返回列表 發帖
我入到既時候,已經得翻單丁位..唔知會唔會加場...
satsatsat 發表於 2016-8-12 12:10

聽聞預左頭尾各加一場的啊

我入到既時候,已經得翻單丁位..唔知會唔會加場...
satsatsat 發表於 2016-8-12 12:10

係,得返D角位,同埋好後

lblemon 發表於 2016-8-12 12:11

加前喇唔好加後呀

回復 50# JasOh103

點會悶呢,聽講又加場,不過真係唔覺得佢宜家有幾紅

回復  JasOh103

阿mark 發表於 12/8/2016 12:22
唔紅都賣到咁
紅既又賣唔去
呢個樂壇真係好奇怪呀可

回復  JasOh103

阿mark 發表於 2016-8-12 12:22

好多時開演唱會唔係睇果陣有幾紅,而係睇有幾多忠粉
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

lblemon 發表於 2016-8-12 12:11

加後喇唔好加前呀

其實佢好似年年都開show咁既?
唔悶架?
JasOh103 發表於 2016-8-12 12:00

高汁留言, 表示喜歡BTW年年都開果個好似叫林峰
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

2場全部票價連單座位都比人hold 晒, click 唔到

咁多票公售, 又四面台, 真正"一日(都唔駛)就賣晒啦"!

我都賣唔到啊 加場啦加場啦 最好加前

真心佩服Hocc
大部分公售都可以咁快賣哂
如果加場會考慮買飛入場支持
希望毛記唔好插手破壞個Show,唔想睇左膠自High演唱會
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

明明排第買 但680已經係第18行 好灰

講左話加兩場啦!
即係7號同10號啦

唔悶架?

校長都年年開show,佢係咪應該唔洗再出黎見人?

好犀利
祝 HOCC GOOD SHOW

:)

hocc...冇贊助, 2場四面台, 黑位唔多, 唔駛一日都賣晒, 真正勁.

賣得好好
好過kay好多
雨傘粉?

唉頂今朝個網死server, 仲未買到飛
一定要買到加場

唔悶架?

但人地次次個show都有唔同主題同新野show比人

賣得好好
好過kay好多
雨傘粉?
小布丁 發表於 2016-8-13 00:10

hocc今次爆我反而覺得正常
本身hocc死忠就多 再加埋一大堆之後撐佢ge街客

四場 真係估唔到佢
當年好似全盛時期攞女金果時都係 3+2

真係不得了 今次仲要係冇大公司背後撐腰
好野 好野 呀何你真係勁

飛已買
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

賣得好好
好過kay好多
雨傘粉?
小布丁 發表於 2016-8-13 00:10

hocc本身死忠應該多過K, 而且hocc而家冇得返內地唱歌, 肯定大批內地菇徒殺入香港支持hocc

雖則有人話hocc失去大量內地歌迷, 但我認為內地真鐵粉唔會大量流失, 甚至會更支持佢

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

hocc本身死忠應該多過K, 而且hocc而家冇得返內地唱歌, 肯定大批內地菇徒殺入香港支持hocc

雖則有人話hoc ...
lblemon 發表於 2016-8-13 01:15

其實鍾意得佢既內地歌迷
應該唔會care 佢既political views
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實鍾意得佢既內地歌迷
應該唔會care 佢既political views
matthew1990 發表於 2016-8-13 01:18

yes, 直情係會認同佢既政見添.

一起創造奇跡

hocc...冇贊助, 2場四面台, 黑位唔多, 唔駛一日都賣晒, 真正勁.
lblemon 發表於 2016-8-12 22:58

仲要今次先係真正搵真銀,唔洗同公司share

雖則唔是 fans
亦都唔太鍾意呢個人

但見佢爆得咁快都好開心

真心佩服Hocc
昨天開始公開售票,今天準備去買票,但原來已經售罄。我姐姐昨天在上環早上5:30 已經見到倏龍都好長, 今天講翻,他叫我上網訂票,我一看已經無票.

好勁
無唱片公司撐腰反而破到個人場數紀錄
仲要係真四面台
唔係開 3.5 面台死谷大個場數
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

仲要今次先係真正搵真銀,唔洗同公司share
Jacz 發表於 2016-8-13 10:50

以前佢係收歌酬, 除非另外有deal, 否則賣成點都係固定歌酬, 袋袋平安.

而家佢自己主辦, 雖可賺多一重, 但賣得唔好佢係要自己蝕錢.

希望今次d 衣服好睇d

確定咗加邊兩日未?

真係爆咩?佢一出現都好似政治咗好多咁。

首兩場三小時內爆滿,衷心感謝大家。
現確定加開10月7日,10月10日,最後兩場!
絕不再加!準備撲飛!
門票8月26日於城市售票網公開發售。
電話購票: 2111 5999
網上購票: www.urbtix.hk
票務查詢: 3761 6661
優先訂票:AEG Promotion(詳情稍後公佈)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

絕不再加!準備撲飛!
門票 ...
hinz 發表於 2016-8-15 10:11

優先訂票 佢唔係話唔鍾意搞呢 D 野咩
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

真心佩服佢,希望個show好睇啦

絕不再加!準備撲飛!
門票 ...
hinz 發表於 2016-8-15 10:11

加場先至做優先訂票咁古怪?

優先訂票就係果個變陣措施
仲估會係每場有11000張飛公售然後每人限買兩張

頭2場爆得咁勁, 今次加場應該有南亞娛樂介入的了. 所以做優先訂票比大家多個機會買票?

點解要搞優先認購,唔想係aeg買

今次個主題都可以唱下 第三身

真係爆咩?佢一出現都好似政治咗好多咁。
coffeemocha 發表於 2016-8-13 16:11

佢本身就已經有好多fans
宜家仲多咗好多黃絲既支持者(政治上既支持)
爆咗一D都唔出奇

【 Goomusic 主辦 何韻詩2016演唱會 HOCC IN HK COLISEUM】
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務
演出日期 : 2016年10月7日至10日 晚上8時15分
接受優先訂票之演出日期:2016年10月7日及10日 (兩場)
票價 : HK$680 / HK$480 /HK$280
地點 : 紅磡香港體育館
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購6張門票。每次經熱線/網上訂購上限為6張。每張門票手續費為HK$16,其餘HK$16手續費由主辦單位贊助。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

HOCC: 臨門變陣殺黃牛,一人只限購六張門票,有重複名字用不同付款方式會取消購買資格。
p.s. 為回饋大家嘅支持,Goomusic會補貼大家的一半手續費,平時一般手續費為$32,敬請留意。

----
ofcoz only talking abt AEG presale
仲貼埋手續費

HOCC: 臨門變陣殺黃牛,一人只限購六張門票,有重複名字用不同付款方式會取消購買資格。
p.s. 為回饋大家嘅 ...
mc) 發表於 2016-8-16 12:29

講真, 算係咁了

大家諗住係AEG買定等公售呀?

大家諗住係AEG買定等公售呀?
Jacz 發表於 2016-8-16 20:40

didn't you say unwilling to buy via aeg?

didn't you say unwilling to buy via aeg?
swanky 發表於 2016-8-16 21:34

Yes, but I'm also scared that I can't buy via URBTIX if it's too popular.

其實神咁早去排隊可能係最有用既方法