返回列表 發帖
咩意外
唔想睇solo喇
之前睇夠
CLWH 發表於 2016-1-2 01:09

有個Dancer跌左落升降台

emoji live 成點
有D難唱
CLWH 發表於 2016-1-2 01:11

新歌現場聽麻麻地,有D off+刺耳
Emoji:
http://video.weibo.com/show?fid= ... 7500688d39db2b4f8c4

btw小心愛同烈女個part全場無咩人識唱,氣氛麻麻

Emoji:

btw小心愛同烈女個part ...
tfyhk 發表於 2016-1-2 01:33

似乎阿嬌唱得好d

個show真系好正!!!舞台好用心~rundown都没得弹!!

1月1日 歌單

著睡衣跳舞
TGIF
LOL

明愛暗戀補習社
二人世界盃
愛情當入樽
熱浪假期

丟架
Love Medley:  ...
阻住 發表於 2016-1-2 00:39

朋友的愛 阿SA話今晚唔唱住 姐係仲有三場 有一場會唱
nonkul

今晚有冇遲開場?
Ald 發表於 2016-1-2 00:45

8點半左右開場 遲咗18分鐘左右
nonkul

Emoji:

btw小心愛同烈女個part ...
tfyhk 發表於 2016-1-2 01:33

其實想問好耐   d 和音係sa gil 自己唱家係liveband 和?

今日睇左 好正啊真係
Live 又好 個台又靚
但d 片好長啊大佬 唱多首歌好過啦
氣氛都ok ge  不過就可以好d 囉
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

其實想問好耐   d 和音係sa gil 自己唱家係liveband 和?
俊仔 發表於 2016-1-2 04:04

自己啦應該
Emoji 阿sa 和音都掂喎
50 字節以內

希望唱多D舊歌,首首都可以大合唱……期待今晚嘅嘉賓

希望唱多D舊歌,首首都可以大合唱……期待今晚嘅嘉賓
kerin 發表於 2016-1-2 09:16

今晚點都應該到cas啦掛

回復 1062# p74d47

Supper Moment 唔知道有無機

唔知蛋蛋嘅大師兄大師姐會唔會去做嘉賓支持下呢

回復  p74d47

Supper Moment 唔知道有無機
kerin 發表於 2016-1-2 09:28

唔好啦掛,對呢隊band冇乜好感

場埸都有星星棒嗎?

手機影咗幾張較好既 其他都係相機度

nonkul

會唔會有農夫
可以一齊唱士多啤梨蘋果橙

emoji 唱得ok喔!

1月1日 歌單

著睡衣跳舞
TGIF
LOL

明愛暗戀補習社
二人世界盃
愛情當入樽
熱浪假期

丟架
Love Medley:  ...
阻住 發表於 2016-1-2 00:39

twins party同2 be free一首歌都冇唱過....仲以為會唱布拉格之戀或者傷心情歌

呢d先係真encore囉媽呀!!!!!
btw有冇人知邊度買ep仲有poster送?
場館外係咪無?

琴晚好似冇見到錄影  
nonkul

睇黎孖女應該係hea做Twins Party同2 Be Free(當然仲有隻3650)
或者佢地唔太鍾意入面啲歌

evolution隻碟真係好出色 算係佢地代表作
希望佢地剩低既場次都會唱埋當中其他既作品啦

回復 1073# bagfgfcde

2 Be Free 噶歌質素其實唔差噶,不過可能唔系好多街客聽

睇黎孖女應該係hea做Twins Party同2 Be Free(當然仲有隻3650)

evolution隻碟真 ...
bagfgfcde 發表於 2016-1-2 12:25

2 BE FREE 應該唔會唔鍾意
佢地之前宣傳講到自己第一次放左好多意見同監制夾

如果有 星光遊樂園 程咬金 我不儲錢 依類最青春活力最突顯到Twinstwins style嘅歌就好

evolution隻碟真 ...
bagfgfcde 發表於 2016-1-2 12:25

素顏 同 旅遊書 佢哋自己出錢拍MV喎
希望如果FC 再有得點歌
會點呢兩隻碟嘅歌喇

手機影咗幾張較好既 其他都係相機度
SA弟林 發表於 2016-1-2 10:32

Happy share la

素顏 同 旅遊書 佢哋自己出錢拍MV喎  
希望如果FC 再有得點歌
會點呢兩隻碟嘅歌喇  ...
jasonng 發表於 2016-1-2 12:54

點完比佢ban
都唔係點嘅跟本
50 字節以內

點完比佢ban
都唔係點嘅跟本
Timmy147 發表於 2016-1-2 13:03

假點 有埋歌詞嘅

Gil 隻手係咪有傷口 好深呀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

假點 有埋歌詞嘅  

Gil 隻手係咪有傷口 好深呀
jasonng 發表於 2016-1-2 13:41

搏命GIL BTW 今次減肥都算成功啦XD
今晚去睇第二場680!  其實我想問如果拎微反出黎影相會唔會比人BAN :-0?

好中意紋身既男dance   除褲動作真係J死我

點解唔係我面前跳舞

nonkul

好中意紋身既男dance   除褲動作真係J死我  

點解唔係我面前跳舞   

...
SA弟林 發表於 2016-1-2 14:01

好正啊救命 阿Sa 就好喇摸足五晚
人大了珍惜今次不可有下次

好正啊救命 阿Sa 就好喇摸足五晚
alexleung 發表於 2016-1-2 14:20

Sa姐有咩未摸過,William個胸仲好摸啦,仲要摸左甘多年添

搏命GIL BTW 今次減肥都算成功啦XD
今晚去睇第二場680!  其實我想問如果拎微反出黎影相會唔會比人BAN ...
俊仔 發表於 2016-1-2 13:50

影相唔會啦,錄 video 就可能會...

想問吓有無人買咗紀念品?

有無之前嗰個 dvd boxset 賣?
同可唔可以碌卡?

聽晚先睇...

希望dvd好似美袓咁收錄多晚encore~

mc) 發表於 2016-1-2 16:31

求神拜佛唔好好似1314咁cut曬D對話就謝天謝地

想問吓有無人買咗紀念品?

有無之前嗰個 dvd boxset 賣?
同可唔可以碌卡?

聽晚先睇... ...
lokben 發表於 2016-1-2 15:43

只限現金,7:00開始賣
無DVD Boxset賣,不過有其他twins x chocolate 產品賣
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

mc) 發表於 2016-1-2 16:31

琴晚好似無錄影,希望尾場唱多次亂世佳人出碟
我坐band附近,走果陣去問Terry之後會唔會唱那天很愛笑,佢答我有準備琴譜

琴晚CCT揀朋友的愛,阿Sa話今日唔唱住,好明顯之後會唱
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

琴晚好似無錄影,希望尾場唱多次亂世佳人出碟
我坐band附近,走果陣去問Terry之後會唔會唱那天很愛笑 ...
fifty1205 發表於 2016-1-2 16:52

尾場唱那天很會笑+朋友的愛PLEASE

話說那天很愛笑 系咪從來未唱過live?

想知佢地仲有冇人聲墊底唱?

hehe 發表於 2016-1-2 18:33

聽emoji 唔覺有

回復 1092# hehe

尋晚無。。。 佢地live得幾好

hehe 發表於 2016-1-2 18:33

慢歌實無喇,甩左就真係甩左

emoji有個位啊嬌遲左2秒入,好明顯聽到無其它人聲

慢歌實無喇,甩左就真係甩左
tungbilly 發表於 2016-1-2 19:04

快歌都冇啦
nonkul

話說那天很愛笑 系咪從來未唱過live?
brianchung 發表於 2016-1-2 18:33

nonkul

應該會收錄吧,有事可能直接用電視屏幕的錄影

今晚錄影

靚靚同Chilam嚟咗睇

super girl做嘉賓 好似仲有as one 一齊 (台上8個女仔) 合唱士多啤梨蘋果橙

小鳳姐都嚟咗
nonkul

做咩唔尋晚錄架= =
如果encore又唱返d big hit就真係.....!@#$%^&

做咩唔尋晚錄架= =
如果encore又唱返d big hit就真係.....!@#$%^&
tungbilly 發表於 2016-1-2 21:51

聽聞 尋晚都有錄影  

仲有古巨基 薛凱琪都嚟睇
nonkul