返回列表 發帖
瑞瑞到時仲有冇聲唱呢首
Jacz 發表於 2017-12-24 23:40

呢隻一出分分鐘有跳樓價!
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

方麗娟hit嘛,同埋勇係寫正人瑞
Jacz 發表於 2017-12-24 23:36

我想聽男女關係科多啲

一係呢三隻打包,一係情懷系列 姊妹+楊千嬅+好不容易遇見愛,你要邊款 ...
myungwon 發表於 2017-12-24 23:36

唔洗考慮都一定係 情懷系列,姊妹 同 好不容易 我聽唔厭架

咬唇 mr 幾時先肯放入正式歌單

爭啲唔記得咗冰點,應該係楊小姐favourite之一
希望我會聽到笑中有淚 ...
myungwon 發表於 2017-12-24 23:37

今次竟然唔唱冰點,好離奇

艾石仔 發表於 2017-12-24 23:42

仲有 小星星!!!
...

我要不認不認+你幸福嗎+啦啦誇啦啦
或者國語三寶 Ready or not+色惑+聖女不敗
一係兒歌三寶 彈珠人+個個 ...
John 發表於 2017-12-24 23:39

國語三寶冇得輸
我要:
Single三寶 超齡+亦舒說+Single
童話三寶 河童+一個人的童話+小飛俠
友情三寶 有發生過+最好的債+剛剛好

呢三款出現嘅機會率應該仲低過你隻兒歌三寶

我要不認不認+你幸福嗎+啦啦誇啦啦
或者國語三寶 Ready or not+色惑+聖女不敗
一係兒歌三寶 彈珠人+個個 ...

可唔可要 喪婆系列  吹牛娃娃 + 娃娃夫人 + 忌廉溝鮮奶?

唔洗考慮都一定係 情懷系列,姊妹 同 好不容易 我聽唔厭架
Jacz 發表於 2017-12-24 23:42

一樣,好不我咁多年itunes loop咗四百次

安哥換左條裙佢啦

3 2 1 GO!!! 楊千嬅演唱會

呢隻一出分分鐘有跳樓價!
John 發表於 2017-12-24 23:41

咁一於30號唱,咁31打後就有跳樓飛

安哥換左條裙佢啦
艾石仔 發表於 2017-12-24 23:45

勁醜   gavin d taste 我真係成日滴晒汗
  勁似天鵝湖

咁一於30號唱,咁31打後就有跳樓飛
Jacz 發表於 2017-12-24 23:46

應該唱 什麼都不怕
話哂大台得獎歌

艾石仔 發表於 2017-12-24 23:42

咬唇正呀
我都鍾意
好過次次都勇啦
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

我想聽男女關係科多啲
kelvinyu188 發表於 2017-12-24 23:41

留返31號倒數完唱  

笑中有淚上次太完美 雖然太高key但喊到收唔到聲實在太正
同好不容易遇見愛一樣
美好回憶藏心底就算 ...

上次唔喺香港miss咗 我而家仲日日J緊笑中有淚28號大合唱哭泣版(山頂影落嚟嗰段)

可唔可要 喪婆系列  吹牛娃娃 + 娃娃夫人 + 忌廉溝鮮奶?
Jacz 發表於 2017-12-24 23:44

內有惡女都幾喪
唱完仲話好好笑!

上次唔喺香港miss咗 我而家仲日日J緊笑中有淚28號大合唱哭泣版(山頂影落嚟嗰段) ...
myungwon 發表於 2017-12-24 23:48

好鍾意睇佢喊

好想睇佢喊哂口咁唱明日再會!
John 發表於 2017-12-24 23:40

呢首真心正
又諗起佢08年攞最受歡迎女歌手(佢自己都估唔到果年)果次唱

應該唱 什麼都不怕
話哂大台得獎歌
艾石仔 發表於 2017-12-24 23:47

呢隻都噴噴地 支持!

琴晚Eric Kwok嚟都唔唱好不容易遇見愛

咬唇正呀
我都鍾意
好過次次都勇啦
John 發表於 2017-12-24 23:48

勇都唔係成日唱
Btw 搵日唱 香港小姐 x 友誼小姐啦

今晚有邊 d星去左睇??

仲有 小星星!!!
siongguan 發表於 2017-12-24 23:43

小星星邊忽激嬲佐瑞瑞,點解係都唔肯唱

好想睇佢喊哂口咁唱明日再會!
John 發表於 2017-12-24 23:40

瑞瑞表示唔記得咗有呢首歌

呢首真心正
又諗起佢08年攞最受歡迎女歌手(佢自己都估唔到果年)果次唱
masterdragon 發表於 2017-12-24 23:49

moov喊一次
最女喊一次

唔知佢而家再唱仲有冇當年咁感觸呢
個陣佢都算係樽頸位 雖然暗地裡有丁生

Cm非嬅迷黎講真係唔太好睇
得encore堆方丈歌最有feel,最好氣氛

一樣,好不我咁多年itunes loop咗四百次
myungwon 發表於 2017-12-24 23:45

我都係400次

勁醜   gavin d taste 我真係成日滴晒汗
  勁似天鵝湖
jason567 發表於 2017-12-24 23:47

你講起天鵝湖
諗起06年美祖抄衫個件燒鵝湖 最緊要著得舒服

應該唱 什麼都不怕
話哂大台得獎歌
艾石仔 發表於 2017-12-24 23:47

全場一齊fing頭

好鍾意睇佢喊

咁鍾意睇俾你慢慢重溫 精華係2:05之後

勇都唔係成日唱
Btw 搵日唱 香港小姐 x 友誼小姐啦
艾石仔 發表於 2017-12-24 23:49

都正
佢d歌真係百聽不厭
連圓缺我都聽左接近100次

琴晚Eric Kwok嚟都唔唱好不容易遇見愛
swl 發表於 2017-12-24 23:49

一隻eric kwok既歌都冇......

myungwon 發表於 2017-12-24 23:51

J緊

一隻eric kwok既歌都冇......
jason567 發表於 2017-12-24 23:51

估唔到楊千嬅唔唱楊千嬅

我記得WONDER MIRIAM 好似有開過MOOV 既CONCERT
個陣勁鐘意一葉舟
但CD VER 個編曲我又變得唔鐘意

反而鐘意捉伊人同開心果

內有惡女都幾喪
唱完仲話好好笑!

咁就內有惡女喇,仲有適量運動都係同系列架

Lewis 發表於 2017-12-24 23:50

新合作單位唔係好平衡得到

J緊
John 發表於 2017-12-24 23:52

識J一定J萬紫千紅live @假如讓我說下去

Lewis 發表於 2017-12-24 23:50

個正場rundown真係好為fans而設
All About Love呢d唔係fans應該一早遺忘左
我都唔係好醒起呢隻歌 雖然記得哂歌詞

小星星邊忽激嬲佐瑞瑞,點解係都唔肯唱
Jacz 發表於 2017-12-24 23:49

點鬼知佢!!!
明明呢首都算多人識
...

識J一定J萬紫千紅live @假如讓我說下去
艾石仔 發表於 2017-12-24 23:53

01年拉闊唱姊妹又係狂喊

點解好似咁短既rundown

我記得WONDER MIRIAM 好似有開過MOOV 既CONCERT
個陣勁鐘意一葉舟
但CD VER 個編曲我又變得唔鐘意

反而 ...
放空 發表於 2017-12-24 23:52

明日再會喊到要重唱

點鬼知佢!!!
明明呢首都算多人識
siongguan 發表於 2017-12-24 23:53

可能佢唔想飲媽媽支汽水!

都正
佢d歌真係百聽不厭
連圓缺我都聽左接近100次
John 發表於 2017-12-24 23:51

我想知藍風箏你聽佐幾多次

明日再會喊到要重唱
treee 發表於 2017-12-24 23:54

千嬅唔好喊呀

我想知藍風箏你聽佐幾多次
Jacz 發表於 2017-12-24 23:54

好似200幾 (淨係09-13年,之後冇再統計)

myungwon 發表於 2017-12-24 23:51

我今次睇竟然比一個人fing 瑩光棒吸引住
2:20左下方, 有個人係咁fing 瑩光棒