返回列表 發帖

撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對,據知有英皇寰亞歌手出席

嘩,邊個咁夠薑,估唔估到?

守護香港大聯盟、香港菁英會、粵港澳大灣區青年總會等團體,原本計劃明日在香港大球場舉行「愛的周末」青葱 ...
mychart- 發表於 2019-11-10 10:44

扮哂嘢
呢幾個死咗咁多人
淨係周同學死先令佢地痛心?
DM多仔多到覆唔哂

守護香港大聯盟、香港菁英會、粵港澳大灣區青年總會等團體,原本計劃明日在香港大球場舉行「愛的周末」青葱派對活動。

活動的籌委會表示,對科大學生周梓樂不幸離世感到非常痛心,同時經過全面考慮後,決定活動延期舉行。

籌委會說,活動已派發3萬多張門票,而已準備的數萬件麵包和茶包,將轉送給長者及有需要人士。

Oh...

仲未有報導講有邊個會去?
究竟攪唔攪得成ga

EEG應該派 許靖韻/ 的士陳....
兩位嘅目標市場是內地...

反而寰亞派邊個都不討好
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

好期待有邊個呀 有冇人會去睇下

楊千嬅於今年初完成11場紅館跨年演唱會後,就告別合作了11年的寰亞娛樂,有報道指她過檔老公丁子高新 ...
真雙普選 發表於 2019-11-7 17:59

真係唔想笑都唔得,你自己都識quote佢經理人已經係丁生,只係有唱片出先會交俾寰亞發行咋,咁寰亞點可以點到佢做job呀?仲要嗰句係傳聞根本未有證實,因為佢之後到而家都冇出過唱片,而且寰亞根本唔係做發行,佢哋都係搵華納發行。

聽聞有周柏豪

又係呢句廢話, 要唔去大把野講可以唔去啦,
去得, 就係知自己會有後路, 得罪香港fans都唔緊要 ...
~蛋撻~ 發表於 2019-11-8 12:36

禁就要睇你噶发展方向罗,局限香港就可以了,梗系唔好去拉,但如果仲想打开多个市场,就真是得罪香港fans都唔緊要了!

可以話病左,可以話唔係香港
真雙普選 發表於 2019-11-8 12:54

集體話病左真係吹你唔漲
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

公司逼去 無計
   希望無Callstar 份
awong255 發表於 2019-11-8 12:19

又係呢句廢話, 要唔去大把野講可以唔去啦,
去得, 就係知自己會有後路, 得罪香港fans都唔緊要
FIGHT for 陳柏宇

邊個去邊個死,詐病射波落毒畀自己都唔好去啦
~蛋撻~ 發表於 2019-11-8 00:27

公司逼去 無計
   希望無Callstar 份

邊個去邊個死,詐病射波落毒畀自己都唔好去啦
FIGHT for 陳柏宇

顏小姐都已經完約寰亞一段時間啦,佢有同fans透露傾緊小明公司。
gapgipgap 發表於 2019-11-7 05:26
係嘅話就正呀
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓
hlyung 發表於 2019-11-6 22:21
三個都係黃
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

一般唔會推CAS呢一代年輕歌手去

草蜢果一代,梁炳果堆比較合適
lblemon 發表於 2019-11-7 15:06

like condom

大把血量可以扣

希望唔會有CAllStar
tom 發表於 2019-11-7 12:57

一般唔會推CAS呢一代年輕歌手去

草蜢果一代,梁炳果堆比較合適

顏小姐都已經完約寰亞一段時間啦,佢有同fans透露傾緊小明公司。
gapgipgap 發表於 2019-11-7 05:26

草田樂樂咪又係寰亞系

希望唔會有CAllStar
利申:唔係鏡粉

今日話去,去到最尾一日話因應近日社會情況,就話拉大隊缺席

大家活喺乜嘢年代?千嬅唔係寰亞都一年有多啦喎,FF都有個譜啦。
仲有佢開緊巡迴唔使擔心要出席呢啲啦。 ...
Serendipity 發表於 2019-11-7 02:05

美瑞9號係武漢開演唱會,10號未必趕到返黎,之後又到成都站

英皇就派祖祖, 送禮勤出席.
寰亞就派草蜢和陳小春出席.

應該係溫拿+我至叻

私心想聽祖國兒女live
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

王加爾定吳亦凡香港係咪寰亞代理?

大家活喺乜嘢年代?千嬅唔係寰亞都一年有多啦喎,FF都有個譜啦。
仲有佢開緊巡迴唔使擔心要出席呢啲啦。

乜周美欣仲有約

黃淑蔓 顏卓靈 周美欣
艾石仔 發表於 2019-11-6 23:22

如果去左,淑蔓仲洗係度讀大學嘅?

有祖兒既話,即轉做祖粉

黃淑蔓 顏卓靈 周美欣

仲搞D咁嘅野..
校長嗰鑊仲未知驚?

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓
hlyung 發表於 2019-11-6 22:21

大家係咪數少咗兩週冠天后靈希望可以上台對住班廢老唱Baby Stop

呢三個機會率應該係 蔓>之>巧
之同巧經理人都好似唔係直屬寰亞...蔓就唔知
如果巧去到唔知唱咩...唱和好呀定係直接唱迂腐跳淫舞

利申:重未買My Healing Live嘅飛等埋今次先決定買唔買

其他愛國嬅 祖國兒女 祖國軒呢啲基本上係鐵膽

英皇我估李克勤泳兒kenny ar sa
寰亞蘇永康Ekin edmund ivana

Btw原來係撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對
Not ...
mychart- 發表於 2019-11-6 22:25

蒙小姐+伊麵

英皇寰亞歌手要出去受靶
不如唔請 請番麟伯 鍾鎮濤同叻哥合唱
再將我相信的如煙火般綻放

Tvb 難估好多,太多藍絲廢老
mychart- 發表於 2019-11-6 22:31

大灣區肥媽囉

mychart- 發表於 2019-11-6 22:31

只係知得佢一個撐警
點會難估呀

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係咪有話唔知 唔識 睇唔到 唔關佢事
話如果佢係警務署長佢實開槍個個? ...
kaman921 發表於 2019-11-6 22:30

仲有tvb旗下知名藝人
mychart- 發表於 2019-11-6 21:34

係咪有話唔知 唔識 睇唔到 唔關佢事
話如果佢係警務署長佢實開槍個個?

臨近年底,係時候篩一篩我最喜愛的人選,
出席左li個,肯定五強不入。

謝貴妃唔洗唱社會歌都睇高一線。
太平公主

英皇我估李克勤泳兒kenny ar sa
寰亞蘇永康Ekin edmund ivana

Btw原來係撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對
Not 撐蒙面法派對

大家可以放心出席了

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓

Hacken
的士陳

估下先