返回列表 發帖

2年地下情修成正果!陳家樂船P求婚 連詩雅感動Say Yes

簽名被屏蔽

你找到你伴侶

以前以為連詩雅愛財 現在發現shiga愛靚仔,恭喜!
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  kk8733

shiga比余小姐靚好多
samcheng 發表於 2022-6-9 10:40

你要睇連出道個樣。。不停變。。

恭喜呀,可唔可以叫新娘繼續出多幾首炮友歌先?
懷念華納的時候呀
Kenny 發表於 2022-6-9 10:15

又到左清場的時候
我估錯這個世界得到教訓

回復 18# kk8733

shiga比余小姐靚好多

恭喜呀,可唔可以叫新娘繼續出多幾首炮友歌先?
懷念華納的時候呀
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

霉到冇新聞報,打開ig乜都冇
mrshadowll 發表於 2022-6-7 23:55

https://www.instagram.com/p/CejGRonBWyK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

兔兔想要家樂?
GaracyTan 發表於 2022-6-8 22:39

兔兔愛Jay fung bb。。

無天理。。。
kk8733 發表於 2022-6-8 20:20

兔兔想要家樂?

驚。。。真的嗎。。
kk8733 發表於 2022-6-8 20:21

家樂昨日回應:「多謝大家關心,我訂婚啦,收到好多朋友祝福,好感恩。但係結婚日子未有確實計畫,因為大家手頭上仍然有好多工作要專注完成先,結婚計畫同籌備都需要好多精神同時間,所以暫時先放下,遲有好消息一定同大家分享。」

準新娘連詩雅也懷快樂心情回應:「今天想跟大家分享一個消息:我們訂婚了!收到大家的祝福,很感恩,非常之開心,好感動。至於關於婚禮詳情,暫時未有確實時間表,現階段我們仍專注於手頭上未完成的工作。結婚的計畫同籌備需要注入心神,加上在疫情下舉辦婚禮需要很多細節安排,所以稍後再作安排,有進一步消息也會跟大家分享。祝福大家生活愉快!」

認左啦,有電話訪問男女方都認左
kevin2011 發表於 2022-6-8 14:11

驚。。。真的嗎。。

無天理。。。

額都唔記得咗佢2個傳過一齊...
然後而家其實真認咗定只係媒體亂up?
avis 發表於 2022-6-8 12:09

認左啦,有電話訪問男女方都認左
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

額都唔記得咗佢2個傳過一齊...
然後而家其實真認咗定只係媒體亂up?

霉到冇新聞報,打開ig乜都冇
我估錯這個世界得到教訓

霉到冇新聞報
我估錯這個世界得到教訓

一直覺得 餵絲啞 襯D, 點知變咗 連絲啞

會唔會嫁埋入英皇
zethso 發表於 2022-6-7 19:27

應該點都好過喺星夢

佢係咪徐浩個ex?
kio0909 發表於 2022-6-7 17:04

係,好似好多年前

會唔會嫁埋入英皇
zethso 發表於 2022-6-7 19:27

係又唔錯! 蛋記諗諗佢

會唔會嫁埋入英皇

佢係咪徐浩個ex?
乾一罐冰汽水

恭喜哂喔!!
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

on.cc 咪即係英皇 lollll

不敢相信美夢竟然成真

恭喜shiga

恭喜 俊男美女~
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

恭喜兩位!