返回列表 發帖
加油
matthew1990 發表於 2016-2-15 14:09

都唔係霏霏黎嘅?

講笑

都唔係霏霏黎嘅?

講笑
rubylovessss 發表於 2016-2-15 14:10

你既減肥目標
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Faith 的 Sky 小朋友
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有無hehe歌推薦
>3<

有無hehe歌推薦
janickfu 發表於 2016-2-15 15:27

勞斯萊斯
男孩像你

瘋狂凝住樹林入面會有馬騮一齊同我行山
但係沿途好大風…啲樹葉一路吹吹吹…
好啦我認我細膽喇
------------
2016.02.15: Fabel - 風吹草動

瘋狂凝住樹林入面會有馬騮一齊同我行山
但係沿途好大風…啲樹葉一路吹吹吹…
好啦我認我細膽喇
----------- ...
seeseetv 發表於 2016-2-15 18:57

呢首好聽喔

話說佢哋首 上傳狂 已經走數1年幾

matthew1990 發表於 2016-2-15 15:16

點呀d懶音 點解無人執
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

matthew1990 發表於 2016-2-15 15:16

頂條仔真係好似我中學時代愛過既直男,搞到我睇個mv 好有feel好嫩口又qq 地

人的各種恐懼障礙若不積極去面對會養成永久習慣

希望可以克服畏高

FFX debuts new single "MKPOP"

CY 許SIR

兩文三語

其實想Share好耐…
無奈等到頸都長都仲未有official audio…
終於忍唔住lu hahahahaha
呢首歌好舒服…
會令到人好想繼續攤喺張床度…
加埋呢幾日個天氣…
廢青表示不如瞓一個晏晝啦
2016.02.16: 羅孝勇 - 日日夜夜

You are my possession... cannot let go
岩哂我呢啲佔有欲極強既人聽

凍凍哋聽好啱feel
個mv幾靚
已中毒

凍凍哋聽好啱feel
個mv幾靚
已中毒
ed8671ed 發表於 2016-2-16 19:21

凍凍哋都唔聽舊街角
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

凍凍哋聽好啱feel
個mv幾靚
已中毒
ed8671ed 發表於 2016-2-16 19:21
好聽好聽
所有 J 字頭嘅歌手都係 5 分

個女仔好清純啊

每一段、每一團關係建立嘅時候…
都會嘗試去搵一啲歌去代表呢啲關係…
萬一呢啲關係唔小心破裂…
起碼我一廂情願地 覺得仲同佢地仍然有一啲嘢維繫住…
重情的丁丁上
2016.02.17: Yukilovey- 至少我們之間還有一首歌

單戀:

單戀是痛苦的...
愛上一個不愛你的人 就算你講你鍾意佢 佢都會拒絕你
佢根本唔會鍾意你...

原來暫時共你沒緣份
 來年先會變得更合襯
 頑石哪天變黃金 我可以等...

-----------------------------------------------------------------

沒有得你的允許 我都會愛下去
互相祝福心軟之際或者准我吻下去
我痛恨成熟到不要你望著我流淚
但漂亮笑下去 彷彿冬天飲雪水...

Music(Madonna) / Volar(側田)

我早排真係試過咁樣連住播
Happy and Blessed.

Diva (Glee Cast Version)
我好得閒
Lovefool (Glee Cast Version)
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

慈禧上我是歌手唱月半小夜曲
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

02.18
學習浪漫【曹震豪】

第一次發推介帖。
其實乜嘢係真正嘅浪漫呢?
應該又可以成為另外一首矛盾一生 好鬼中point。

誰可保證付出得夠多 就會開花結果
我做足的功課 也未夠將功補過
努力去愛你算什麼
誰可保證學會的夠多 羅曼史可改寫過
應感激你送贈我這一課
至知道若那對象錯 怎去愛也是錯
無力將天氣逆轉。

慈禧上我是歌手唱月半小夜曲
fifty1205 發表於 2016-2-17 23:56

如果佢攞到第一,你會唔會聲都唔敢出?

如果佢攞到第一,你會唔會聲都唔敢出?
kayzzz 發表於 2016-2-18 00:30

真嘎?!

真嘎?!
matthew1990 發表於 2016-2-18 00:38

唔知喎,俾定心理準備啫
不過祖祖醒目,依屆係咁多屆中陣容實力最弱,仲要做替補唔使做咁多場
為咗佢都特登聽咗2次月半小夜曲(克祖演唱會版)

唔知喎,俾定心理準備啫
不過祖祖醒目,依屆係咁多屆中陣容實力最弱,仲要做替補唔使做咁多場{:1_ ...
kayzzz 發表於 2016-2-18 00:42

英皇一定傾掂數
唔會俾佢失威

英皇一定傾掂數
唔會俾佢失威
matthew1990 發表於 2016-2-18 00:45

嗱,你講㗎咋!!!
我覺得佢遲早拎一次第一
連hacken都攞過第1

反OT:16號愛人

謙卑的人 只要做亞軍 仍然很興奮
誰知吞聲忍氣 就變季軍
誰人話我會縱你 勾搭別人
連跌到四五六七都會默允
忍了你 你更薄倖 能叫我跌倒 永不超生~~~

嗱,你講㗎咋!!!
我覺得佢遲早拎一次第一

反OT:1 ...
kayzzz 發表於 2016-2-18 00:46

Hacken 美聲系(show quali) 大陸都會buy嘎
再加上本身喺上面有知名度

嗱,你講㗎咋!!!
我覺得佢遲早拎一次第一

反OT:1 ...
kayzzz 發表於 2016-2-18 00:46

計投票應該有頭三
Coco 佢 同埋 王乜乜 最多人投

計投票應該有頭三
Coco 佢 同埋 王乜乜 最多人投
賴爽 發表於 2016-2-18 01:04

咁快收到風?
Hacken 美聲系(show quali) 大陸都會buy嘎
再加上本身喺上面有知名度
matthew1990 發表於 2016-2-18 00:57

祖祖喺度會界走唔少克勤嘅票

咁快收到風?
kayzzz 發表於 2016-2-18 01:08

好耐之前已經喺度傳
因為傾唔掂數 所以一直唔上去比賽吖嘛

喂我同你一樣都係唔想佢贏鋪大富翁
不如你讓晒啲地畀我我地夾手夾腳搞到佢破產等佢輸啦…
你有咩著數?你唔想畀佢贏嘛…你嘅目標咪達成咗囉…
呢個概念叫做敵人嘅敵人就係朋友…
似乎係負負得正嘅advanced版本…
所謂嘅advance係因為佢要顧及嘅層面唔單止係正負號咁簡單
2016.02.18: 趙頌茹 / 李逸朗 - 負負得正

希望祖兒可以紅遍大中嬅跟住唔再返香港

聽多幾次祖國兒女為佢祈禱
nicknicknick 發表於 2016-2-18 17:48

望都望祖祖紅到,可以開拓大中嬅市場
到時唔使喺香港死霸爛霸啲獎
聽多幾次 揮著翅膀的女孩 為佢祈禱祝願佢fly lup high

望都望祖祖紅到,可以開拓大中嬅市場
到時唔使喺香港死霸爛霸啲獎
聽多幾次 揮著翅膀的女 ...
kayzzz 發表於 2016-2-18 18:14

竟然有得重唱, 仲唔係第一場就空降冠軍
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

竟然有得重唱, 仲唔係第一場就空降冠軍
kevinlai1621 發表於 2016-2-18 19:55

上次漿重唱後攞咗冠軍

好耐無聽

羅嘉良唱嘅主題曲好正...
呢兩首都鍾意...

薄玻璃 雨向南移
填充題 踩過的泥
蒙太奇 你是一個字謎

俾我plug 吓自己 thanks

One Direction / Eason Chan / Alex Fong
Khalil Fong / Hins Cheung / Det Dik
Kay Tse / Justin Timberlake / Phil Lam

俾我plug 吓自己 thanks

One Direction / Eason Chan / Alex Fong
Khalil Fong / Hins Cheung /  ...
matthew1990 發表於 2016-2-18 23:05

Alex fong都有...

Alex fong都有...
rubylovessss 發表於 2016-2-18 23:10

人地迫我唱 (我都唔係好識首歌)

原來祖兒學會放得低過去

做運動 係型係大隻 個個汗疊汗 硬過宇宙隕石
嗱嗱嗱…
唔係話一定要瘦先好睇…
但係要做適當嘅運動囉
跟住跳下又得
btw 個video啲相好煩
2016.02.19: 24Herbs - Work It

做運動 係型係大隻 個個汗疊汗 硬過宇宙隕石
嗱嗱嗱…
唔係話一定要瘦先好睇…
但係要做適當 ...
seeseetv 發表於 2016-2-19 16:40
呢首個beat好正 但張相太噴

對不起 我不過為愛人
nicknicknick 發表於 2016-2-17 20:05
你想再喝多一杯 說對不起

蝦餃老母真係好正呀
nicknicknick 發表於 2016-2-19 16:04

做乜事日日都發姣
俾首姣歌你聽下:

FYI 姣歌同yum歌係有分別
唔該分清楚
nicknicknick 發表於 2016-2-19 19:17

我覺得姣喎,吹麼?

Dear Jane 成名作