返回列表 發帖
第一次開紅館就三場好厲害,近年都冇女歌手做到。
Serendipity 發表於 2021-7-3 18:17

但三場都唔覺得會容易買到飛orz

回復 19# Serendipity

原來上年都係兩場

仲有sponsor Serrini part 2架
ctw126 發表於 2021-7-3 16:03

仲有得散場時一人拎一枝,好似以前去電台電視台show,好正!

第一次開紅館就三場好厲害,近年都冇女歌手做到。

葡萄適搵完唐浩然BB做代言仲贊助埋小明咁有taste
hinz 發表於 2021-7-2 22:18

仲有sponsor Serrini part 2架

喺903賣廣告的話,點講呢個贊助名?
mjmasato 發表於 2021-7-3 10:40

撚字唔一定係粗口

mjmasato 發表於 2021-7-3 10:40

賣廣告同贊助兩者應該無衝突?

優先訂飛幾時開始?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

品香樓唔好執輸!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

楚撚記 好食呀
akk 發表於 2021-7-2 22:45

同意
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

楚撚記咁搞法唔會再book到檯食

咩係楚撚記...
kevin2011 發表於 2021-7-2 22:22

撚手小菜個撚
離不開 留不低

唱人話
再將我相信的如煙火般綻放

咩係楚撚記...
kevin2011 發表於 2021-7-2 22:22

應該會因為小明多左好多生意

楚撚記 好食呀

史上第一間大牌檔做 TITLE SPONSOR...

咩係楚撚記...
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

葡萄適搵完唐浩然BB做代言仲贊助埋小明咁有taste
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

個贊助好正

773312?