返回列表 發帖
愛回家抽宇宙GEM水
地球SAM

TVB CUT 武媚娘 CUT 勁多= ="~~~

方力申睇落好矮
嘉欣做喜劇真係好正

其實都唔知點解會講嘉欣似/抄千頌伊
角色又失魂又拜金又只係個助手, 演繹上都好唔同喎...
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

其實都唔知點解會講嘉欣似/抄千頌伊
角色又失魂又拜金又只係個助手, 演繹上都好唔同喎... ...
JasOh103 發表於 2015-5-5 14:51

唔係得我一個覺得,有好多人都覺似
有星星嘅影子

唔係得我一個覺得,有好多人都覺似
有星星嘅影子
rubylovessss 發表於 2015-5-5 14:56

其實我無睇到你之前既留言 我睇到狂愛TVB既微博所以先知原來有人鬧/彈 仲以為今次有機女喜添

有冇人有睇監警有道 有JASON bb
show 肌肉好大隻
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

楊千娜 中女的祈禱
謝安妮 海味街
K 神 武當山下
本週冠軍歌: 無答案 - 林家謙

show 肌肉好大隻
hehemamama 發表於 2015-5-5 19:38

CAP 圖 PLZ

CAP 圖 PLZ
Our_Souvenir 發表於 2015-5-5 20:59

無cap呀~唔知港台個網有無得重溫
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

hehemamama 發表於 2015-5-5 21:02
通常一兩日內有重溫

hehemamama 發表於 2015-5-5 21:02

我睇左,Jason bb型到爆

除左 MYTV
仲有邊度有得睇返武則天嗄?

show 肌肉好大隻
hehemamama 發表於 2015-5-5 19:38

好想除左佢件小背心

其實万刀甲幾高嗄?
鍾嘉欣係咪高過佢?
佢拍落鍾嘉欣隔離好似好短咁

其實万刀甲幾高嗄?
鍾嘉欣係咪高過佢?
佢拍落鍾嘉欣隔離好似好短咁  ...
Our_Souvenir 發表於 2015-5-6 21:32

1.75尺.....六舊腹肌好得

1.75尺.....六舊腹肌好得
rubylovessss 發表於 2015-5-8 15:47

1.75尺?

1.75尺?
Our_Souvenir 發表於 2015-5-8 23:14

好驚驚。。原來佢咁短

王梓軒做得唔錯..唐榮好慘

1.75尺?
Our_Souvenir 發表於 2015-5-8 23:14

打留左...係公尺
175厘米

http://www.baike.com/wiki/%E6%96%B9%E5%8A%9B%E7%94%B3

打留左...係公尺
175厘米
rubylovessss 發表於 2015-5-12 12:52

網上依d數字未必準嗄
網上話郭富成172cm
但其實好似只係得165

網上依d數字未必準嗄
網上話郭富成172cm
但其實好似只係得165  ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-12 23:17

FANS打架我諗...我有去過方力申貼吧

D FANS會知

好想除左佢件小背心
nicholashin 發表於 2015-5-6 11:28

好正咁!!!未得閒睇嘎

BTW 華麗轉身可以話係王梓軒拍劇以黎演得最自然既一套

好正咁!!!未得閒睇嘎

BTW 華麗轉身可以話係王梓軒拍劇以黎演得最自然既一套 ...
Kyle_ 發表於 2015-5-13 21:05

佢的確做得幾好

好正咁!!!未得閒睇嘎

BTW 華麗轉身可以話係王梓軒拍劇以黎演得最自然既一套 ...
Kyle_ 發表於 2015-5-13 21:05
愛jason
佢咁大隻點解唔露肉 滿足下你呢D連Yan Ting都要j既人

愛jason
佢咁大隻點解唔露肉  滿足下你呢D連Yan Ting都要j既人  ...
nicholashin 發表於 2015-5-13 22:49

好想撕爛佢件背心仔~

佢唔露肉有原因嫁, 佢背隻有個好大既紋身, 大到用盡哂背隻D位, 廢事嚇親人喇~
個紋身以前見過圖, 都幾靚

好想撕爛佢件背心仔~

佢唔露肉有原因嫁, 佢背隻有個好大既紋身, 大到用盡哂背隻D位, 廢事嚇親人 ...
Kyle_ 發表於 2015-5-13 22:51

無所謂啦 唔會嚇親我

其實我無睇到你之前既留言 我睇到狂愛TVB既微博所以先知原來有人鬧/彈 仲以為今次有 ...
JasOh103 發表於 2015-5-5 15:51

你信果啲人?有班人係咪都踩架啦,莫講話出咗之後,好多時未出已經踩定先,囧探就係好例子,點知出嚟勁好評
有啲人專登開個A/c嚟踩佢添啦,有啲人由07/08年憎到佢而家,咩原因好易諗。。

你信果啲人?有班人係咪都踩架啦,莫講話出咗之後,好多時未出已經踩定先,囧探就係好例子,點知出嚟勁好 ...
amy 發表於 2015-5-15 03:17

我無'信'嗰d人, 而係睇到呢d報道戥嘉欣唔抵, 其實今次算好好, 比起巨輪/大藥坊/飛虎 真係少左好多好多批評, 仲有人贊
    第13集撒嬌真係

李治停終於出場啦
好靚仔呀

方力申喊個幕下個星期實喊死我

方力申應該有17X嘅,佢唔係矮,只係嘉欣高,
其實嘉欣要拍馬神、馬仔、馬明、陳豪、馬壯,果類高人先特別襯,
林峯、唱k、波士高果班奶油小生係外形襯,但高度一般襯,特別唱k要著增高鞋墊+高跟鞋先高過嘉欣

有冇人鍾意睇今晚睇李?
Happy and Blessed.

有冇人鍾意睇今晚睇李?
jose 發表於 2015-5-17 22:26

都唔係劇集....

汪阿姐演技真係好得
華麗轉身佢做得好好

都唔係劇集....
rubylovessss 發表於 2015-5-18 15:56

下... 唔想又開多個post咁傻仔
尋晚果集好好睇 美寶好high

睇左16集大時代
我發現我以前既性格真係好似慳妹

真係好戥佢哋開心, 終於有時間可以追Flash. Supergirl既trailer好正!!! #GleeKidsRunTheWorld
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

真係好戥佢哋開心, 終於有時間可以追Flash. Supergirl既trailer好正!!! #GleeKidsRunTheWorld  ...
JasOh103 發表於 2015-5-19 01:38

女嗰個係咪marley
估唔到有機會做leading role wor

女嗰個係咪marley
估唔到有機會做leading role wor
ed8671ed 發表於 2015-5-19 01:49

Yeap!

稱心 REST IN PIECE SOON
SSD!!!

稱心 REST IN PIECE SOON
SSD!!!
Our_Souvenir 發表於 2015-5-19 22:19

其實稱心都幾可愛.___.咁就死左真係冇陰公~

有無人有睇《戰鬥吧!書店少女!》?
雖然劇情普普通通,但有靚女主角

愛回家加左翠如bb同kay老公?

愛回家做完就變新做愛回家2

日期: 20/5/2015
活動: 《愛‧回家》變新記者會
嘉賓: 劉丹、張繼聰、黃翠如、麥長青、
             黃德斌、徐榮、林漪琪、黎諾懿、
             郭少芸、何君誠、吳業坤、張振朗、
             龔嘉欣、馬海倫、李楓、羅天宇、
             蔣家旻、李家鼎、黃子雄、張達倫、
             楊卓娜、姚瑩瑩、歐瑞偉、李偉健、
             曾勵珍、徐正康、徐遇安、羅鎮岳、
             蔡康年。
時間: 15:30
地點: 將軍澳電視廣播城二樓中菜廳

其實稱心都幾可愛.___.咁就死左真係冇陰公~
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-19 22:20

假 HEHE 都要死
冇天理嘎

華麗轉身堅好睇, 啱啱追到第16集, 呢集好感動但又唔會懶煽情而有深度, 一班演員既演技都好好(尤其是美轉)

華麗轉身堅好睇, 啱啱追到第16集, 呢集好感動但又唔會懶煽情而有深度, 一班演員既演技都好好(尤其是美轉{:1 ...
JasOh103 發表於 2015-5-20 20:25

我都好中意呢套
美轉 3 首歌都好洗腦
突然諗到 唔知 CM 有冇會員自家榜會比華麗轉身冠嘎

今晚華麗轉身真係好感動...
羅斌既友情同親情... 特別係同子譽 臨別一抱 只係果下已經好 TOUCH!

華麗轉身堅好睇, 啱啱追到第16集, 呢集好感動但又唔會懶煽情而有深度, 一班演員既演技都好好(尤其是美轉{:1 ...
JasOh103 發表於 2015-5-20 20:25

我都係中間開始追.....有次遲左食飯就一路食一路睇, 發現真係好睇, 好surprise 原來套劇唔係一般d小品, 而係有深度~起碼唔會一面倒講個角色係大好人
每個角色都有其黑暗面/不可告人既秘密, 特別係汪呀姐同方力申個角色好立體好現實!!
而家最後幾集, 汪呀姐同嘉欣就華麗轉身左喇, 就睇埋餘下既角色點華麗轉身
同埋d道理唔會淨係用口以金句形式講出黎, 更會透過角色既諗法同轉變將d道理演繹出黎