返回列表 發帖
可摸以將佢下年資源過落Edan & Jeremy度?

想睇Edan同Jeremy MV錢不少
HOTMAN 發表於 2020-12-18 21:06

希望可以去日本拍mv
低成本好多

可摸以將佢下年資源過落Edan & Jeremy度?

想睇Edan同Jeremy MV錢不少
HOTMAN 發表於 2020-12-18 21:06

我都想睇
不如就去契仔口口聲聲講拍MV好平嘅日本啦!

係咪繼李佳芯同陳炳銓之後 tvb同viu嘅第二對
小伙子. 發表於 2020-12-18 14:36

Ali條仔真係無咩可取肯定係真愛
至於呢pair...兩個都暗星,但港姐冠軍名銜點都有名氣過ian,啲fans真係弱智,將偶像睇到咁高,絕對惹人討厭佢哋偶像

禁室培慾又好,晚晚打丁又好,關d fans鬼事咩?
呢個年代仲幻想偶像係純情處男?你估個個都係姜濤?
在這畢生不滅 無極的狀態

哇 Ian真識食
舞來舞去 不日內開始錄音。

禁室培慾又好,晚晚打丁又好,關d fans鬼事咩?
呢個年代仲幻想偶像係純情處男?你估個個都係姜濤? ...
losyes 發表於 2020-12-19 03:17

你睇下Hera ig,睇嚟ian啲fans真係幻想偶像係純情處男......

陳曉華棄車 閃返娘家

前港姐冠軍陳曉華(Hera)爆出與MIRROR成員陳卓賢(Ian)拍拖及秘築愛巢,連日駕駛男方座駕的她前日得知戀情曝光,更驚青得即時棄車,急急步行返回佐敦「娘家」,事件還引起男方粉絲極大回響,紛紛到她社交網洗版鬧爆。
一直宣稱單身的Hera與Ian雖然看似大纜都扯唔埋,男方僅追蹤了她的社交帳戶,但他們卻驚爆戀情,女方還連日駕駛Ian名下座駕代步,該車根據運輸署資料,是由他數月前成立的公司持有,Hera還曾駕此車前往大手筆購置家電築安樂窩。不過前日本報聯絡求證二人關係後,得知戀情曝光的她竟驚青得即時「棄車」,改以步行返回與家人位於佐敦的寓所,到達後又左顧右盼一番,才步入附近便利店,期間揀選甜筒時還頻頻四處張望。戴帽及口罩的她警覺性甚高,付款離開時發現記者即揮手及點頭打招呼,之後急急腳返回寓所,未有再外出。

戀情曝光後,隨即引起Ian粉絲極大回響,更到Hera的社交網留言圍攻:「希望你可以放過Ian」、「唔好搞人啦,你配唔起。」亦有粉絲表示對偶像失望。至於他的經理人「花姐」對於蜜會一事代為否認:「車裏面嗰個唔係Ian,其他不作回應,謝謝。」問到女方駕駛的座駕登記人為Ian,她再強調:「其他不作回應。」就連本來未有否認戀情的Hera,昨日接受訪問時卻突然轉口風,與男方口徑一致,指當日車上的人並非Ian,只是其他朋友,但未有透露友人身份。問到是否對方經理人不准認愛?她只表示:「冇回應!」

你睇下Hera ig,睇嚟ian啲fans真係幻想偶像係純情處男......
samxdxd 發表於 2020-12-19 11:42

但係佢本人訪問都話拍過好幾次拖wo,點解會幻想仲係處男

【兩男一女】港姐陳曉華疑與舊愛狄易達復合 新歡陳卓賢瞬間被「派帽」?
陳曉華疑與舊愛狄易達復合,新歡陳卓賢瞬間被「派帽」?

▲ 陳曉華疑與舊愛狄易達復合,新歡陳卓賢瞬間被「派帽」?

MIRROR成員Ian(陳卓賢)傳出與大台小花陳曉華(Hera)拍拖兼同居,男方經理人花姐馬上否認傳聞。今日又有知情人士報料指,最近撞見Hera與前度男友狄易達逛街買家品,疑舊情復熾,令Ian捲入「被派帽」疑雲。

ViuTV劇集《男排女將》播出大結局,有份參演的MIRROR成員Ian(陳卓賢)除了因為劇集人氣再度急升,最近更因為爆出與港姐冠軍陳曉華的緋聞,而成為話題人物。

事情峰迴路轉,今日又有人爆料,於日前見到Hera與前度男友、唱跳歌手狄易達(現稱狄以達)仍藕斷絲連,見二人以低調打扮現身九龍灣購買家品,雖然未有太多親密行為,但從他們有默契的舉動猜測二人早已舊情復熾。

一邊傳出與當紅偶像Ian的新戀情,另一邊廂則被指與舊愛狄易達復合,看來Hera需要親自現身為戀事解畫。

達仔好慘,成頂綠帽喺頭頂

如果係真,咁邊個係第三者?
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

如果係真,咁邊個係第三者?
on07111 發表於 2020-12-19 14:56

我覺得係陳曉華同達仔已經復合幾個月,然後最近同ian偷食,ian比埋車佢揸,派帽比達仔

被派帽仲坐係人地架車 都幾睇得開

蘋果》今日收到一名自稱劇組工作人員爆料,指Ian的「真命女友」其實是索模盧慧敏(Amy Lo),二人在ViuTV新劇《無限斜棟有限公司》演一對鬥氣冤家,有不少親熱場面,今年9月開鏡時,lan已不自覺「打雀咁眼」望實Amy,該工作人員稱拍攝時候曾親眼見雙方打情罵俏:「佢哋為對方揼骨、餵嘢食,break time兩個自己行開傾偈,要成棚人等佢哋。」對於拍拖傳聞,Amy的經理人今日回覆《蘋果》:「唔好意思,我哋冇回應。」

另外,有人開空account在IG留言,稱睇唔過眼Ian向外稱沒有拍拖,但多年來不停出賤招媾女,聲稱公司不准出街約會,要求對方上他家中過夜,又指Ian最叻扮無辜,公開「真相」只是不想再有女仔上當,叫花姐好好教下契仔,但其他網民覺得證據不足,屬無理指控。
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

平果改做救火隊?
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

其實好事嚟,好多冇見過香港有偶像爆戀情,d fans會嘈交
我估錯這個世界得到教訓

蘋果》今日收到一名自稱劇組工作人員爆料,指Ian的「真命女友」其實是索模盧慧敏(Amy Lo),二人在ViuTV新 ...
John 發表於 2020-12-19 18:02

第二段好爆

MIRROR邊個成員有女朋友我都冇意見,除左Anson Lo
mrshadowll 發表於 2020-12-18 18:40

一定係假貨

個個都覺得Ian唔係處
我太純 sorry

但係佢本人訪問都話拍過好幾次拖wo,點解會幻想仲係處男
ifeinano 發表於 2020-12-19 11:52

又唔可以全部怪曬啲fans嘅

契仔自己都成日賣“純情鄰家男孩”路線
佢自稱又窮又單身嘛
無論係造星比賽定男排演戲
佢啲笑容都好刻意做“天真無邪,人畜無害”

不停食囡囡。。好驚驚

Hera 應該高過佢成個頭 (ps: 我未見過真人)
炒定新聞+電視劇搶最男最歌。果然係醒目仔
佢唱歌把聲 ...
dom 發表於 2020-12-18 22:06

Hera 173cmIan 181cm wor

一定係假貨
kenneth 發表於 2020-12-19 20:20

如果有嘅話,我會覺得佢個人好虛偽
我估錯這個世界得到教訓

Hera 173cmIan 181cm wor
fish3333 發表於 2020-12-20 02:27

Hera樣大 Ian樣細路
所以有錯覺

關我們啥事
佛壇麗淇

Tvb 唔好啦

條女tvb味濃,即係以前個種亞視濃
緊住感覺上條女老過Ian.姐弟戀。

回復 11# cymusic

丁丁幾時出櫃
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 69# gocrazy

好明顯係經理人鐘意,所以硬 sell 呢個形象