返回列表 發帖
madboii 可以自己唱番睡到3點
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

burn 牛
week25

有無人數過CC唱左幾多次我不如?聽到厭
I talk a lot of BS.

Jade正正

呢幾集既第四節medley又令chill club升級左~

聽mike唱螞蟻證明靠Kwok生好難發達

*mag聽度關心妍入紙超得意  :「好期待啊,集氣
希望做多幾集

阿Mag咁好機會唱手下敗將都唔唱
I talk a lot of BS.

掙!扎!!!
week25

剎那的烏托邦聽到打冷震

AMuiXis (簡稱AMX) 成立於2010年,由9位元朗信義中學合唱團的校友組成

原來個冠唔係淨俾Dear Jane
week25

呢幾集既第四節medley又令chill club升級左~
lscn388 發表於 2021-8-1 23:23

同意
早排開始覺得有啲公式同悶
呢幾集突然仲高質過以前
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 23 冠軍歌:The Hertz - 瘋子

三個嘉賓單位都好正

下集PER SE 泳兒!!!

honest (live) 甜到漏 好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

今集嘉賓唱mirror d歌都幾正

下集竟然有賣火柴的女孩

唔知幾時播
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=100044321925126
個日錄Chill Club之前,謝影雪同鄧俊文走嚟話想同我影相,但我想話⋯係我想同你哋影相
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

牙明好似成日都唱
顯得小濤唔係好上 chill club
week25

賣火柴的女孩真係好正

嘩 Jason Kui 喎

唔知幾時播

個日錄Chill Club之前,謝影雪同鄧俊文走嚟話想同我影相,但我想話⋯係我想同你哋影相 ...
kaman921 發表於 2021-8-18 18:13

下星期 8月29

gin gin gin ..............
gin gin gin

想睇今年3個男新人個集 唔知幾時播

chill club is tune
week25

真係有唱My only one

終於冠mirror 不過係播mv

下集 小肥 Nowhere Boys 朱艷強

朱艷強好似係第一次上電視?

支持豔強

唔知Mag幾時上去唱鐵樹呢

陳苑淇

點解無學友x gin lee 新歌

召喚會員Kenneth next week zpecial

琪待兒登 x GIGi
支持 MC x GIGI

#可不可以照單全收
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

想再睇MC Live 好正

Edan Gigi冇合唱到既
Edan仲要唱都唔唱下 他喜歡的是你…
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

MC 咁拉咪收到音架
week25

Edan MC mike 無合唱
不和

多謝G持

Mike可塑性真係高~~~

Edan MC mike 無合唱
不和
一個小子 發表於 2021-9-26 22:30

合唱友誼之光?

琪待兒登 x GIGi
支持 MC x GIGI

#可不可以照單全收
l00540 發表於 2021-9-19 22:47

好開心黃丹儀伴奏 <Kiss me>

我係GIGI, 應該爭取唱《今夜沒有風》

boy4dudes 發表於 2021-9-26 23:18

眼鏡登無得輸

都係MC岩我聽多啲

GIGI唱E先生有D勉強

《嫌棄》首個合唱版 ~~~

都係MC岩我聽多啲
kelvinho726 發表於 2021-9-27 11:13

Gigi 唱 迷惘 (郭小霖) pleasantly surprised 秋色 (陳慧嫻) 編曲差左d, 不過 Gigi 唱得算 OK. 唱 當世界無玫瑰 (關淑怡) 感情唔到位, 唱唔出個 feel. 其實翻唱 關淑怡 等同自殺, 一定會比下去 希望CD版會好d啦

係咁先啦 壓軸
好想聽埋跌嘢唔好搵

係咁先啦 壓軸
好想聽埋跌嘢唔好搵
kaman921 發表於 2021-10-4 10:28

連帶嘉欣9896好似網上一片好評
期待幾時推旗下皇牌歌手yanny幫唱
要嚮樂壇闖 試當真唔少貨