返回列表 發帖
hi, nancy fans >3<
幾時有新歌???

nancy 何棄療
ed8671ed 發表於 2015-2-25 21:01

好啦 , 我由今日起成為 Nancy Chan 頭號狙擊手 紫昕咁勤力派歌 , 希望佢唔好出完 1 plug 就接埋啦

好啦 , 我由今日起成為 Nancy Chan 頭號狙擊手  紫昕咁勤力派歌 , 希望佢唔好出完 1 plug 就接 ...
chanchan0909 發表於 2015-2-25 21:20

希望佢今年更進一步拎到新城全球勁爆兒歌歌手 個獎要癡紫色石 <333
我們的總和

希望佢今年更進一步拎到新城全球勁爆兒歌歌手 個獎要癡紫色閃石
Wonders 發表於 2015-2-25 21:23

全球勁爆兒歌知己天后與你高飛十五年榮譽大獎

啱啱聽左

羊羊頂呱呱 / 沸騰的心  / 足脊健康嘉年華 / 我要高飛 / 永恆的愛 ...

全球勁爆兒歌知己天后與你高飛十五年榮譽大獎

啱啱聽左

羊羊頂呱呱 / 沸騰的心  / 足脊健康嘉年華 /  ...
chanchan0909 發表於 2015-2-25 21:43

冇聽過ming the minibus唔夠support purple wo
利申:啱啱聽咗^^

Stephy都聽akay
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

冇聽過ming the minibus唔夠support purple wo
利申:啱啱聽咗^^
ed8671ed 發表於 2015-2-25 21:53

ho 正呀呢首 , 學到好多英文呀

楊丞琳 - 雙丞戲
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

chob啲歌hohotan ahhhhh

我也不想這樣利用自己的修養 來求 分開不堪設想
如你有歌請准我陪著唱 容忍兩把聲音不算太牽強

記憶是照片 總不停拿出來翻閱
就算哭瞎眼 流乾淚 愛從未熄滅

難道我別無異心 完全沒好感

我已學過灰心 以後有一些感覺別感覺
就當大個就要識過恨也沒結果 看著日過月過候鳥飛過樹也練正果

人家說誓約一祖兒死 阻不到我去找你
誰若要防礙我獲得你 我狠狠推開不理
沿途是翻天覆地 雷狂雨霏 你說過後會有期
怎可失去你 怎可放棄 昂然踏入這禁地

我知我還是會等你 若應該與你一起 為何還未
年華易過 歲月如霏 漸看得出再沒有傳奇
我們的這一齣戲 仿似具有懲罰我意味
太疏離 但還未可抽離 我彷彿賭著氣 要共你比誰耐性

歲月如
bagfgfcde 發表於 2015-2-26 10:58

重組句子練習?

我敢愛
Never Been Kissed
女扮男生
我敢愛
留不低
我敢愛
Happy and Blessed.

我敢愛
這麼近那麼遠
我們的總和

要3隻字咯

我以為咩新 post 咁快傾到 20 頁

chob啲歌hohotan ahhhhh

我也不想這樣利用自己的修養 來求你 分開不堪設想
如你有歌請准我陪著唱 容忍兩把 ...
bagfgfcde 發表於 2015-2-26 10:58

紅字係咩意思
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Stephy都聽akay
harryharry 發表於 2015-2-25 21:55

美音好識貨 抵佢拎唔知乜乜乜既冠軍
今日聽左
戒心
糖衣
家明   
蓓蕾

點解改左名
今日一邊聽RB既F#一邊係MTR訓
一凍一熱真係好好loop

一入m記就聽到忍

今日一定好幸福好快樂地生我的命!
Happy and Blessed.

一覺~~~~ 睡到自然醒過來

徐佳瑩 - 尋人啟事 全碟 ~~ 高空彈跳+樹洞的聲音
楊丞琳 - 雙丞戲 + 天使之翼 全碟

我 敢 愛
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

如果tanya下隻碟係呢種style都唔錯 ^3^

點解呢個都要set權限

李紫昕 - 原來你甚麼都不要
李紫昕 - 月亮代表我的心
李紫昕 - 給自己的信
李紫昕 - 小城大事
李紫昕 - 我的驕傲
李紫昕 - 世上只有
李紫昕 - 陪我長大
李紫昕 - 鍾無艷
李紫昕 - 電燈膽
李紫昕 - 命硬
完秒一線女歌手chob kay 千fa

話咁快又三月

雙丞戲全碟 正到喊
特別係喜劇收場 怕 其實我們值得幸福 掛失的青春
fifty1205 發表於 2014-12-30 14:25

呢隻碟真係越聽越好聽
超多可以loop到既歌......點水 金魚 青春 擁抱 幸福完全入晒心

呢隻碟真係越聽越好聽
超多可以loop到既歌......點水 金魚 青春 擁抱 幸福完全入晒心 ...
dongbb2332 發表於 2015-3-1 14:22

呢隻真係Rainie最高質嘅碟,仲好loop過想幸福的人
近排不斷loop我想愛同懂得自己,懂得自己聽到喊

點解香港近年無隻咁高質嘅慢歌大碟

你有無聽A-Lin隻新碟?入面d慢歌都好正
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

呢隻真係Rainie最高質嘅碟,仲好loop過想幸福的人
近排不斷loop我想愛同懂得自己,懂得自己聽到喊{:1_11 ...
fifty1205 發表於 2015-3-1 14:48

我係聽點水同掛失的青春聽到喊
ALIN未聽, 應該遲啲都會聽下

話咁快又三月
-Prince- 發表於 2015-3-1 14:12

Love this song <33333333

我係聽點水同掛失的青春聽到喊
ALIN未聽, 應該遲啲都會聽下 ...
dongbb2332 發表於 2015-3-1 14:50

掛失的青春份詞又真係...感動到一個點
仲有失憶的金魚Rainie嘅演繹,越聽越惨

A-Lin入面有首叫拿走了甚麼係李榮浩作曲 勁好loop
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

首歌出左咁耐 都仲係咁聽
首歌係有種魔力令我覺得好輕鬆同幸福既 :D
Nick's Music Selection 2024 (Week 25)
1. 百萬大道 - 張天賦  2. 約齊靈魂在墳墓開生日派對 - 柳應廷  3. 雙兒 - 周國賢

點解呢個都要set權限

李紫昕 - 原來你甚麼都不要
李紫昕 - 月亮代表我的心
李紫昕 - 給自己的信
李紫昕 - ...
nicholashin 發表於 2015-3-1 13:55

D掌聲多到

比王子攪到又去LOOP番SODAGREEN

呀邊個邊個我真係好想你呀 冇見好耐啦

浮跨(Live)
最後的歌
吳哥窟
我們的總和

你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?

一個瘦人聽住欣宜叫肥人唔好減肥個感覺好奇怪

你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?

ed8671ed 發表於 2015-3-2 15:48

咁某會員聽應該好有FEEL<3

你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?

一個瘦人 ...

邊到有得聽 聽my903.com 30s試聽已經好想狂loop首歌
利申:唔肥

邊到有得聽  聽my903.com 30s試聽已經好想狂loop首歌
利申:唔肥 ...
nicholashin 發表於 2015-3-2 16:59

spotify!!!
估唔到今次spotify咁快手

spotify!!!
估唔到今次spotify咁快手
ed8671ed 發表於 2015-3-2 17:00

今晚返到去一定要狂 loop 首歌

尋日聽完芥哥播就覺得好正 !!!

你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?

一個瘦人 ...

joyce同間垃圾公司分手果然係明智
俾著以前點會派呢首

咁某會員聽應該好有FEEL
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-2 15:49

喂喂喂你幾時學到咁壞架
今日狂loop 糖衣

喂喂喂你幾時學到咁壞架
今日狂loop 糖衣
mamakin 發表於 2015-3-2 17:31

都冇講明係邊個

好囉 我認我肥呀 點呀 不知所謂!

今日瘋狂聽我是個地球人

狂loop iggy d rap
真係好好loop

近排搵方皓玟啲舊歌黎聽
聽話
獻技
拖字闕
幾好聽

最近個playlist成日都係咁
問好 若 哈囉 好得很 我敢愛 (環球playlist)
頌讚詩 高山低谷 高山低谷live 冥王星 (sony playlist)
不夜場 樂觀 (英皇playlist)

其實aga之前隻碟都幾好loop <333
能說不的mimi好好un

能說不的mimi好好un
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:18

但每次見到呢個歌名 就會自動load翻個live

其實aga之前隻碟都幾好loop
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:18

嗰隻碟其實首首歌都hohoten 食m記d人成日問我one day at a time同忍叫咩名

但每次見到呢個歌名 就會自動load翻個live
nicholashin 發表於 2015-3-3 15:19

聽cd version咪算咯做乜要挑戰live
即係好似聽我本人咁
聽cd version咪算咯做乜要作賤自己

聽cd version咪算咯做乜要挑戰live
即係好似聽我本人咁
聽cd version咪算咯做乜要作賤自己 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:20

講起作賤自己 我聽完讚讚自己

你瘦夠了嗎?
最好的債
念念不忘
我醒著做夢
那邊見
我們的總和

繼續聽 你瘦夠了嗎?
而家搭車聽緊霏姐隻ACROSS