人民幣、鄭秀文報價100萬人民幣、陳慧琳80萬人民幣、容祖兒報價75萬

28歲就可以退休
又唔愁冇仔埋身
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Gem終於有香港新聞了

峰鳥係咪執得
成間公司最大粒又唯一一粒星走咗

好想同佢講聲加油 佢真係5容易牙
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

大陸幾百萬粉絲一人出一蚊都夠佢打官司

Fb cm mean到
利申:唔係鏡粉

簽英皇拉
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好彩呢幾年都搵夠
唔使憂
John 發表於 2019-3-8 18:26

已經係30歳以下最高年薪(香港)女歌手

之前有Soler又係經理人問題
今次撐gem
希望冇炒車

有無GEM粉聽朝要搶霏睇高雄加場,分分係GEMGEM告別樂壇演唱會

簽名被屏蔽

份約去到2022先自由身
睇黎人氣凍過水
cathay1996 發表於 2019-3-8 18:09

好彩呢幾年都搵夠
唔使憂
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

份約去到2022先自由身
睇黎人氣凍過水
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

似乎都係因為公司不停接job唔俾佢揀而鬧翻居多,希望佢係真係解到約唔會被雪吧。 ...
Serendipity 發表於 2019-3-8 18:00

最驚係有官非纏身啫
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

仲有幾個演唱會係身,鬧左不和仲可以點做落去?
由怒插903頒獎禮到同yoga分手再同公司解約
睇得出gem係一位女漢子
惹不得呀

似乎都係因為公司不停接job唔俾佢揀而鬧翻居多,希望佢係真係解到約唔會被雪吧。