返回列表 發帖
派對動物

枝咪咁拉都收到音
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

有事發生live冇Cher b
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

有事發生live冇Cher b
cymusic 發表於 2021-1-10 21:51

夾硬變solo 係咩玩法

黐線 裸泳都出埋

大大個screen show 歌詞

黐線 裸泳都出埋
jasonng 發表於 2021-1-10 21:55
今晚堆歌好正
可惜tune得太勁
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

陳蕾唱到派對動物首歌好型好有edge

係咪冇多謝美丁
week25

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁
cymusic 發表於 2021-1-10 21:56

真係過咗火
冇乜live嘅感覺

呢類快歌原來都幾啱豹

係咪冇多謝美丁
b01091018 發表於 2021-1-10 22:01

有提佢呀

不過真係唔似live 咁

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁

唔關tune事
聽得出係佢哋開好大backing vocal
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

唔關tune事
聽得出係佢哋開好大backing vocal
JayantL 發表於 2021-1-10 22:21
好似播緊CD咁

Miss SG

最尾整首給自己的信算唔算反高潮

死啦我覺得Sukie 把聲好聽d

Avex 旗下歌手出現鳥
week25

嘩女金蕾唱炎

嘩 不如唱我有權投喇

SG 其他三位成員去咗邊
再將我相信的如煙火般綻放

今晚堆歌好正
可惜tune得太勁

真係聽唔出係LIVE

派對動物豹哥版好正

得返兩個人,visual 上 Cher 同Aka 好唔夾

想聽多次Maggie唱傾城

傅佩嘉好好聽

好耐都無見過谷祖琳

滅刃之鬼

好耐都無見過谷祖琳
kwanie 發表於 2021-1-17 21:41

佢d眼神好游離 好唔自然咁

我有權投

索尼商業垃圾
week25

六壯士 我有權投

下集有mami

下一集不得了
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

傅佩嘉車婉婉咁似樣嘅

今集好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

Just Carry Lam
week25

Just carry on 6號好過原唱

吊打siri lam

如果6號搵埋Serrini 合唱just carry on 就超正

just carry on好聽到呢
原唱收皮未
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

Terence Lam who?

等mami再出場

幻愛好聽到
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

aka 泳裝呢

Feeeeeeee
點解唔上集Feeeeeeee左佢
week25

Feeeeeeee
點解唔上集Feeeeeeee左佢