返回列表 發帖
都係講錢姐係節目都講明有Sponsor就唔洗等15週年
eemia 發表於 2020-5-25 10:49

人地Regen 用15 - 20 年做藉口完左個Topic 佢咪幾好Winkie 係要講有Sponsor 就幾時開都得
咪核突左囉.....

人地Regen 用15 - 20 年做藉口完左個Topic 佢咪幾好Winkie 係要講有Sponsor 就幾時開都得
咪核突左囉... ...
釘釘 發表於 2020-5-25 10:58

係做拳擊教練呢排無收入 要R撈

會再開咩?不和成咁
hello12324 發表於 2020-5-25 03:04

好想知黎美言係藍定黃
Regen同qui 一定黃

黎噴言
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

咪核突左囉... ...
釘釘 發表於 2020-5-25 10:58

新斗記會唔會 sponsor?

好想知黎美言係藍定黃
Regen同qui 一定黃
艾石仔 發表於 2020-5-25 13:32

淨係知佢細佬黃到金
利申:唔係鏡粉

係做拳擊教練呢排無收入 要R撈
eemia 發表於 2020-5-25 13:15

吓 你真心咩C+R都未必有W咁有錢喎
不過W呢半年賺少左係真

淨係知佢細佬黃到金
tom 發表於 2020-5-25 16:24

咩人?

咩人?
艾石仔 發表於 2020-5-25 16:44

自由身演員 同埋其實都只算係做藝術創作嘅普通人一個至於黎噴言本人係黃定藍 睇你點定義囉
淨係知佢612 616 721都有出過post
利申番先 HotCha 3個一樣咁愛 無偏心 3個都咁留意

睇廣告,Chill Club 推介有機會似以前《翡翠音樂幹線》《無間音樂》果種做法
有時會請歌手上去,無人上去就會介紹歌同播 MV
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

但快歌竟然唱得一首屈尾十唔夠喉情愛現代事故唔計=.=
stephybest 發表於 2020-5-25 00:16

係囉
我果晚睇 同你諗嘅一樣
雖然知呢首歌喺流行榜上表現最好 但流行榜能唔能夠代表樂迷 製作單位要諗諗
其餘兩首慢歌ok
但快歌部分 唱跳首不要防曬/素顏假期/Vanilla 好似更有代表性
好可惜
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

阿Thor唱歌唔好聽,唔該冇再叫佢同其他歌手合唱啦。
I talk a lot of BS.

阿Thor唱歌唔好聽,唔該冇再叫佢同其他歌手合唱啦。
angelicdestiny 發表於 2020-6-1 06:34

見啲人話中意佢唱許願

學而唱咗一走了之
hohotan
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

學而唱碎雅《一走了之》

愛·我本人

學而唱碎雅《一走了之》
eemia 發表於 2020-6-7 21:52

佢揀d歌都幾估唔到

佢揀d歌都幾估唔到
快劍俠 發表於 2020-6-7 22:33

如果係佢自己揀咁佢真係好留意本地樂壇
而且跟得好貼

《寧願得不到你》真係好冷
早兩個禮拜仲唱咗《Dream My Dreams》
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

而婆IG Live:
每星期有個派台歌既LIST,
由四十幾個單位比分,
每首歌都要比分,
最高分就冠軍

四十幾個單位:主持人、JOEY TANG、導演、監製、唱片公司代表etc

而婆IG Live:
每星期有個派台歌既LIST,
由四十幾個單位比分,
每首歌都要比分,
最高分就冠軍

四十幾個單 ...
Garfield 發表於 2020-6-7 23:22

碧玉冇一星期bye bye已經係重點

竟然會唱一走了之

Shiga有黎瑞恩翻唱 又有而婆cover 深得90年代女歌手歡心。
想聽莫文蔚唱呼吸有害live。希望chill club可以請到。
舞來舞去 不日內開始錄音。

Shiga有黎瑞恩翻唱 又有而婆cover 深得90年代女歌手歡心。
想聽莫文蔚唱呼吸有害live。希望chill club可以 ...
黃家正 發表於 2020-6-8 06:34

網上有佢live版
一plug已經出咗

立立唱咗三首歌唱法一樣嘅

好難聽啊救命
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

耿耿於懷

先唔講愛唔愛國
立立把聲真係keep得好好
李靜儀世界第一!!!

嘩唱紅軍

仲想問而婆做乜唔唱囍帖街呢
原來係收HUBERT 皮XDDDDD

今個禮拜咁神秘唔出預告唔通打算聽日錄完杜生打鐵趁熱即刻播?

JayantL 發表於 14/6/2020 22:26

真係相當有嫌疑

錄影日期:

2020年4月15日 泳兒
2020年6月3日   傅珮嘉、盧巧音
2020年6月14日 薛凱琪、洪嘉豪               
2020年6月15日 江海迦、李幸倪、黎紀君、徐浩
2020年6月15日 許志安
2020年6月16日 許廷鏗、衛詩

想聽莫文蔚唱呼吸有害live。希望chill club可以 ...
黃家正 發表於 2020-6-8 06:34

莫后話遲啲有機會的話
會上去唱live
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

有無請黃心美同壞咗嘅人唱會過去的
再將我相信的如煙火般綻放

錄影日期:

2020年6月14日 薛凱琪、洪嘉豪            ...
JayantL 發表於 2020-6-15 18:19

點解忽然錄咁多?

JayantL 發表於 2020-6-14 22:26

唔怪得尋晚睇冇預告
極有可能喎...
講句老實話 佢又真係好唱得嘅 聲音太特別了

《寧願得不到你》真係好冷
JayantL 發表於 2020-6-7 22:38

呢首歌當年我超愛
冷門到咁
真係估唔到會唱
viu製作組真係好有taste

江海迦(AGA)、李幸倪(Gin Lee)、黎紀君和徐浩,今日在九龍灣為ViuTV節目《Chill Club》錄影,本集主題為「寶麗金50周年」,AGA和Gin Lee受訪時表示,節目中主要選唱以前寶麗金出品的歌曲,其中AGA笑言:「我諗如果我喺當年出道,相信好多自己嘅歌都出唔到,因為當年班前輩實在太犀利。」又稱特別喜歡王菲、關淑怡和張學友的作品,至於Gin Lee就透露最喜愛哥哥張國榮,笑指在揀歌演唱時實在眼花繚亂。

美煎係咪同倫伯割咗蓆轉投我地哥迷會

錄影日期:

2020年6月14日 薛凱琪、洪嘉豪            ...

竟然有Alfred

心很紅同無限大準備上榜了

回復 88# 阻住

Gin Lee係咪要翻唱哥哥,攝下期?
    尋晚發夢見到佢 佢會今年會做3-5首廣東歌。
舞來舞去 不日內開始錄音。

睇promo阿Gin唱老黎首夏日傾情,泳兒果集係咪抽起左
I talk a lot of BS.

錄影日期:

係咪遲啲會加長?
蒞緊都播最新 舊嘅播唔晒

cut走中間班自己人唱個PART, 直接兩個嘉賓唱成集會更吸引同埋條仔唱得唔係好得, 的主持人可唔可以唱少的

星期日嗰集終於有mi嬅

cut走中間班自己人唱個PART, 直接兩個嘉賓唱成集會更吸引同埋條仔唱得唔係好得, 的主持人可唔可以唱少的 ...
gordon0807 發表於 2020-6-18 09:00

主持真係唱勁多
不過觀眾又想睇
第日幾年後可能error做 host啲人重想睇

事隔14個月,許志安昨晚(15/6)在ViuTV重新出發,為音樂節目《Chill Club》擔任嘉賓並會見傳媒,為復出試水溫。而昨晚錄製的《Chill Club》主題為「寶麗金50周年」,曾簽約正東唱片的安仔,當時屬寶麗金旗下附屬藝人,安仔昨晚獨唱《一步一生》,並與AGA江海迦及Gin Lee李幸倪合唱《半天假》。

據悉,《半天假》是先由AGA及Gin Lee選曲,再將這個決定轉告安仔;而選擇《一步一生》就沒有特別原因。記者嘗試向AGA了解選擇與安仔合唱《半天假》的原因,她透過公司回覆指:「今次選歌方面都係公司安排,所以詳情我都唔清楚。」

星期日嗰集終於有mi嬅
jasonng 發表於 2020-6-18 09:05

下...sammi 同千千都有錄影?
再將我相信的如煙火般綻放

下...sammi 同千千都有錄影?
kaman921 發表於 2020-6-18 11:55

MIRROR 呀

好姊妹