返回列表 發帖
份量好似好少  朱朱飽唔飽架
stopzi 發表於 2017-4-23 17:57
應該都夠嘅 , 康師傅全程跟住朱朱 , 我諗無問題嘅

係時候睇koshe goncha隔網對轟
冇上美koshe ><
我們的總和

係時候睇koshe goncha隔網對轟
冇上美koshe >
Wonders 發表於 2017-4-23 20:59

佢地會唔會約出黎食飯呢

Moscow啲一傳搞咩

佢地會唔會約出黎食飯呢

Moscow啲一傳搞咩
stopzi 發表於 2017-4-23 21:23

內媽 <3
我們的總和

比巴超決賽吸引住 好嘈呀個主場
全場應該有 1 萬人掛 , 幾乎坐滿曬
而且比賽好多好好睇嘅來回
2 隊都打得好好睇

比巴超決賽吸引住 好嘈呀個主場  
全場應該有 1 萬人掛 , 幾乎坐滿曬
而且比賽好多好好睇 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 21:38

Rexona佔梗上風

Rexona佔梗上風
stopzi 發表於 2017-4-23 21:47
第 2 局比 Osasco 追下追下追平左
雖然 Rexona 上風 , 不過比分上都咬得幾緊 , 上一 set 局尾 Juciely 連續攔死幾個 , 好勁
肥坦都打幾好好 , 仲打主攻接一傳

第 2 局比 Osasco 追下追下追平左
雖然 Rexona 上風 , 不過比分上都咬得幾緊 , 上一 set 局尾 Ju ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 21:58

兩邊防守都係守級
哇啱啱果球兩邊啲演技都出晒黎 應該係無touch?

兩邊防守都係守級
哇啱啱果球兩邊啲演技都出晒黎 應該係無touch? ...
stopzi 發表於 2017-4-23 22:05
呢個我都唔肯定 睇唔清楚
最後防反 肥坦後攻打得好掂

反ot E家個勢上返黎
我們的總和

琴日朱婷真係神勇
今晚都係睇一傳 如果一傳穩住 應該就冇咩問題

E家22分呢個防反做得好
我們的總和

E家22分呢個防反做得好
Wonders 發表於 2017-4-23 22:25

啱啱有球來回球好精采
de la Cruz block死Adams

啱啱有球來回球好精采
de la Cruz block死Adams
stopzi 發表於 2017-4-23 22:30

救咗幾個set point 可惜
Moscow仲有嘎!!!!!!!!
我們的總和

局尾內媽真係大心臟

朱朱 <3333
我們的總和

朱朱得閒無野做都出黎睇下比賽
Rasic 收埋睇電話都拍到
不過場比賽真係打得唔係好激烈

朱朱得閒無野做都出黎睇下比賽
Rasic 收埋睇電話都拍到
不過場比賽真係打得唔係好激烈 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 22:45

尋晚jenny都有同佢睇2nd semifinal ^^
我們的總和

尋晚jenny都有同佢睇2nd semifinal ^^
Wonders 發表於 2017-4-23 22:49
而且仲不停密密斟 真係好勤力

而且仲不停密密斟 真係好勤力
chanchan0909 發表於 2017-4-23 22:55

Jenny應該有分析對家點打
然後提供方法比朱朱點對付Imoco
我們的總和

2016 - 2017 歐洲女排冠軍聯賽 季軍戰

04.23 21:00 Eczacibasi VitrA Istanbul 3 : 1 Dynamo Moscow (25:19 19:25 25:23 25:22)
第 1 局 - 8 : 2 | 16 : 12 | 25 : 19 | 1 : 0
第 2 局 - 6 : 8 | 14 : 16 | 19 : 25 | 1 : 1
第 3 局 - 7 : 8 | 16 : 13 | 25 : 23 | 2 : 1
第 4 局 - 8 : 4 | 16 : 15 | 25 : 22 | 3 : 1

首發
Eczacibasi VitrA Istanbul
大主 - 7. Hande | 小主 - 10. Larson
大副 - 8. Adams | 小副 - 9. Busra
接應 - 17. Neslihan
二傳 - 18. Ognjenovic
自由人 - 2. Gulden

Dynamo Moscow
大主 -  17. De La Cruz | 小主 - 6. Shcherban
大副 - 18. Maja | 小副 - 13. Fetisova
接應 - 8. Goncharova
二傳 - 10. Kosianenko
自由人 - 19. Malova

Eczacibasi 1.44 : 2.62 Moscow
3:0 - 3.75 | 3:1 - 3.75 | 3:2 - 4.50
0:3 - 9.00 | 1:3 - 7.00 | 2:3 - 6.00

恭喜 E 家拎到歐冠季軍
連續 3 年有 2 支土甲隊伍排前 3 名

恭喜 E 家拎到歐冠冠軍
連續 3 年有 2 支土甲隊伍排前 3 名
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:08

Ummm, 陳生你會唔會去小睡
我們的總和

Ummm, 陳生你會唔會去小睡
Wonders 發表於 2017-4-23 23:11
一早訓左 3 個鐘啦

一早訓左 3 個鐘啦
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:12

咁姐係會一路直播啦
我們的總和

2016 - 2017 巴西女排超級聯賽 決賽 賽果

04.23 21:00 Rexona-Ades 3 : 2 Osasco (25:19 22:25 25:22 18:25 15:6)
第 1 局 - 8 : 4 | 16 : 15 | 25 : 19 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 6 | 15 : 16 | 22 : 25 | 1 : 1
第 3 局 - 8 : 5 | 15 : 16 | 25 : 22 | 2 : 1
第 4 局 - 4 : 8 | 9 : 16 | 18 : 25 | 2 : 2
第 5 局 - 5 : 1 | 10 : 3 | 15 : 6 | 3 : 2

首發
Rexona-Ades
大主 - 17. Drussyla | 小主 - 1. Gabi
大副 - 15. Carol | 小副 - 6. Juciely
接應 - 10. Monique
二傳 - 12. Roberta
自由人 - 14. Fabi

Osasco
大主 - 6. Malesevic | 小主 - 16. Tandara
大副 - 20. Ana | 小副 - 13. Martins
接應 - 10. Bjelica
二傳 - 3. Dani Lins
自由人 - 18. Camila

Rexona 1.40 : 2.75 Osasco
3:0 - 3.40 | 3:1 - 3.60 | 3:2 - 4.50
0:3 - 10.00 | 1:3 - 7.50 | 2:3 - 6.50

朱朱
Wonders 發表於 2017-4-23 22:38

China  So confident

2016 - 2017 巴西女排超級聯賽 決賽 第 1 場 賽果

04.23 21:00 Rexona-Ades 2 : 2 Osasco (25:19 22:25  ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:13

南半球嗰邊都打得火熱喎
我們的總和

China  So confident
stopzi 發表於 2017-4-23 23:16

Jenny X 朱朱 呢個組合太完美
我們的總和

Juciely 決勝局會否太勁
7 分有 5 分都係佢 背快前快攔網撐起 全部做足曬
而且機本上無轉過輪

7 分有 5 分都係佢  背快前快攔網撐起 全部做足曬
而 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:27

11:4 lol
壓倒性
我們的總和

嘩 fabi喊哂
我們的總和

7 分有 5 分都係佢  背快前快攔網撐起 全部做足曬
而 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:27

Juicely 真係有啲跨張  
恭起晒

恭起晒
stopzi 發表於 2017-4-23 23:34

支持果汁auntie入大名單
我們的總和

恭起晒
stopzi 發表於 2017-4-23 23:34
最後拎到 6 分
真係要恭喜 Rexona 打出氣勢
11:4 lol
壓倒性
Wonders 發表於 2017-4-23 23:29
Juicely 開局強勢發揮真係完全無辦法
睇下下場到 Osasco 肥坦可唔可以延續強勢

平時嘅 Guidetti 一晉級就會激動到跑出黎慶祝
不過尋日嗰場佢反而好冷靜
因為真係好清楚知道
可能仲有個更麻煩嘅對手喺後面

上屆嘅歐冠一直都有追睇
睇到銀行由 12 進 6 , 6 進 3 , 準決賽 , 場場強強對話 , 而銀行最終都可以過關
但可惜就喺決賽 , 面對直接入 4 強嘅東道主
主場嘅高漲氣氛 , 再加上主隊嘅以逸待勞 , 銀行嘅長期比賽狀態不佳 , 導致拎唔到冠軍

今季同樣嘅情況又出現喺銀行面前
又係意大利主場
又係銀行最疲累嘅時候
再加上尋日睇過 Conegliano 嘅小球真係唔錯
銀行打得最辛苦嘅就係呢種打極唔死嘅隊伍
今次銀行可唔可以拎到冠軍 , 真係心態上同實力上都要努力加油

好緊張 有jenny

因為真係好清楚知道
可能仲有個更 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:56

唔可以比ortolani太high
我們的總和

因為真係好清楚知道
可能仲有個更 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:56

唔好太緊張 正常發揮就ok 唔好比folie攔網嚇怕
唔好比主場氣氛嚇怕

唔好比主場氣氛嚇怕 ...
stopzi 發表於 2017-4-24 00:01

局尾接應換二媽好叻
我們的總和

朱朱two blocks in a row

咁快block咗兩個good
我們的總和

Ortolani尋日拼得太勁?
我們的總和

唔可以比ortolani太high
Wonders 發表於 2017-4-24 00:00
最緊要自己打得興奮
唔好比主場氣氛嚇怕 ...
stopzi 發表於 2017-4-24 00:01
對 有時被追幾分 主場突然就起哄 都係好正常嘅 越係咁樣越需要冷靜

因為真係好清楚知道
可能仲有個更 ...

我終終都有時間睇排球啦
d分咬得好緊 不過仍然睇好銀行 希望頂得住啦!!!!!

好懷念Fawcett既跳發

最緊要自己打得興奮
對 有時被追幾分 主場突然就起哄 都係好正常嘅  越係咁樣越需要冷 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-24 00:10

今日lmoco麻麻 銀行進入狀態好快
我們的總和

今日lmoco麻麻 銀行進入狀態好快
Wonders 發表於 2017-4-24 00:12

Conegliano 髮球好拼呀
但都打失幾多波

Conegliano 髮球好拼呀
但都打失幾多波
stopzi 發表於 2017-4-24 00:14

Robinson好high xx(
我們的總和

Robinson好high xx(