返回列表 發帖
主辦機構華納唱片有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,陳蕾演唱會2024《念》將不會安排於售票處及自助售票機售票,只設網上、流動應用程式及電話購票。

售票詳情如下:
陳蕾演唱會2024《念》
香港體育館(紅館)
3-5/3/2024
$880, $680, $480

共3場,約5 500張門票於2024年1月3日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售。
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

痴線得咁少飛
唔怪得華納縮手唔爭女金
慳埋慳埋又掠一大筆

痴線得咁少飛
唔怪得華納縮手唔爭女金
慳埋慳埋又掠一大筆
kwanie 發表於 2024-1-1 11:28

或者拎完女金/ 醉女
宣布加場
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

以她依家人氣應該加到場嘅
Aga,Fiona Fung fan

回復 55# agafan4ever

公售飛咁少 好易造成sold out假象
Life was a willow and it bent right to your wind.

以她依家人氣應該加到場嘅
agafan4ever 發表於 1/1/2024 11:52
話無期喎

拎左獎即改延後取票。。。

拎左獎即改延後取票。。。
nopop 發表於 2024-1-2 15:40

甘搞笑的

話無期喎
kwanie 發表於 2024-1-1 12:26

支持開part2
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

支持加兩場日頭開,咁就總共開到五場

支持加兩場日頭開,咁就總共開到五場
阻住 發表於 2024-1-2 19:11

早場 下午場 晚間場 午夜場
十場都得
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

黑到呢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
「微笑之中 接受還未有 答案。」

黑到呢
misterben111 發表於 2024-1-2 21:09

攞完最女咁樣報答班仙粉

紅館唱窮人應該會令到世界和平 再冇戰爭
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

攞完最女咁樣報答班仙粉
阻住 發表於 2024-1-2 21:28

人哋有搞微信優先預訂留飛㗎
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

已經成萬人排緊入urbtix..

好易買 輕鬆搞掂2張第二場

難買過滯銷ginlee咁多,ginlee又輸

其實佢宜家個勢開5-7場都無問題
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

會唔會請古淖文/羅力威/亢帥克etc做嘉賓

大家耳朵有福啦!

呢d大陸妹就算啦

具現化念能力
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

大家耳朵有福啦!
AgathaThong 發表於 2024-1-8 00:28

我唔係好明佢成日話人呼吸升高膊頭, 有邊個人冇LA LA 吸啖氣係唔會升高GA?

想聽蕾兒唱跟住一齊shout亞洲亞洲

好似話加頭場禮拜六,內部有得訂霏

我唔係好明佢成日話人呼吸升高膊頭, 有邊個人冇LA LA 吸啖氣係唔會升高GA? ...
快劍俠 發表於 2024-1-17 11:29

高手咪唔會升高膊頭/鎖骨囉,你見唔見王菀之,Gin Lee,衛蘭膊頭/鎖骨唱歌時狂升?
用胸部儲氣唱歌咪叫淺呼囉,每首歌都有時間俾你呼吸,呢樣叫breathe on the beat
唔係無啦啦吸氣 LOL 基本功打得好嘅歌手換左氣你都唔會發覺,好似Sandy,基仔等等

再唔明嘅唔該睇下呢個reel: https://www.instagram.com/p/CsWhZYXAHBI/
如果仲唔明嘅就幫唔到你

加2/3頭場
26號開賣

source : timable

售票詳情如下:
陳蕾演唱會2024《念》(加場)
香港體育館(紅館)
2/3/2024

一場約共約4 100張門票於2024年1月26日(星期五)上午10時起於城市售票網公開發售。

售票首天每人每次限購最多4張門票,翌日起每人每次限購最多10張門票。

售票詳情如下:
陳蕾演唱會2024《念》(加場)
香港體育館(紅館)
2/3/2024

一場約共 ...
阻住 發表於 2024-1-23 18:36

又4張俾牛掃

放哂啲側田區位出嚟賣
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

放哂啲側田區位出嚟賣
阻住 發表於 2024-1-24 16:28

980放嘅位又唔係靚

入到去兩分鐘就彈咗出嚟
然後啲九唔拾八問題越嚟越複雜,問咩幾多隻動物唔識霏
寧願華納自己提供問題,問蕾兒係叱咤攞咩奬話冇諗過呢個世界會有戰爭

入到去兩分鐘就彈咗出嚟
寧願華納自己提供問題,問蕾 ...
阻住 發表於 2024-1-26 10:20

問蕾兒係叱咤攞唱作人話輸畀邊個都抵

入到去兩分鐘就彈咗出嚟
寧願華納自己提供問題,問蕾 ...
阻住 發表於 2024-1-26 10:20

今朝有蝴蝶蜜蜂然後問幾多隻會食花蜜

好似無咩人放飛

好似無咩人放飛
jasonscy 發表於 2024-2-27 13:24

TG keep住都有啲但秒殺同埋通常要求FC會員

TG keep住都有啲但秒殺同埋通常要求FC會員
hkaddoil 發表於 2024-2-27 07:59

好多都係炒飛

好多都係炒飛
jasonscy 發表於 2024-2-28 00:35

唔係,有個豹自己嘅演唱會group係原價,另外FC group都聽講好多(我無入)
FC每日可以買10幾張,所以keep住都有人放

道德

想聽永久損毀
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

有冇現場報導 見陳蕾中左槍

睇到啲story個頭有啲美Ha嘅feel

陳蕾一連4場的《陳蕾演唱會 2024 念》今晚(2日)舉行頭場。紅館玻璃門內可見眾多藝人都有送上花籃送賀,當中包括容祖兒(Joey)、張敬軒、成龍、泳兒及星光一班等,今晚亦有不少圈中好友到場支持,包括鄧麗欣、洪嘉豪、王君馨等。
離不開 留不低

開場已經好震撼 連唱咗1:30 無停過

Visual 靚到癲 痴線

Rundown 好好

狀態好好 我喊到傻左

陳蕾一連4場的《陳蕾演唱會 2024 念》今晚(2日)舉行頭場。紅館玻璃門內可見眾多藝人都有送上花籃送賀,當 ...
LoveMirkay520 發表於 2024-3-2 23:43

喜歡祖兒

一句,好好睇!

開場已經好震撼 連唱咗1:30 無停過

Visual 靚到癲 痴線

Rundown 好好

狀態好好 我喊到傻左{:4_9 ...
jasonscy 發表於 2024-3-2 23:52

想問有冇rundown ?

笑死 搵件Nathan上台
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

Rundown
90%

Part 1 - 死
我想和你好好的
荒島之幻象
不想回家
裟婆
妖冶時代

Part 2 - 惑
旁觀有罪
以正義之名
下流社會
你快樂嗎
當我迷失時聽著的歌
其實沒有那麼寂寞 (原唱:廖文強)

Part 3 - 念
沙門
神的不在場證明
螢光

出走

Part 4 - 能屈能伸
Run Away
青年危機
窮人的薔薇
世界與我無關
娛樂人生
相信一切是最好的安排