返回列表 發帖
陳伯好辛苦咁

陳囝隻左手打緊4拍指揮 ?
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

EGO無咗想睇AL跳唱live啊
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

EGO無咗想睇AL跳唱live啊
gocrazy 發表於 11/4/2021 22:57

係囉 以為錄左有冠

ignited!
wood

THTH 係咪埋左
week25

可唔可以唔好再噴煙 好嘈

愛情簽證申請!
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

迴光!
煙花紀 79 +4

迴光

THTH 係咪埋左
b01091018 發表於 11/4/2021 23:00
本身派THTH 係驚FUNKY 903 唔鍾意

而家無咗嗰回事了

宇宙金曲蝸牛壓軸!!!!!!!!!!!!!!!

想聽solo蝸牛

TEAM AK

契仔塊面真係好黑
煙花紀 79 +4

burn 牛
week25

契仔塊面真係好黑
water:) 發表於 2021-4-11 23:07

佢先係長期黑面嗰個

希望坑渠游水有好成績啦

佢先係長期黑面嗰個
小伙子. 發表於 2021-4-11 23:07

真性情
煙花紀 79 +4

契囝塊面同粒 lin 一樣咁黑 ==

WZA111 發表於 11/4/2021 23:20

可以合唱埋黑LIN呼吸

THTH 係咪埋左
b01091018 發表於 2021-4-11 23:00

THTH版已經跳進雪櫃了
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

THTH版已經跳進雪櫃了
gocrazy 發表於 11/4/2021 23:26

鍾意THTH多D不過鏡仔多人唔夠分歌詞唔夠平均

鍾意THTH多D不過鏡仔多人唔夠分歌詞唔夠平均
edwardngwy 發表於 2021-4-11 23:29

X2

不過無架啦
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

WZA111 發表於 2021-4-11 23:20

好淫呀。。

TEAM AK 呢邊唱歌真係勉強
kwanie 發表於 2021-4-11 22:17

「之前的演出是有瑕疵,我會一直努力,做到沒有人能抽秤為止。」
在這畢生不滅 無極的狀態

THTH 係咪已經俾 ViuTV 銷毀咗

THTH 係咪已經俾 ViuTV 銷毀咗
jasonng 發表於 2021-4-12 10:29

可能演唱會唔夠團歌會唱埋

可能演唱會唔夠團歌會唱埋
losyes 發表於 2021-4-12 10:33

咁 Funky Ver 可以攞嚟握手

「之前的演出是有瑕疵,我會一直努力,做到沒有人能抽秤為止。」
losyes 發表於 2021-4-12 01:14

我驚佢比人抽秤到退出樂壇都未得
希望下次加埋#come on hater 唔好意思你地打我唔死
幸福多於我預期

美泳唱吳哥窟
再將我相信的如煙火般綻放

咁 Funky Ver 可以攞嚟握手
jasonng 發表於 2021-4-12 10:35

想握兒登鋼鐵剎那變脆弱嘅手 (雖然應該無得握)

一開電視Chill Club推介就聽到棉花雞

一開電視Chill Club推介就聽到棉花雞
foreverkontinue 發表於 2021-4-12 13:28

Viu TV 好黃呀。。

唔想再聽熱光溶脂版

契仔塊面真係好黑
water:) 發表於 2021-4-11 23:07

呢個先係佢真面目

自上年ViuTV成立「Chill Club」推介榜以來,外界一直擔心成績會偏幫旗下兩隊組合MIRROR及ERROR,但事實往往令人出乎意料。其中MIRROR成員Anson Lo(盧瀚霆)新歌《EGO》重拾擅長的跳唱風格,繼新城「勁爆本地榜」奪得亞軍後,今個星期再登上港台「中文歌曲龍虎榜」第二名。然而,歌曲在「Chill Club推介榜」落榜,最高位置只得第5名,令樂迷大跌眼鏡之餘,有不少「神徒」(Anson Lo歌迷稱呼)立即留言炮轟ViuTV。

自上年ViuTV成立「Chill Club」推介榜以來,外界一直擔心成績會偏幫旗下兩隊組合MIRROR及ERROR,但事實往往 ...
losyes 發表於 2021-4-13 18:21

在SSN Chart更取得冠軍,成績斐然。
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

三甲都無又真係令人群情洶湧得有理喎
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

自上年ViuTV成立「Chill Club」推介榜以來,外界一直擔心成績會偏幫旗下兩隊組合MIRROR及ERROR,但事實往往 ...
losyes 發表於 2021-4-13 18:21

加拿大 support Anson Lo
加拿大 Fairchild Radio
EGO #1
Master Class #1
I Promise #5
E先生 #10

EGO #1
E先生 ...
boy4dudes 發表於 2021-4-14 01:13

加拿大新人金首黑之上咗未?

加拿大新人金首黑之上咗未?
losyes 發表於 2021-4-14 10:17
Warrior, DWBF & 黑之 未上, 之前 Lady Killa ban 鬼左

DWBF 可能被 banned (加拿大一向 ban 開 Ian, 狂冠 KT).

week25

Anson Lo錄左果段ego表演幾時先播返
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

EGO #1
E先生 ...
boy4dudes 發表於 2021-4-14 01:13

Master Class 加拿大 2週冠

Master Class 加拿大 2週冠
梨胃言 發表於 2021-4-23 17:03
I hate them, Edan #10 only, and they banned Jer's all 3 物語 last year, 狂人日記 so far only #11

I hate them, Edan #10 only, and they banned Jer's all 3 物語 last year, 狂人日記 so far only #11 {:1 ...
boy4dudes 發表於 2021-4-23 17:47

Keung To已經連續4首歌冠

No offense to KT, but 加拿大 DJs "listen" to music with their eyes

No offense to KT, but 加拿大 DJs "listen" to music with their eyes
boy4dudes 發表於 2021-4-23 18:21

So Sang Sang last year got good result?
Anti OT:I’ve been waiting for EGO's live performance for so long
幸福多於我預期