返回列表 發帖
原來堅堅上左C1

現年31歲的歌手李幸倪(Gin Lee)日前被東網踢爆「破Dry」,秘戀富貴男友兼在西九豪宅同居。她今日現身首屆「KKBOX香港風雲榜」發布會,獲頒「十大風雲歌手」後受訪就事件解畫,沒有否認拍拖兼全程帶記者「遊花園」。甫受訪記者恭喜她時,她表示:「上到C1嚇一嚇、醒哂,但希望下次再上C1係有關音樂上嘅成就。(係咪拍拖?)邊有時間拍拖呀?今年都想Focus喺事業,喺頒獎典禮都有講過要低調做人、高調做音樂,所以生活上都好低調。」
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

原來堅堅上左C1

現年31歲的歌手李幸倪(Gin Lee)日前被東網踢爆「破Dry」,秘戀富貴男友兼在西九 ...
on07111 發表於 2022-12-31 05:18

我地終於有工開

呢篇野都係神作,無拉拉扯上Aga
Gin Lee’s songs are very bored & low!>_<

原來aga八月先放假,咁八月份之前佢做過咩?
Life was a willow and it bent right to your wind.

2023年勁爆女歌手:欣兒 灝兒 幸兒
2023叱吒女歌手:幸兒(金)欣兒(銀)黃鹽又可以hea播年尾到銅收爐,之後out。
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 39# 梨胃言

盧覓雪?

D料邊個放風?
Gin 2023年頭就搏殺

方向報真係強記嘅針
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

C1封面喔,楊生算是誠意十足吧

回復 53# 我等我在

相愛相殺

回復 3# Yan

之前唔係話軒公暗中拉線

回復 25# on07111

好似半年前已經有小道消息話軒公暗中拉線

期待神曲
AYCK 粵語流行榜
第24週冠軍歌
喃嘸師感官漫遊 - 林家謙

C1封面喔,楊生算是誠意十足吧
samcheng 發表於 2022-12-31 08:33

幸福多於我預期

見到打造神曲就知出事
敢 2.0 定 街燈2.0

回復 65# qwerzx

心之科學2.0

見到打造神曲就知出事
敢 2.0 定 街燈2.0
qwerzx 發表於 2022-12-31 08:59

IDK 2.0

IDK 2.0
Lipig 發表於 2022-12-31 09:01

和每天講再見 2.0
幸福多於我預期

和每天講再見 2.0
on07111 發表於 2022-12-31 09:03

咁快又要強搶十大

盛傳與「宿敵」AGA為爭做「一姐」經常角力,雙方實力旗鼓相當,本來Gin受歡迎程度和走勢較好

lol when? ...
WZA111 發表於 2022-12-31 00:43

迪迪拎咗女金又續埋約 安心去旅行
煎慢慢繼續灰心繼續話要返大馬啦
美aiii彈起少少 又簽多一個霉星

賤價簽蛋記慘到

覺得蛋記點都幫gingin爭到一次女金
之後可能被ban到天荒地老

回復 72# wing

一首大熱K歌+紅館已經當贏

已經準備好1月1號聽新歌
DM多仔多到覆唔哂

終於可以洗走Eric Kwok陣娘味
期待Gin Lee神首!
仲有睇下903係睇人ban定睇公司ban

Gin Lee & Aga出番黎 好過繼續肥婆 黃妍
利申:唔係鏡粉

泳兒好襯今年攞返個尾彩
2023 係Gin 的天下。通常過檔的第一年都訓晒身力谷
尤其係英皇
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

今年最後一天方向報已經開始力谷GinGin了

已經準備好1月1號聽新歌
mosesming 發表於 2022-12-31 09:41

希望快過隻隻出

神曲idk
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

雖然一度找來歌神張學友合唱助陣,但外界反應不似如(預)期
明明係全球華人至尊金曲
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

不如新歌叫"Harvard都不可教導"
好似軟仔都有首"叮噹可否不要老"咁

暗串街燈唔係big hit。。。明明好多中學生聽。。。
一31/12即刻出呢啲新聞 ...
liwaynejason 發表於 2022-12-31 00:30

可能講緊反應不似預期中咁差 明明係留不低、很堅強唔知幾多.0 但都做到hit歌

死敵AGA叉足電再鬥過

坐穩「環球一姐」的歌手AGA,沉寂了4個多月,由今年8月底開始放假的她,周遊列國,不 ...
小伙子. 發表於 2022-12-31 00:32

環球一姐已經變Kira了東方記者唔update

盛傳與「宿敵」AGA為爭做「一姐」經常角力,雙方實力旗鼓相當,本來Gin受歡迎程度和走勢較好

lol when? ...
WZA111 發表於 2022-12-31 00:43

903加加走勢

預咗 球記買哂佢歌嘅版權
咁仲有邊間公司夠資本 當佢再開show時 買到咁大量嘅歌可以唱呢?
而且感覺佢一心 ...
liebe 發表於 2022-12-31 01:02

0氣呢

突然醒起咁煎煎係咪開始要埋wyman堆
JayantL 發表於 2022-12-31 01:09

可以搵返許生填詞

想知中間人係邊個
梨胃言 發表於 2022-12-31 01:53

祖兒?

好囉
出年女歌手終於唔駛咁悶
Gin Lee VS 迪迪 好睇過肥婆 VS 泳泳 好多
lemontea1069 發表於 2022-12-31 04:22

仲有sony一姐

on07111 發表於 2022-12-31 08:55

幸兒幅相大過祖兒

Kary定Jace出返嚟先

Talent is coming!
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

古巨基 地球很危險
李克勤 一個都不能少
張敬軒 青春常駐
Gin Lee ???

又係情歌/k歌/ballad,佢隻Neo Soul/R&B碟點算
Harvard都不可教導

John 發表於 2022-12-31 10:54

有勁爆歌曲

希望 "神曲" 係 Wabi-sabi 2.0

John 發表於 2022-12-31 10:54

都係team ak
在這畢生不滅 無極的狀態

仲有sony一姐
John 發表於 2022-12-31 10:58

今年調上903女金
下年攞埋港台金針獎

就快3版

環球會唔會搶先出歌 《報復性呼吸》

AGA vs Gin 的時代來了
幸福多於我預期