返回列表 發帖
嘩 eason講英文真係J死人
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

嘩 eason講英文真係J死人
JasOh103 發表於 2017-7-17 11:32

聽聲都可以咁。。

祈求Alfred新歌CHH post無罵戰

nicholashin 發表於 2017-7-17 13:24

估不到JOHN BB 都插ALFRED 。。驚

Saint Laurent終於開張

終於捨得將放FB既生活Playlist放返入黎.....
希望有多少少恆心搞,唔好耐性等於0
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

健身9諗住搞我點知跌咗支筆喎呵呵呵
Me -> 過支筆行快兩步^^
Happy and Blessed.

恭喜某樂隊某歌曲成為我本人本年度第五隻自plug

-Prince- 發表於 2017-7-17 21:48

恭喜五月天既終於結束的起點

-Prince- 發表於 2017-7-17 21:48
草東沒有派對非常雀躍!

不只為「打卡」而存在 結婚蛋糕設計師:有種美麗叫「剛剛好」

個設計師一定係嬅粉
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

型棍鋒鋒

正呀蘭子下星期就出新碟!!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

好想再不擔遮 好想再濕一些
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

正呀蘭子下星期就出新碟!!!!!
dongbb2332 發表於 2017-7-18 18:02
年度噴碟

年度噴碟
nicholashin 發表於 2017-7-18 18:30

希望會收錄一格格(Feat. kk8733) 版本

HOTMAN 發表於 2017-7-18 18:24

Nh係你隔離?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

HOTMAN 發表於 2017-7-18 18:24

一陣又會落巨雨了
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

Nh係你隔離?
kevinlai1621 發表於 2017-7-18 19:19

係佢裡面
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

廢到連5日music show都係播得2次
我們的總和

環球為蔡健雅在北京舉行簽約記者會,現場回顧Tanya的音樂之路,她1997年出道就在環球前身寶麗金,後獲獎無數,是首位在金曲獎上三度封后的女歌手,這次重回老東家,譚詠麟、那英、陳奕迅、孫燕姿、朴樹、郭頂等好友也在記者會上獻上VCR。

郭頂係Tanya個好友咩
明明只係合作左首歌

環球為蔡健雅在北京舉行簽約記者會,現場回顧Tanya的音樂之路,她1997年出道就在環球前身寶麗金,後獲獎無 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-18 22:58

兩個都係環球唱片姐

環球為蔡健雅在北京舉行簽約記者會,現場回顧Tanya的音樂之路,她1997年出道就在環球前身寶麗金,後獲獎無 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-18 22:58
話說郭頂同佢合作首歌聽完都唔知自己聽左咩

一陣又會落巨雨了
John 發表於 2017-7-18 21:04

霏霏 - 好想再不擔遮 好想再濕一些
坤坤 - 萬人萬套 心中真理

好明顯坤坤係安全性大使 小朋友應該聽坤坤 唔好聽霏霏
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

高同學個樣好像____
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

話說郭頂同佢合作首歌聽完都唔知自己聽左咩
nicholashin 發表於 2017-7-18 23:13

仲差過停格 係Tanya TOP3難聽既作品
而且好有可能係最難聽既作品

都係聽翻異類的同類算

孫盛希派歌仲勤力過祖祖 考慮horse個女金畀佢

孫盛希派歌仲勤力過祖祖 考慮horse個女金畀佢
nicholashin 發表於 2017-7-19 15:21
佢已經做緊下一隻碟叫 Women
有望年尾推出 到時應該仲有一首會派

佢已經做緊下一隻碟叫 Women
有望年尾推出 到時應該仲有一首會派  ...
chanchan0909 發表於 2017-7-19 16:38
單身≠失戀都係早過其他歌好多出街 估最晚的晚安係新碟首plug

而家先開始同一個中學同學熟係有幾遲

而家先開始同一個中學同學熟係有幾遲
bagfgfcde 發表於 2017-7-19 17:09

有2個小學同學而家拍梗拖 明明佢2個本身完全唔熟

美女K~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

高同學個樣好像____
matthew1990 發表於 2017-7-19 01:28

話說想當年我升中派位派到第十幾志願
然後喊到pk 原因係冇得去暑假個旅行

b01091018 發表於 2017-7-19 18:38
習大大ban左啦

話說想當年我升中派位派到第十幾志願
然後喊到pk 原因係冇得去暑假個旅行 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-19 20:21

我好似係第三志願...

原來kary個御用dancer叫zero_jai ...

原來kary個御用dancer叫zero_jai ...
jose 發表於 2017-7-19 23:23

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

dongbb2332 發表於 2017-7-19 23:26

**** 本內容被作者隱藏 ****
jose 發表於 2017-7-19 23:28

莪滴ching春 耶不是霉身痕

莪滴ching春 耶不是霉身痕
bagfgfcde 發表於 2017-7-19 23:34

環球安老院又多咗個床位

dongbb2332 發表於 2017-7-19 23:29

想打佢

環球安老院又多咗個床位

想打佢
jose 發表於 2017-7-19 23:48

唔知蔡健雅今年出到幾多首好聽過達爾文既歌呢
A. 1首都冇
B. 1首
C. 2首
D. 多到數唔哂
jose 發表於 2017-7-19 23:28

唔知蔡健雅今年出到幾多首好聽過達爾文既歌呢
A. 1首都冇
B. 1首
C. 2首
D. 多到數唔哂

**** 本內容 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-19 23:50

希望唔好太多啦
太多好歌我會花好多時間loop 最後會搞到反佢

nicholashin 發表於 2017-7-17 13:24

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

莫竣名依家要扮中年人士 笑死

Bluejays 發表於 2017-7-20 00:04

唔好啦有noise炎上某程度都係幫你偶像

唔好啦有noise炎上某程度都係幫你偶像
harryharry 發表於 2017-7-20 00:15

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

莫竣名依家要扮中年人士 笑死
harryharry 發表於 2017-7-20 00:14

但係都好正wor