返回列表 發帖

[Mar/2024] 陳蕾演唱會 2024 《念》

保誠保險呈獻
陳蕾演唱會 2024 《念》
日期: 3月3至5日
時間: 晚上8時15分
地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$880 / $680 / $480
主辦單位: Warner Music Hong Kong

Citibank 優先訂票日期:2023年12月18-20日

公開發售:2024年1月3日
URBTIX 網址: www.urbtix.hk
我們的總和

我蕾!
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

Poster個女人邊個嚟

原來豹都可以咁靚女....想買前排贊助飛了

wow 開三場 犀利過Gin,應該要女金了
Life was a willow and it bent right to your wind.

babyshark 發表於 2023-12-6 15:52

煎煎咪講咗下次開紅館最少開五場囉
雖然一講完紅館就嚇到唔敢俾期佢

雖然一講完紅館就嚇到唔敢俾期佢 ...
阻住 發表於 2023-12-6 16:04

同張敬軒一齊開
跟住就可以聲稱自己開過廿場

第一眼睇以為係A-Lin

第一眼睇以為係A-Lin
GaracyTan 發表於 2023-12-6 16:30

都要d 想像力先諗到係A-Lin 喎

Jer會唔會係嘉賓

完全唔認得

正wor!

睇左咁耐都完全唔覺得呢個側面有陳蕾既任何一part
MmM

豹側面有 d 似全民造星 III & IV 個方方

面目模糊咪呢啲囉
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

陳蕾世一

新AGA同舊AGA鬥poster造型噴

個look抄gin
離不開 留不低

有爭金的決心(今(金)心)
希望如願

上次紅館表現不俗!G持
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Poster 係咪陳凱詠代影?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

有d似欣宜
仙女世一

有d似祖先
仙女世一
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

有d似祖先
仙女世一
on07111 發表於 2023-12-6 19:10

美蕾太美

有d似立琪
仙女世一
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

型到
仙女世一
利申:唔係鏡粉

有d似小巧
仙女世一

咁早優先訂購嘅?

上年MC一月都係差唔多12月先公布

「演唱會我希望可以視覺上,音效上都帶畀大家沉浸式體驗,唔會有悶場

暗串煎煎
在這畢生不滅 無極的狀態

「演唱會我希望可以視覺上,音效上都帶畀大家沉浸式體驗,唔會有悶場」

暗串煎煎  ...
losyes 發表於 2023-12-6 21:25

煎煎生日會邊度悶

喜歡蕾兒 btw張poster第一眼睇錯係欣直
「微笑之中 接受還未有 答案。」

880呢個價格仿佛回到2017/18年嘅時候

好似Hotcha 個Winkie
再將我相信的如煙火般綻放

最女 必需 我All in 咗比豹
再將我相信的如煙火般綻放

有質素 有熱度 值得上位做天后級
念 仲要係 HUNTER 代表嚟
我估有 YOYO 嚟唱勿念

babyshark 發表於 2023-12-6 15:52

嗰位開兩場係環球夾硬嚟咋

陳文媛/ 陳凱彤??

唔係見到左邊個名都唔知佢係陳蕾

個演唱会名 + 黑白poster
到時希望作法 + 『祭祀那樣舞蹈』

開到三場真係先有資格拎女金
欣兒今年年頭都三場啦

雖然一講完紅館就嚇到唔敢俾期佢 ...
阻住 發表於 2023-12-6 16:04

最好笑係成班幸運兒立即勸佢唔好自殺立即改口做目標
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

這照片看不出來是陳蕾

第一眼見到似祖
然後好多耳環
跟住,我想知張圖如果彩色,係咪金色頭發
代表女金無任何的懸念了?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

影到咁似歐鎧淳

開幾面台?

開幾面台?
乐坛风云 發表於 2023-12-21 09:43

三面台,不過奇怪佢開星期日,一,二唔加場咩玩法?

回復 44# 小猫子222016

邊到講開三面台

回復  小猫子222016

邊到講開三面台
SamuelSuen2014 發表於 2023-12-22 00:15

前幾日叱咤樂壇訪問

唔洗講都知三面啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

優先飛好難入到去買飛

希望公售買到飛⭐️⭐️

希望公售買到飛⭐️⭐️
carole1103 發表於 2023-12-26 20:35

3/1/24 公售
    source:蕾兒ig
「微笑之中 接受還未有 答案。」